اینکه برای شما ارسال نشده باید پیگیر دلیلش باشی نه اینکه کلا بگی دروغه .حتی توی همین تاپیک هم خیلیا بودن که برنده شدن و جایزه هم به دستشون رسیده شاید هم با تاخیر ولی بلاخره رسیده دستشوننقل قول:
Printable View
اینکه برای شما ارسال نشده باید پیگیر دلیلش باشی نه اینکه کلا بگی دروغه .حتی توی همین تاپیک هم خیلیا بودن که برنده شدن و جایزه هم به دستشون رسیده شاید هم با تاخیر ولی بلاخره رسیده دستشوننقل قول:
نه اقا من که فکر نمیکنم اخرشم برسه دستمون..... ما که با این همه شکایت به جایی نرسیدیم! وای به حال اونایی که شکایت هم نمیکنن!!!نقل قول:
سلام
من اشتراکم رو به صورت آنلاین 6 ماهه تمدید کردم، 4 روز دیگه قرارداد فعلی تموم میشه، می خوام بدونم بعد از 4 روز، به صورت خودکار فعال میشه؟
ممنون
اره خودش فعال میشه :n16:در ضمن چه سرویسی داری؟ سرعتت چنده؟ ممنون میشم یه تست بزارینقل قول:
اینم واسه خودم سرویس 2 مگ همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس فعلی من 128-2G سه ماهه هست، که به سرویس 128-5G شش ماهه تمدید کردم.نقل قول:
تست سرعت همین الان:
من با سرویس 2 مگ دارم همین سرعتو میگیرم. البته آپلودم دروغ نگم 0.80 عه پینگمم 60. :n01:نقل قول:
شبم هم آپلود هم دانلود میاد رو 0.80 مگابیت بر ثانیه با پینگ 70.
ممنون شبانت هم همینه سرعتش؟:n16:نقل قول:
سرعت دانلود شبانه من هر روز تغییر می کنه، اما در روزهای بد زیر 20k هست و در روزهای بهتر به 100 تا 200 و بیشتر هم میرسه.نقل قول:
چند شب هم سابقه دانلود با سرعت 400 تا 500 داشتم.
سرعت شبانه 1 مگ :