ای پی من فقط قسمت اخرش تغییر میکنه یعنی 2.185.32 ثابته از وقتی وارد پرتک شدم اینطوریه هر چی ریست میکنم نه رو گسترش ارتباطات میافتم نه روی اسیاتک همش ای پیم همینه .چکار باید بکنم ؟
Printable View
ای پی من فقط قسمت اخرش تغییر میکنه یعنی 2.185.32 ثابته از وقتی وارد پرتک شدم اینطوریه هر چی ریست میکنم نه رو گسترش ارتباطات میافتم نه روی اسیاتک همش ای پیم همینه .چکار باید بکنم ؟
هیچ راهی وجود نداره این مشکل از اکانتینگهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتم چطوره؟:n05:
سلام دوستان یه سوال داشتم
من از سامانه پرتاک ترافیک اضافی خریدم اما هنوز تو سیستم IBSNG ترافیک اضافیم رو در نظر نگرفتن می خواستم بدونم این ترافیک اضافیم کی فعال میشه ؟؟
نقل قول:
چه جوری بازش کردی ؟ اکانتینگ از کار افتاده یا چی ؟
اگه مشکل از اکانتینگه چرا فقط برای من اینطور شده و برای بقیه روی همه ای پی ها میافته ؟ کلا فک کنم من فقط 5 تا ای پی دارم که فقط همینا دراختیارم هستن و 2 ماهه که باهر بار ریست روی یکی از این 5 تا میفته گاهی هم تا چند بار ریست روی یکی ثابت میمونه .چرا فقط برای من اینطوره ؟ حتی همسایمون که مرکز مخابراته خودمونه ای پی هاش روی گسترش و اسیاتک میفتن ولی من نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه 128 ترافیک:n05::n05: 4 گیگ
بچه ها میگم اگه 128 حجمی تا 1 مگ میره از این به بعد 128 برداریم که ارزونتره ؟
بچه های خوزستان اینرنت خوب شد؟؟؟؟؟؟؟ دیشب داشتم با برادرم چت میکردم تو المانه میگفت اینرنت یک ساعت قطع شده یک ماه به قرارداد تمام مشترکین به صورت مجانی اضافه شده من گفتم سه روز اینرنت اینجا قطع باشه اخرش 1 گیگ ترافیک میدن.هی خدا کجا گیر کردیم.
بچه ها هر وقت نت قطع بیاید همینجا بگید اینقدر بگید تا شاید از رو برن قطع میکنن جبرانی هم در کار نیست
ببخشید شما از کجا به این نتیجه رسیدی 3 روز اینترنت قطع باشه 1 گیگ میدن؟:n13:
ترافیک نخواستیم حجم خودمونو میخورن:n27:
گفتم فوقش هنر کنن 1 گیگ بدن.خداییش باورم نمیشد برا 1 ساعا قعطی اینرنت 30 روز به همه اضافه کنن.یعنی اینقدر قعطی کمه:n13:نقل قول:
جهت اطلاع:
خیلی ها الان نتشون قطع و بعضی ها وصل هستند
من دیروز کامل اینترنتم قطع بوده... الان هم هست...
بخاطر کاری که با اینترنت دارم، مجبور شدم صبانت 512 یکماهه 3گیگ بخرم 16تومن فعلا کارم راه بیفته.
لعنت بهشون... به تک تک افرادی که مخابرات رو اینجوری کردن... چون اینجوری نبود.
2020 هم زنگ میزنی، مستقیم میگه مرکز مخابراتی دچار اختلال ارتباطی می باشد... گور بابات دچار اختلال ارتباطی بشه نفهم :n24:
من اینترنتم با ضحی هستش وصله اونهایی که پاس مانامادن قطعننقل قول:
من اکسینم... فکر کنم فقط ضحی وصله...نقل قول:
راه چاره فقط اینه ازشون نت نگیریم چه ضحی اکسین اواسیس تحریمشون کنیم مگه ماکاربرا نباشیم مشترک دیگه ای دارن؟؟نقل قول:
کلا شرکت های کثیف یه روشی دارن...نقل قول:
میان یا خدمات و کالاشون رو انحصاری ارائه میدن یا بهترین کیفیت رو برای خودشون نگه میدارن و رقابت روی کیفیت پایین رو به عهده ی شرکتهای دیگه میذارن... اینجوری همیشه دست بالا رو دارن... الان مخابرات داره اینکار رو میکنه...
بهترین مسیر مخابراتی دست خودشه و بین استانها بصورت خیلی محدود پخشش کرده... که کاربرا بخاطرش برن مخابرات ولی وقتی رفتن و پول رو دادن، اینجوری میکنه :n24: اینترنت قطع... سرعت پایین، بدترین سیستم اکانتینگ بصورتی که بیشترین ضرر رو کاربر بکنه... کیفیت پایین تجهیزات و از همه بدتر... پشتیبانی کر و لال :n24:
من یکی دو ماه دیگه هم صبر میکنم ببینم چیکار میکنن... اگر خیلی بهتر نشد، خداحافظ.... :n24:
متاسفانه در شهری که ساکن هستم شرکت خوب وجود نداره وگرنه میرفتم برای تخلیه شرکت اکسین بدترین شرکت هستش اینجا کسی زیاد اشتراک اکسین نمیگیره پشتیبانیش ضعیفه ثبت نامش هم خیلی طول میکشهنقل قول:
شوش هستی؟ :n13:نقل قول:
بقیه هم همچین شرفی ندارن... همه بیشرفن :n27: هر کدوم یه جوری.
مثل اینکه مخابرات گفته هر اپراتور باید یه جوری ... مشتری رو بسوزونه تا کیف کنن... سادیسم دارن :n23:
خیرنقل قول:
بله کلا مشتری مداری رعایت نمیشه
حذف شود....
سلام
باورتون میشه بعضی از کارها فقط با اینترنت هستن
من شغلم فقط با اینترنته....باید از صبح تا شب به اینترنت وصل باشم و بعضی از موارد کاریمو چک کنم تا بتونم درآمد داشته باشم
اینترنت نامحدود رو حجمی کردید....به درک
تف به ذاتتون بکنن که هر هفته بامبول در میارید و مسخره بازی راه میندازید ...قبلا شاتل بودم....بهترین کیفیت...بهترین خدمات و پشتیبانی
بعدش مخابرات به زور اومد خط رو گرفت و گفت باید از من اینترنت بگیرید
باید مثه خوشون رفتار کنم..... و تلافیشو سر تریجی دربیارم
الان هم با اینترنت موبایل اومدم... سرعت 2 کیلوبایت.... کشور اوگاندا بهمون میخنده...چه برسه کشورای اطرافمون
بیشتر از این هم که نمیشه گفت وگرنه پست حذف میشه....حداقل یه جایی هست که درد دل کنم
ببخشید زیاد شد...موفق باشید
بدرود
نه من مانامادم ولی تو این چند روزه اصلا قطعی نداشتم .البته تو ibs که چک کردم دیدم زیاد قطع و وصل شده اما طولانی نبوده چون 24 ساعته پای نتم و متوجه قطعی نشدم .برای من در حد ریست بودهنقل قول:
نقل قول:
بابا نامحدود رو به همون قیمت قبلی بدن روزی 2 ساعتم قطعش کنن از الان بهتره که باید ماهی 100 گیگ ترافیک بخری
خداکنه برای مهر ماه که استفاده محصل ها از نت زیاده نامحدودا رو دوباره بزارن اونم به قیمت قدیم.
من از ماناماد دارم.
دیروز که تقریبا قطع بود
امروز صبح هم داشتم میومدم سر کار قطع بود.
الانم با نت سر کار هستم.
واقعا که افتضاحه وضعیت اینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی هم که به قول دوستان کر و لال!!!
توی قرار داد مخابرات آپ تایم 95% رو تضمین کرده ولی همینقدر هم عرضه ندارن....کاش میشد شکایت کرد به تنظیم مقررات...ولی حیف که توی این مملکت آنچه به جایی نرسید فریاد است
لعنت به این نت از دیروز عصر نتم قطع شد هنوز هم همچنان قطع حتی یک لحظه هم دیگه وصل نمیشه بدلیل:Maximum check online fails reached:n21::n21:
مشکلی نیست. واس من پریروز کلا قطع بود ولی دیروز وصل بود و مشکلی نیست تا الان.
Sent from my GT-I9300
پهنای باند مخابرات تمام شد الان نتم از دیروز عصری یکسره قطعه قابل توجه کسانی که برای طرز فکر من متاسف بودند حالا اونها متاسف هستند یا من؟
کلا دیروز از صبح تا ظهر قطع بود 3ساعت وصل شد بعد دوباره قطع شد تا الان و هنوز هم وصل نشده
من تا الان یک دقیقه هم قعطی نداشتم
اما همجنان حجم خوری ...
من همچنان اینترنتم قطعه... از پریروز تا حالا فکر کنم کلا 3 ساعت وصل بوده.
الان با صبانت هستم
الان من نامحدود دارم، قیمتشم دوبرابر قبلی...نقل قول:
2 روزه هم قطعه، مخابرات هم مرده :n09:
کلا سرویس نداشتن بهتره :n19:
به نظر من شما هم برید یه خط مخصوص اینترنت بگیرید(باش تماس نگیرید)، و ADSL از یه شرکت دیگه روش ببندید... مخابرات اصلا بهش اطمینانی نیست، بقولی Reliability = 0%... بازم خوب بود خطم رو صبانت بعد از 15 روز هنوز رانژه بود، شارژ الکترونیکی، 1ماهه، 512 - 3گیگ زدم 16تومن. تا مخابرات کوفتی وصل بشه :n24:
پ.ن:
خداییش نگاه کنید، این حجمش 3072 مگ بوده، از صبح تا حالا یه نفر باهاش وبگردی کرده، شده این:
اعتبار باقی مانده : MB 3024
مخابرات یه 400مگی کم میکرد
مال بعضی شهرا قطع شده. واسه ما به خوبی و بدون حجم خوری داره ادامه میده
Sent from my GT-I9300
3روز پیش از ظهر تا شب- پریروز از ظهر تا شب- دیروز از صبح تا ظهر و دیروز از عصری قطع تا الان و به گفته ی پشتیبانی همچنان ادامه خواهد داشت و معلوم نیست کی مشکل پهنای باند حل بشه
یعنی از دیروز صبح تا الان فقط 3ساعت نتم وصل بوده بیش از 24 ساعته که قطعه
یعنی چی معلوم نیست کی درست بشه؟!!
این همه پول یامفت از مشترک میگیرن که سرویسش از 24 ساعت فقط دو ساعت آپ باشه؟
آقا اینجوری فایده نداره. همگی باید به 195 شکایت کنیم که به این اوضاع رسیدگی کنه. :n24:
اینجوری دست رو دست بزاریم کاری پیش نمیره.
نمیشه سروش منطقمون فوله خط جدید نمیدن .مخابرات رو هم بهمن ماه میخاستم تخلیه کنم pcm کردن و نشد از جایی دیگه بگیرم مجبور شدم دوباره برگردم ماناماد .نقل قول:
تو که چند روز پیش گفتی مخابرات حجم خوری نداره و مشکله سیستمه که کش و مش و اینا یه --شعری گفتی .حالا میگی خجم خوری داره؟:n09:
نقل قول:
تو سامانی ؟ همکار همون alimail ؟ معلومه که بری کارمندا خحم خوری نداره داداش
نقل قول:
پهنای باند چه ربطی به قطی داره ؟ اگه پهنای باند کم بیاره سرعت میاد پایین مثل قبلا که سرعت ریده بود .فک نکنم به خاطر این باشه .
سروش چه جوری نامحدود گرفتی ؟ مگه مخابرات نامحدودا رو برنداشته ؟
من که خودم نامحدود دارم... برای اونایی که میگن... البته درست هست حرفشون... چون ما داریم پول ترافیک اینترنت رو پرداخت میکنیم نه ترافیک اینترانت... مگر اینکه ذکر کنن.نقل قول:
تو سیستم ها برای کاربرهای جدید حذف شده... فقط کسایی که داشتن، میتونن تمدید کنن. اونم بعضی شرکت ها. مثلا اکسین داشته(الان نمیدونم). سرویسم هم 25ـم تموم میشه و بعدش باید ببینم چجوری میشه.نقل قول:
ای کسی که باید ببینی...!!! اینترنت هنوز قطعه...!
lمنظورت اینه که وقتی از سایتای داخلی استفاده کنیم دقیق محاسبه میشه ولی وقتی از سایتهای خارجی میریم چند برابر کم میکنه ؟ درست متوجه شدم ؟نقل قول: