[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره بد نیست ولی به نظرم صفحه هایی که تو اینستا باز نمیشن به نسبت شرکت قبلیم بیشتره ( خودت که های وب داشتی دیگه در جریانی :n06: )
زنگ بزنم خطم رو بزارن رو 6 یا همین خوبه ؟
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره بد نیست ولی به نظرم صفحه هایی که تو اینستا باز نمیشن به نسبت شرکت قبلیم بیشتره ( خودت که های وب داشتی دیگه در جریانی :n06: )
زنگ بزنم خطم رو بزارن رو 6 یا همین خوبه ؟
سلام
دوستان هر ۴ مگ snr دانلود چقدر میاد پایین؟
خواستم زنگ بزنم برام تست کنند گفتم زنگ بزنم اپلودم رو باز کم میکنند برای همون سوال کردم،اگر دوستان میدونن ممنونم راهنمایی کنند ،یا در صورت ممکن اگر میتونند روی خط خودشون از های وب درخواست تغییر بدن به این بهانه متوجه بشن هم ممنون میشم،کمکی به من کردید.
الان روی ۱۲ مگ خط من اس ان آر دانلود ۱۵.۷ داره..
در ضمن در تابستون و زمستون این اس ان آر فرق میکنه؟
با تشکر
اس ان آر شما پایینه و ممکنه همش قطع و وصل بشید و پینگتون هم مثل پینگ بقیه هست فقط تایم اون ندارید که خیلی خوبه.نقل قول:
عزیز بعد از تغییر پهنای باند ببینید چقدر اس ان فرق میکنه حتما برای من اعلام کنید تا بدونم ،همین الان برعکس در پست قبلی خواستم راهنماییم کنن،مثلا اگر ۲ مگ کم یا بیشتر کردید برام بزنید مثلا ۲ مگکم کردم اس ان ار اونقدر اومد بالا ،یا بالعکس.
ممنون میشم عزیز
خب من زنگ زدم خطم رو روی 6 مگ گذاشتن ( قبلش روی 7.2 بود ) SNR از 6 روی 10 اومد تقریبانقل قول:
اهاااا،ممنونم،قبلا روی چند مگ بسته شده بود؟نقل قول:
نمیدونم احتمالا 8 بود که مودم روی 7.2 میزاشتشنقل قول:
بزن بیارن رو 6 استیبل تر باشه بهترهنقل قول:
یه بار دیدی وسط تراکنش بانکی یا ویدیو انلاین لینک پرید
دوستان کسی از این پریزهای. اسمارت کانکشن یوز خریده؟و میدونه تغییر تاثیری هم داره یا نه؟
میگم های وب روی فیبر نوری سرویس میده؟
متاسفانه خیرنقل قول:
دلم برای های وب تنگ شده با 40 هزار تومان فشفشه 70 گیگ میخریدم با سرعت 1/3 مگابایت دانلود میکردم آخر ماه هم 10 گیگ اضافه داشتم که حذف میشد و هر مناسبتی های وب فشفشه 2 گیگ هدیه میداد ( هر 3 ماه یک فشفشه 50 گیگ 5 روزه و هر سال روز تولد فشفشه 100 گیگ)
اومدم شاتل 43 تومان در ماه دادم art 3 گرفتم 25 گیگ داده و سرعت محدود کرده با 180 کیلوبایت دانلود میکنم:n28:
دوستان من خطم روی ۱۶ مگ دانلود و ۲ مگ آپلود بستن و snr.down:6.5_7 و snr up:11.5_12هست و قطعی هم ندارم،دیگه در سرعت دانلود و ... من مشکلی ندارم چقتی قطعی و ... ندارم؟
دوست عزیز نه به اون شوری شور نه به این بی نمکینقل قول:
من یادمه این چند هفته اخیر هر وقت میومدم تو این تاپیک میدیدم شما داری به های وب فحش میدی و میگی میخوام هر چه سریعتر تخلیه کنم و از همه چیزش مینالیدی جوری که هر کسی وارد تاپیک میشد و پستای شما رو میخوند تا اخر عمرش دور های وب یه خط قرمز گنده میکشید
یکیش خود من
انقدر که تمیز ضدتبلیغ میکردی و وجهشو تخریب می کردی:n09:
حالا برعکس شده تو همه پستا ابراز حسرت و پشیمانی می کنی؟:n04:
راستی نتیجه تستای اسپیدتست که میذاشتی اکثرا سرعت زیر 1 مگابیت بود کی سرعت 1.3 مگابایت داشتی؟
دوستان کسی لینک مستقیم ورژن اخر اپلیکیشن my hiweb رو داره ؟
دوست عزیز دقیق بگو اون ارت که گرفتی بار اول چند گیگ و سرعت چند بود برات که محدود شده روی180 کیلونقل قول:
درودنقل قول:
شما چطوری بهشون ثابت کردین که حجم را بهتون برگردوندن ؟
من با برنامه نشانشون دادم که مصرفم کمتر هست اما قبول نکردن ، 10 بار زنگ زدم اخرش هیچ فایده ای نداشت
فقط میتونم بگم ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها....نقل قول:
بهت گفته بودم قبلا ....
عزیز من با نرم افزار دیومتر و نتورکس اومدم تک کانکشن کردم روی بریج تنظیم کردم با یک سسیستم در تایم ثابت با سایتشون یک فایل ۷۰۰ تا ۱ گیگی که داشتم گذاشتم و دانلود کردم و بعد از تموم شدن بلافاصله دیسکانکت کردم ودوباره وصل به نت شدم و در صفحه گزارش میزان دانلود شده رو عکس گرفتم و از دیومتر و نتورکس هم عکس گرفتم و میزانی که دانلود کردم و عکس نشون میده با اوی سایت نشون میده محاسبه کردم و در ۱۹۵ شکایت کردم و هر چی شرکت دلیل اورد منم توجیه کردم و مجبور شد گیگ های کم شده رو بده و داد. من چندین بار تا الان مدرک دادم و اثبات کردم،فقط تایم باید دقیق باشه مثلا ۲۰ دقیقه دانلود طول میکشه تو سایت میزنه ۳۰ دقیقه قبول نیست ،ولی ۲۰دقیقه سو ۲۰ ثانیه قبول میکنند.نقل قول:
تست سرور لندن و تهران با سرویس 16 مگ های وب ساعت 10 شب ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش یه tracert از 8.8.8.8 بذار بینم چ مسیری تو رو های وب دارینقل قول:
سرعت من از 4 مگابیت بالاتر نمیره بعد چن ستاره ایی؟
سلام. این 2 گیگ هدیه عید مبعث رو بزنم مستقیم وارد شارژم میشه یا کد میده؟
چون قبلش یه هدیه داشتم زدم مستیم وارد شد
دوستان کیفیت های تک چطوریاست خوبه ؟ از لحاظ وبگردی و شبکه های اجتماعای و پینگ و ... مناسبه وضعیتش ؟
در حال حاضر سرویس جشنواره خوبی داره بیایم سمت های وب ؟
این فشفشه هاش به نظر خوب میاد :n02:
این جوری که من فهمیدم اگه الان فشفشه فعال داشته باشین کد میشه اگه نه مستقیم فعال میشهنقل قول:
های وب که جشنواره فروش نذاشته؟! من سایتش گشتم چیزی ندیدم از جشنوارهنقل قول:
چ داشته باشی چ نداشته باشی فشفشه بصورت کد تخفیف میره تو پنلنقل قول:
شما باید از تو پنل فشفشه رو استارت کنی
21975457013507
:n02: این کد تخفیف دیروزه هرکی زد بزنه ی صلوات بفرسته فقط
دستت دردنکنه چسبیید :n33:نقل قول:
خودشون نوشتن اگه نداشته باشی مستقیم فعال میشه !نقل قول:
کسی نداشت ؟نقل قول:
------------------------
اخرین ورژنش چنده ؟
برای دانلود تمامی برنامه های از google play میتونید از وب سایت:
لینک هارو تبدیل کنید
اخرین ورژن HiWeb در اپلود بودی اپ کردم میتونید دانلود کنید
ارادت
من اگه میزدم صلوات نمیفرستادم لول ..نقل قول:
تست سرعت الان ( سر شب )
متاسفانه های وب هنوز مشکل افت سرعت در ساعات شلوغ رو داره
دوست عزیز یه تست با چیز پی ان روشن کن بعدش بزار.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
با اون که بدتر میشه !نقل قول:
تست صبح رو 4 صفحه پیش گذاشتم ( اونجا سرعت عالیه )
پینگ هم بالای 230 هست ! در صورتی که اون موقع روی 180
ماله من هر وقت سرعت افت میکنه با هات اسپات شیلد سرعت میاد سرجاشنقل قول:
شده شبیه ایرانسل وقتی چیز پی ان خاموشه ۲۰ مگابیت بزور میاد بالا وقتی روشن میکنی میره حدود ۵۵ الی ۶۰ مگابیت:n02:
لینک میدی ؟نقل قول:
الان با س.ای.ف.و.ن کانکت شدم دیگه سایت هم باز نمیکنه !
من چون نسخه قانونی شو دارم لینک بدم فایده نداره .سرچ بزن تو نت هست نسخه کرک شده هات اسپات شیلد الایت . سایفون که مزخرفه کلن سرعتو میاره پایین .
با لنترن تست کن محدودیت حجم داره منتهی سرعت اون 500 مگابایت عالیهنقل قول:
بهترین چیز پی ان که دیدم همینه از تمام چیز پی ان های که به اسم کریو پی پی تی پی و... هر چی که هست و پولی میفروشن بهتره. تا جایی که خودم اکانت قانونیشو خریدم الانم خیلی راضیم.سرعتش خیلی توپه