-
با سلام .
از طرف شاتل یه همچین ایمیلی اومده . ببینید .
نقل قول:
مشترک گرامی (....):
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، بنابر سیاست های تشویقی شرکت شاتل و از آن جایی که فراهم آوردن رضایت مشتریان یکی از اصول اساسی فعالیت های شاتل محسوب می شود، از تاریخ 12 اردیبهشت ما 1391، ترافیک های مازاد افزوده شده به سرویس از محل خرید ترافیک اضافه، هدیه و ...، برای تمام سرویس های خانواده اکو (ECO) در صورت تمدید دوره به دوره جدید منتقل خواهد شد.
لازم به توضیح است این امکان شامل ترافیک پایه سرویس نخواهد بود و انتقال ترافیک پایه سرویس هر دوره به دوره بعد امکان پذیر نیست.
امید است این امکان بتواند خشنودی و رضایت شما مشترک گرامی را بیش از پیش فراهم سازد.
با آرزوی موفقیت و شادمانی برای شما
گروه شرکت های شاتل
ویرایش :
الان رفتم پست های قبل رودیدم مثل این که قبلا دوستان گفتن ! :31: خوب اونایی که ندیدن ببینن:31:
-
نقل قول:
من دورادور در جریان مشکلات عدیدهی این تاپیک و نارضایتی بی حد و حصر کاربران بودم
اما تا حالا پستی نداده بودم ...
مسلماً مشکلاتی که گفته میشه، همگی وجود دارن و دوستان نارضایتیشون بیمورد نیست، اما حالا از خوش شانسی بنده بوده یا هر چیز دیگهای، من تو این چند سالی که از شاتل استفاده میکنم هیچ مشکلی باهاشون نداشتم
به خصوص این سرویسی که الان دارم میگیرم ازشون، از ماه آذر سال گذشته تا حالا، به هیچ وجه ناراضی نبودم، حتی بهتر از چیزی که فکرشو میکردم سرویس دادن ...
سرویس 128 اکو 1 دارم میگیرم، سرعتش تو روز بالای 200 کیلوبایت در ثانیه است، شبانه هم تا 40 و 50 پایین میاد، که واسه من کاملاً قابل درکه و همینش هم عالیه نسبت به قیمتش (ماهی 14-13 تومن)
سرویس فعلی من تو شهرستانه (بابلسر)
اما قبلاً تو تهران و کرج هم مشترک شاتل بودهام و راضیام ... اولین مودم ADSL ام رو از شاتل گرفتم، هنوز که هنوزه بعد از 5 سال داره مثل ... کار میکنه :دی
حجمم هم برای یک ماه کافیه معمولاً، گاهی که زیاد استفاده میکنم، 5-4 روز مونده به آخر ماه 3 گیگ تموم میشه، بعد اون 200 مگ هدیه رو دو سه روزه تموم میکنم و واسه دو روز آخر ماه یه 500 مگ میخرم ...
حتی اگه این وسط دزدیای هم انجام بشه (که من تا حالا ندیدم چیزی) مهم نیست چندان، چون کیفیت سرویس اون قدری هست که چنین مشکلی رو بپوشونه برام ...
خلاصه که ...
امیدوارم مشکلات این ISP برای شما حل بشه و دیگه نه با محدودیت روبهرو بشید، نه مشکلات حجمی ...
اگه خواستین فحشی چیزی بدین بهم، کاملاً آمادگی شنیدنش رو دارم :دی
البته ترجیحاً از پیغام خصوصی استفاده کنید واسه این کار :دی
من از شاتل پول نمیگیرم بیام تبلیغشون رو بکنم
ولی به قول نیما اگه پولی چیزی میدن آمادهایم بگیریم، ما که داریم تبلیغ میکنیم، خب این وسط یه چیزی هم کاسب شیم :دی:دی
همشهری با نظراتت موافقم
ولی این شاتل دست بده نداره شرمنده:27:
-
در ادامه صحبت شما:
من به اون کسی که این کار رو کرده و فکر کرده که خیلی زرنگه میگم: نیتت هم هر چیزی که بوده:
نتیجه ی کارت فقط تخریب وجه ی شاتل بوده وبس و آبرویی که از شاتل بردی به این راحتی ها برگشت پذیر نیست (حالا چه شاتل عالی بود یا خیلی بد)
-
نقل قول:
در ادامه صحبت شما:
من به اون کسی که این کار رو کرده و فکر کرده که خیلی زرنگه میگم: نیتت هم هر چیزی که بوده:
نتیجه ی کارت فقط تخریب وجه ی شاتل بوده وبس و آبرویی که از شاتل بردی به این راحتی ها برگشت پذیر نیست (حالا چه شاتل عالی بود یا خیلی بد)
بار اولی نیست که این کارو انجام میدن منتها هر سری به یه روشی!
چیزی که واضح و مشخصه اینه که هیچ آدم عاقلی نمیاد برای تغییر نظر سنجی یه شبه این کارو بکنه اونم عـــــالی !!! که اگر اینطوری باشه واقعا باید به عقلش شک کرد.
واضح و مشخصه که این فرد با این کار فقط قصد تخریب شاتل رو داشته و بس
-
اینم پروسه نظرسنجی از روزهای اول تا قبل از.....
-
نقل قول:
سلام
من تو این دوره ی 3 ماهم که 21 همین اردیبهشت تموم میشه 3 گیگ ترافیک هدیه از شاتل گرفتم...
الان این کار جدیدی که شاتل میکنه که میگه ترافیک هدیه و ترافیکی که خریدیم به دوره ی بعد منتقل میشه...
الان واسم 2 گیگ ترافیک باقیمونده دارم
از کجا بفهمم این 2 گیگ مال ترافیک دیفالت 6 گیگ خودمه یا اون هدیه...
اگه مال هدیه باشه اتوماتیک به دوره ی بعد منتقل میشه یاباید کاری کرد؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
وقتی هدیه حالا یا تولد یا هرچیز دیگه میگیری یا پروموشن میخری میاد ته مصرف ترافیکیت حالا شما 10گیگ پایه ت باشه با 3گیگ میشه 13 گیگ شما میگی 2 گیگ مونده پس پایه ت و 1گیگ هدیه مصرف شده اون 2گیگ برای خودت میمونه و به دوره بعد اضافه میشه همیشه اول از پایه شروع به مصرف میشه
دقت کنید توی ایمیل قید شده از تاریخ 12 اردیبهشت ماه. یعنی شاید منظورشون این باشه که فقط ترافیک افزوده شده ی بعد از اون تاریخ قابل انتقال به دوره بعد هست. یه سوال از پشتیبانی کنید ببینید چی میگن هر چند که دیگه دوره تون داره تموم میشه.
-
آقا این کاربر shatel-QM از طرفِ شاتلِ؟!
نقل قول:
کاربر گرامی
با سلام و احترام؛
بر اساس اطلاعات نظرسنجی انجام شده در p30world متوجه شدیم که شما از کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شاتل ناراضی هستید. لذا سپاسگزار خواهیم بود اگر با در اختیار گذاشتن شماره تماسی از خود، این فرصت را به ما بدهید که نقطه نظرات شما را درباره این نارضایتی از زبان خودتان بشنویم.
با تشکر از شما
همینجا جواب میدم که همه بدونن
ماشالله انقدر سرویستون عالی بود من خسته شدم انصراف دادم :27::31::31::31:
-
نقل قول:
آقا این کاربر shatel-QM از طرفِ شاتلِ؟!
همینجا جواب میدم که همه بدونن
ماشالله انقدر سرویستون عالی بود من خسته شدم انصراف دادم :27::31::31::31:
اقا جان من به جای شما گلایه می کنم.
با اینکه من از سرویس شاتلم در کل راضی هستم ولی مشکل پینگش خیلی رو مخه!
اگه بتونید کاری کنید که پینگ بهتر بشه خیلی خوبه:19:
-
ماشالا به نظر سنجی
کی فاتحشو خونده؟ پی سی ورد مگه نظارت نداره؟
-
واقعا بعد از خریدن 3 خط ای دی اس ال از سه شرکت ( اول شاتل بعد صبانت و بعد عصر انتقال داده ها ) فهمیدم که همیشون مضخرفن .. سرعت دانلود رایگان اینی که الان دارم ( عصر انتقال داده ها ) 4 کیلوبایته ... در کل قضیه اینطوری هستش که شما حتی 128 کیلوبیت پهنای باند اختصای هم نداری ... این پهنای باند بین 8 تا 10 نفر تقسیم میشه و اگه اون 8 یا 10 نفر دیگه توی اون ساعت در حال دانلود باشن سرعت شما تقسیم بر 10 میشه یعنی میشه 12.8 کیلوبیت که برای تبدیل به کیلوبایت تقسیم بر 8 میشه و سرعت داتلود میشه اینی که میبینید .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]