برا همه .... است ؟
Printable View
برا همه .... است ؟
دوستان الان تکلیف چیه ؟از امشب همه چیو تعطیل کنیم؟
چند دقیقه دیگه وارد اول اردیبهشت میشیم و هنوز بزرگترین شرکت اینترنتی ایران به مشتری هاش نگفته که چطوری محدود میشن و جریان چیه. حتی اگه یه بنده خدایی کل قبض رو نگاه نکنه و کاری با بخش های مختلفش نداشته باشه، متوجه نمیشه که اینترنتش دیگه نامحدود نیست، چون توی خود سایت هم هیچی ننوشتن و باید شانس باهاش یار باشه تا متوجه این قضیه بشه! دمشون گرم جداً...
مبادله کالا به کالا به یاد اجداد چند هزار سال پیش ـمون! :laughing:نقل قول:
چه شود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط آقا تو سایتش حجم مصرفی رو فقط حجم دانلود شده رو زده مثلا من 16گیگ دانلود دارم 5گیگ آپلود تو حجم مصرفی زده 16 بعد نیاد 21گیگ حساب کنه :/
با سلام در مورد اینکه چرا دیگه سرویس نامحدود 1 مگ و 2 مگ ارائه نمیشه توضیح میدید؟این یه عقب گرد نیست در حالی که انتظار میرفت سرعت 4 مگ هم اضافه کنید؟بعد در مورد اینکه پشت قبوض نوشته شده سرویس نامحدود از اول اردیبهشت شامل مصرف منصفانه میشه شفاف سازی میکنید؟
جواب حضرات
مشترك گرامي به دليل اينكه مبلغ دريافتي از مشترك های نامحدود با تعرفه هاي مصوب سازمان(تنظیم مقررات) هماهنگي لازم را نداشت سياست مصرف منصفانه براي مشتركين كنوني شركت مخابرات در نظر گرفته كه به شرح ذيل مي باشد مصرف حداكثر سقف دانلود ماهيانه براي مشتركين ٢مگ ٨٠ گيگ ،يك مگ ٤٠ گيگ و ٥١٢ K ٢٠گیگ و٢٥٦K ١٠ گDگ و ١٢٨K شش گیگ می باشد.روابط عمومی
اگه بعد از مصرف اضافه اینترنت قطع بشه ضررش کمتره!!
اگه کسی خبر نداشته باشه یا بخواد از کل پهنای باند ۵۱۲ استفاده کنه و همش رو دانلود کنه حدود ۲۵۰ هزار تومن جریمه میاد رو قبض، اگه پرداخت هم نکنه کل خط تلفن جمع میشه بقیه خط هایی هم که به اسمته جمع میشه و ....
بقیه شرکتا بعد از عبور از حد مجاز سرعت رو کم میکنن اینا میخوان پولشو بگیرن. اسم نا محدود دیگه معنایی نداره، خودشونو مسخره کردن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من یکی که رفتم تخلیه ... دیوانم مگر با این شرایط بمونم مخابرات!!!
خداحافظی :n17:
بی درو پیکر ترین شرکت!!نقل قول:
تو قبض تبلیغ جشنواره بهاره می کنه اما در عمل اصلا وجود خارجی نداره!
این که نشد قانون مصرف منصفانه! عملا شده سرویس محدود! ولی به این راحتیا نمیتونن این کارو کنن! بار حقوقی سنگینی براشون داره مخصوصا اینکه تعداد مشترکای نامحدود بسیار زیادن، اینم مثل اون تبلیغ جشنواره ها رو قبض فقط فعلا در حد حرفه! امروز ۱اردیبهشته اما تو سایتشون که خبری نیست.
شرکت داتک هنوزم داره سرویسای نامحدود قدیمیشو به همون تعرفه میده به کسایی که هنوز فسخ نکردن.
بهترین isp با این شرایط چیه؟ برای گیم آنلاین بیشتر
1.پینگ خوب داخلی و خارجی (خارجی زیر 200 )
2. سرعت بالای 64 کیلوبایت حداقل تا 25 30گیگ مصرف
3.قیمت 20 تا 30 تومن
شبانه هم واسم مهم نیست زیاد چون دانلود آنچنانی ندارم
اگه این مصرف منصفانه برای مشترکین قدیمی اعمال نشه مخابرات میمونم :دی
البته اگه با این شرایط ISP بهتری هست معرفی کنین کسایی که استفاده کردین
راه های مختلفی برای بدست آوردن سود داشتن، ولی سراغ بدترین حالت ممکن رفتن. میتونستن قیمت نامحدود رو یه کم بالاتر ببرن. میتونستن سرعت رو بعد از رسیدن به فلان میزان حجم نصف کنن. ولی دست روی راهی گذاشتن که بیشترین سود رو براشون داره. بیچاره مشتری هایی که روحشون هم از این قضیه خبردار نیست و یه دفعه با یه قبض چند صد هزار تومنی روبرو میشن.
دوستان بهترین برنامه برای اینکه ببینیم چقدر حجم مصرف میکنیم چی هست؟ یه برنامه ساده و جمع و جور که کارش فقط همین باشه.
من 2 مگ نامحدود دارم ماه پیش 124 گیگ مصرف داشتم با سرعت اینترنت ما نزدیک به 700 گیگ قابلیت استفاده در ماه رو داشت حتی اگر نصف هم می کردن من می موندم ولی عملا یک نهم کردن می گن منصفانه شده خجالت خوب چیزی اگر قرار 80 هزار بدم خوب سرعت 10 مگ ISP دیگر رو می گیرم
رفتم مرکز منطقه و معلوم شد هنوز رو سیستماشون این قضیه فعال نشده.نقل قول:
همینطور که نوشته مازاد بر حجم رو طبق اون تعرفه حساب می کنند که بعیده شامل آپلود بشه.
گور خودشون رو کندند، فردا میرم تخلیه. یک قرون اضافه نمیخوام بدم بهشون.
گزارش ریز مصرف هم رو سایت اومد update تا 20 آذر 93 قابل مشاهده س
به نظرم تا وقتی توی سایت در بخش تعرفه ها و یا اطلاعیه ها اعلام رسمی نکنند، بعیده این رویه رو اجرا کنند.
دوستان بیان بگن الان بهترین گزینه ها کدومه برای سویچ از مخابرات به جای دیگه؟
آقا 1 مگ نا محدود مخابرات شده محدود 40 گيگ؟نقل قول:
والا من الان داشتم همین قضیه رو چک می کردم، هر شرکتی رو نگاه می کنم قیمت هاش افتضاحه.نقل قول:
فکر کنم باید از این خراب شده بریم تا اینترنت درست و حسابی داشته باشیم. اینا همین فیل ترنت متعفن رو هم دارن با قیمت های فضایی میکنن تو پاچه مردم.
با این اکانتینگ داغون مخابرات خیلی سخت میشه حجم رو محاسبه کرد
دوستان من الان از قسمت گزارش کارکرد مصرف سال 93 رو نگاه کردم کلا 188 گیگ دانلود داشتم که میشه ماهی 15 گیگ حتی کمتر از اون چیزی که خودشون الان گفتند یعنی 20 گیگ
بعد اون وقت الان که این طرح گذاشتن خیلی منصفانه هستش که میان برای یکی مثل من اون ماه هایی که زیر 20 گیگ دانلود داشتم رو حجم اضافش رو در نظر نمیگرن برای ماه های بعدی ؟
که حالا اگر یک ماه بالای 20 گیگ دانلود کنیم باید خدا تومن پول اضافه بدیم ؟
واقعا جالبه طرحشون .... حداقل میومدن میگفتن اگرم زیر اون 20 گیگ دانلود داشتین به حجم ماه بعدتون اضافه میشه ... دوستانی اگر که میتونند این نکته رو براشون بفرستن که خدایی نکرده دچار بی انصافی و حق خوری نشن ...
