نه عزیز من شیراز هستم با 35 کار میکنه البته پارس فکر میکنم با دوتا vci کار میکرد.نقل قول:
صبانت شاتل مخابرات پارس انلاین و ... که داشتم با 35 اینجا کار میکرد.
Printable View
نه عزیز من شیراز هستم با 35 کار میکنه البته پارس فکر میکنم با دوتا vci کار میکرد.نقل قول:
صبانت شاتل مخابرات پارس انلاین و ... که داشتم با 35 اینجا کار میکرد.
بکس یه سوال..
در مورد طرح نامحدود فقط هم 128 ، 6 ماهه، اینجوری میشه که میاد برای 6 ماه بهم 60 گیگ ترافیک میده و بعد از اون افت سرعت
درسته ؟ خب بعد پهنای باندم رو چند ست میشه وقتی 128 بگیرم؟ الان 512 دارم و 9 مگی که ست شده
نه. این هدیهای که تو سایت زده هر 31 روز یه بار اعمال میشه. یعنی 31 روز اول شما میتونی 10 گیگ با سرعت 1.5 تا 2 مگابیت دانلود کنی. بعدش اگه این مرز رو رد کنی تا 5 گیگ دیگه رو با سرعت 512kbps بهت میده. بعد از اون تا پایان 31 روز با سرعت اسمی سرویست که 128kbpsاه. دوباره روز 32ام این محدودیتها ریست میشه.نقل قول:
نقل قول:
پس یعنی کاری نداره که تو 1 ماهه گرفتی یا 6 ماهه ! میاد بر اساس ماه و سرعت طرحت بهت سرویس میده ! درسته ؟
خب بعد سرعتم نسبت با الانم کم میشه ؟ اون 9 مگی رو که روی خطم هست رو تغییر میدن؟
دوستان وضع پارس چطوره؟ پینگ و دانلود شبانه!
سرعت128 و 256
ممنون راهنمایی کنید
بله. بازههاش 31 روزه است و اون محدودیت 10 گیگ و بعدش 5 گیگ تو این بازههای 31 روزه تکرار میشه.نقل قول:
سرعتت هم احتمالاً کم میشه. چون خودشون تو سایت زدن برای 128 حداکثر تا 2مگابیت.
ما الآن تو شرکت 1مگابیت نامحدود داریم. تو مودم پروفایل رو روی 9مگابیت بستن. اما از اکانتینگ سرعتمون اول دوره 31 روزه روی همون 5مگابیته که بین 600 تا 640 تا سرعت میده. بعد از 80 گیگ اول، سرعت تقریباً میآد روی 3مگابیت. تا 40گیگ بعدی همین جوریه. بعدش (جمعاً 120 گیگ که توی دوره رد میشه) سرعت میآد روی 1.25مگابیت که تقریباً سرعت اسمی سرویس رو میده. درست بعد از گذشتن 31 روز دوباره این سیکل از اول شروع میشه. حتی ساعت دوره هم مطابق ساعتیه که اولین بار ما اکانتمون رو فعال کردیم. یعنی حدود 1 ظهر ریست میشه تمام محدودیتهاش.
نقل قول:
اوپس.. یعنی من با 128 نهایتش 300-400 بگیرم دیگه !!
نمیدونم ارزش داره یا نه.. محدود هم که بگیرم شبی 1 یا نهایتا 2 گیگ میشه گرفت.. روزانه ی الان هم که برام خیلی بد شده !
بین این محدود و نامحدود موندم
حالا من 59 رو بزنم؟
فقط همینا رو وارد کنم یا یوزر و پسورد اون صفحه پنل هم بزنم؟
سلامنقل قول:
تو فک کن روزانش داره هندل میزنه ! چه برسه به شبانش !
من سرعتم روزانه 1 مگ بود، الان شده 100-200 ؛ زنگ میزنم، میگن تازه داری بیشتر از حدت هم میگیری ! :|
ثبات توی کارشون نیست؛ 128 و 256 هم تنها فرقی که دارن میگن توی دانلود شبانه موثر هست؛ ضریب اشتراک رو 1 به 8 بگیر واسه سرعت شب که اینم خیلی ها میگن الکیه و همه داغوونه