اگر بحث منصفانه بودن بود که باید اگر کسی حجم مورد نظر رد میکرد نتش قطع میشد نه اینکه بیان ماو التفاوتش رو بزارن جیب مبارک ...
دوستان فعلا هیچی دانلود نکنن چون وضع معلوم نیست :n02:
چی نوشته....
معاون تجاری مخابرات استان تهران از رضایت 75 درصدی کاربران از ADSL مخابرات خبر داد و گفت: اکنون صف انتظار ما در مرکز پشتیبانی 2020 به کمتر از سه دقیقه رسیده و امیدواریم در سال 1394 بتوانیم این رقم را بار دیگر کاهش دهیم.
اینجاست که شاعر میگه LOL!
ظاهرا این دوستان تو ارقام یکم مشکل دارن
قرار بود از امروز اجرا بشهنقل قول:
واقعااااااااااااا که :n24::n24::n24:
این دزدی کامله خوب یعنی چی بعد از رد کردن از مصرف به اصطلاح منصفانه برات هزینه بیوفته ما دیده بودیم بعدش محدود کنن یا اصن قطع کنن ولی ندیده بودیم این مدلیش رو
خب پس باید با اینترنت ۲ مگابیت خداحافظی کرد. مشکل من اینه که تو خونه همه از یه خط برای اینترنت استفاده میکنن و نمیشه کنترل کرد که چقد مصرف بشه. باید از جای دیگه نامحدود با سرعت پایینتر بگیرم :-(
من با این وضعیت که محدود میکنن میخوام برم طرح بهاره چجوریاس وضعیتش یعنی شبانه از چند تا چند رایگانه؟محدود که نمیکنن؟
ممنون میشم یکی که میدونه پاسخ بده:n12:_:n12:
نقل قول:از کجا ميشه فهميد اجرا شده يا کی اجرا ميشه!نقل قول:
آقا من متوجه نشدم چی به چیهنقل قول:
میشه یکی توضیح بده در مورد عکس؟ اون اعدادی که خط کشیدم یعنی چی دقیقا؟:n41:
مگه مخابرات ندارین همتون؟ حتما صفحه اول پنل کاربری برای همه آشناست. لطفا راهنمایی کنین.ممنون:n03:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
از منطقه بپرسید.نقل قول:
یعنی آدم وقتی قیمت اینترنت رو با بقیه جاهای دنیا مقایسه میکنه تازه میفهمه چقد اینجا کلاه سرمون میذارن و چقد بهمون ظلم میشه که با این درآمدهای کم باید هزینه های نجومی برا اینترنت بدیم.
این قیمتهای اینترنت شهر پراگ جمهوری چک هستش:
یعنی با همین پولی که الان من برا اینترنت 2 مگابیت مخابرات با تمام محدودیتهای فیلترینگش و پینگ مزخرفش میدم تو پراگ میشه اینترنت 40 مگابیت گرفت با سرعت آپلود 4 مگابیت و بدون هیچ گونه فیلترینگی !!!!!!!!!!
امروز همش دارم تو سایتهای سرویس دهنده های ایرانی میگردم تا شاید سرویس مناسبی تو منطقه خودمون پیدا کنم ولی همه قیمتها به شکل باور نکردنی بالا هستن! مثلا اومدن 20 درصد کاهش قیمت رو اعمال کردن ولی جوری حجمهارو تنظیم کردن که نه تنها درآمدشون کم نمیشه بلکه بیشتر هم شده.
طرف سرویس گذاشته 12 ماهه با 12 گیگ حجم اولیه! یعنی ماهی یه گیگ! مثل جوک میمونه!
بهترین سرویسی که پیدا کردم یه نامحدود با سرعت 384 کیلوبیت بود ماهی 66 تومان، یعنی سرعت اینترنتم 1/5 میشه با تقریبا همون قیمت 2 مگابیت مخابرات :(
من اگه 24 ساعته هم با این سرویس دانلود کنم میشه ماهی 120 گیگ یعنی نصف مصرف الانم و اگه همینجوری که الان مصرف میکنم استفاده کنم کمتر از 80 گیگ دانلود میشه.
پس بهتره رو همین مخابرات بمونم فعلا، هرچند که بعید میدونم در آینده شرایط بهتری پیش بیاد.
تو کشور ما همیشه هرچی پیش میریم اوضاع بدتر میشه، هیچ وقت هیچ چیزی بهتر نمیشه.
برا همینه که شاعر میگه "هر سال دریغ از پارسال".
اصلی ترین دلیلی که مخابرات مشتری جذب کرد به خاطر قیمت هاش بود.
فکر نمیکنم بشه یه سرویس مشابه با این قیمت ها پیدا کرد.
بدبختی اینه که خیلی از شرکتها اینترنت شبانه رو پولی کردن یا کلا برداشتن.
اگه کسی محدود سرعت بالا با ترافیک و قیمت معقول با اکانت شبانه رایگان پیدا کرد خواهشاً اطلاع بده.
من امروز 8 صبح رفتم مخابرات درخواست جمع آوری دادم. تا ساعت 12 ظهر هم جمع شد.
بنده امروز رفتم درخواست تخلیه دادم خلاص... والا.. پول میدیم ببینم پول اضافه هم ازمون میگیرن خیلی زور داره دیگه!نقل قول:
بنده هم به شما آرت1 شاتل رو پیشنها دیمدم
پهنای باند 1مگ میزان دانلود با سرعت بالا در 1ماه حدود 30تا 40 گیگ
اگر هم سرعت شما افت کرد با پرداخت 5-6هزرا تومن (اختلاف قیمت بین آرت 1 و 2 ) می تونید سرویس رو به 2مگ تبدیل کنی دو از محدودیت در بیایید.
حتی هزینه تمام شده برای هر ماه هم از 1مگ مخابرات کمتره!
دیوار حاشا بلنده تا یک ماه دیگه معلوم نمیشه چه بلایی سرمون میاد!!نقل قول:
امروز زنگ زدن من نبودم معلوم نیست چیکار میخوان بکنن اون که زنگیده بوده گفته که فعلا در حد یه طرح هست و باید بره سازمان تنظیم مقررات اونجا اگه رای بیاره تصویب میشه و....الان گیر کردم که صبح دوباره نامه بدم چون هرجور حساب کنی همون که اون جمله نوشته شده و اینا دارن رو تالار گفت و گو میگن که اینجوری هست این یعنی دارن کار خلاف قانون انجام میدن وقتی چیزی مصوب نشده چه جوری میخون اجراش کنن؟چرا پشت قبض اخطار نوشته؟؟چراغ خاموش دارن یه کاری میکنن
شما میگی دست نگه داریم تا ببینیم چی پیش میاد؟از سایت 195 دات ای ار پیگیر نشیم؟
ظلم پایدار نمی مونه نوبت ما هم می رسه هیجی تو این مملکت نداریم اینم روش :V9:
بنده با اینکه به هیچوجه قصد ادامه با مخابرات ندارم ولی شکایت خودمو از مخابرات ثبت کردم.نقل قول:
اینا رسما مردم رو کاهو فرض کردن :n02: فکر کردن با این سیستم مردم سرویسشون رو نگه میدارن...یعنی سنگ پا خورد میشه جلو اینا...
مشکل دانلود داریم رفیق شبانه ندارهنقل قول:
رفتم نگاه کردم art 1 حداقل ترافیکش ۱۱ گیگ هست بعد که تموم شد سرعت رو میارن پایین؟نقل قول: