والا منو ک کسی ادم حساب نمیکنه جوابمو بده:n02:چون این سوال منم هست ولی تو سایت مخابرات قسمت سوال و جواب فقط بهار تا بهار و کمپین هایی که مثل این میزارن شبانه رایگان داره که یک سالم هست قراردادش!حالا اینکه امکان فسخش هست یا نه نمیدونمنقل قول:
Printable View
والا منو ک کسی ادم حساب نمیکنه جوابمو بده:n02:چون این سوال منم هست ولی تو سایت مخابرات قسمت سوال و جواب فقط بهار تا بهار و کمپین هایی که مثل این میزارن شبانه رایگان داره که یک سالم هست قراردادش!حالا اینکه امکان فسخش هست یا نه نمیدونمنقل قول:
فعلا فقط طرح بهار تا بهار شبانه رایگان داره اونم به صورت یکساله که یکی از دوستام با ۱۲۰ گیگ و ۲مگ را ۲۸۷ هزار تومان خرید که ماهی ۵گیگش رایگان استنقل قول:
دوستان من از یک نفر دیگه که از مخابرات اینترنت نداره پرسیدم در مرورگر های توی بدون افزونه adblock plus صفحات تبلیغاتی مستحجن باز می شه گفت نه ولی برای من این صفحات باز میشه و روی اعصابم است می خواستم بدونم شما هم چنین مشکلی دارید یا نه مثلا همین عکس در لینک زیر جا های پایین سمت راست ،وسط بین دو تبلیغ ،بالا سمت چپ که در کامپیوتر نشون می ده عکس ها رو ولی در گوشی چون فلش پلیر نداره عکس ها رو نشون نمی ده و می نویسه no flash player
دوستان این صفحات رو چی جوری حذف کنم ؟؟؟؟کد:http://www.up.farsroid.com/uploads/142451233423271.png
وآیا کس دیگه ام مشکل من رو داره یا نه؟؟؟
من که این سایت رو تایید نمی کنم چون سامانه قبلی فعاله زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت نه سامانه اینترنتی تازه ای برای شارژ و مشاهده ریز کارکرد و.... ساخته نشده و هنوز که هنوزه غیر از اون گلدنت همونtci-khorasan.it استنقل قول:
ir
با سلام دوستان اصلا از این لینک برای مشاهده ریزکارکرد نگاه نکنید
این سایت اصلا معلوم نیست چی هست فقط میتونه یوزر پس شما رو ضبط کنه
من خودم زدم بعد چند وقت دیدم تو ریز اتصالات زده بود اتصال بیش از حد مجاز سپس زنگ زدم گفتم مورد -- قرار گرفته اید فقط بگم تنها این سایت زدم رمز خودم رو
خواهشا اطلاع رسانی کنید به مدیر انجمن هم بگید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا تایید نمیشه
داغان داغان
آقا این چه وضعشه باز یه بارون اومد فقط
داداش اصلا اگه یکم برنامه نویسی خونده باشید یا اصلا به قیافه سایت نگاه کنید معلوم میشه که سایت دروغی است و به اینم توجه کردید چرا مدتی بعد از حذف گلدنت در صورتی که همه برای اولین بار فقط سایت خود مخابرات رو می دونستند و اوناییی که یکم کهنه کار مخابرات بودند فقط از گلدنت خبر داشتن پس باید قبول کنیم که همه مشترکین از سایت tci-khorasan.ir خبر دارن ولی مدتی است که هی افرادی هستند که می پرسند چی جوری ریز کارکردم و حجم باقی مونده ام رو ببینم (از وقتی که این سایت قلابی به وجود آمد) ودر پاسخ هم پاسخ داداه می شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس می فهمیم عده ای دارن ذهن مردم را به شیوه کار وهابیت به این سایت بکشن ورمزشون رو بدزدن الانم این دزد ها به تایپیک من پاسخ می دن که نه این سایت درسه خوب اگه ام درست باشه به شما چه .
از تمام هم شهری های عزیز خواهشمندم داخل گوگل سرچ کنن مخابرات خراسان رضوی و داخل سایت بشن(tci-khorasan.ir) بعد قسمت ADSL و از اون جا وارد حساب کاربری شون بشن به این دلیل می گم که توی گوگل سرچ کنن که برای بعضی سایت به صورت مستقیم باز نمی شه و باید حتما داخل گوگل سرچ کنن
نقل قول:مهم نیست که شما تایید بکنید یا نکنید. این سایت در رنج خصوصی قرار داره و دست مخابرات ایرانه و اکانتینگ اصلی شهرستان هست حالا شما میخواهید تایید کنید یا نکنید.نقل قول:
اونایی که هنوزم می گن این ای پی سایت برای مشاهده اطلاعات کاربری درست است خوب یک عکس اطلاعات کاربری شون و ریز اطلاعاتشون بزارن به صورتی که معلوم باشه از این آی پی است
نه نه نمی خواد عکس بزاری چون می خوای من با فتوشاپ ۱۰۰ تا عکس بزارم که نشان دهنده ریزکارکرم و اطلاعاتم باشه به طوری که نشان دهنده باشه ریز کارکردم از این سایت است
کلا یک کلمه سری رو که درد نمی کن دستمال نمی بندن همه از خود سایت مخابرات فقط اطلاعاتشون رو نگاه کنن نه این آی پی که چهارتا بچه ........درو هم جمع شدن و ساختن و می خوان دزدی کننن
راستی امنیت مخابرات داره خوب می شه مثل قدیم که تا رمز رو از یک جای دیگه می زدن خود شرکت رمز رو تغییر می داد خودکار
ههههههخنقل قول:
هههههههه
خصوصی
:n10: :n02: :n23: :n24:نقل قول:
داداش خدا وکیلی خیلی جوکی. برنامه نویسی چه ربطی به آدرس و قیافه سایت داره؟ اکانتینگ IBSng طراحی اش به همین صورته. کلا نرم افزارهای شبکه طراحی ساده و سبکی دارن که از حداقل منابع استفاده کنند و هنگ نکنند. برنامه های دیگه مثل همین Partak از API اکانتیگ IBSng استفاده میکنند تا ظاهری نسبتا شیک به برنامه شون بدن و کاربران بتونن با اون کار کنند.
در مورد پشتیبانی هم دیگه بارها در همین تاپیک به بی سوادی پشتیبان های مخابرات پرداخته شده نیازی نیست دوباره مطرح کنیم. البته شاید پشتیبان ها حق داشته باشند چون همونطور که گفتم این سامانه فعلا فقط برای شهرستان ها به صورت آزمایشی راه اندازی شده و توقعی نیست که پشتیبانی مشهد از این مورد اطلاعی نداشته باشه.
چه وضع افتضاحی . 100% پاکت لاست . دو روزه داره بارون میاد خیلی رو نت تاثیر گذاشته . دانشمندان سراسر دنیا مشهد جمع شدن تا علت این قضیه رو کشف کنن ولی هنوز موفق نشدن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا سیستم IBSng نباشه partak هم کار نمیکنه. تمام استان ها از سیستم Ibsng استفاده میکنن و برای محیط گرافیکی تر از partak متصل میشن به هم. برای خراسان رضوی فقط شهرستانی ها به سیستم IBsng انتقال داده شدن. سیستم گلدنت که اکانتینگ اختصاصی شرکت گلد نت هست. تعجب میکنم از افرادی که میگن تایید نمیشه/پسورد میدزدن/ برای مشاهده دقیق تر (شهرستانی ها)اعتبار باید به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم IBsng مراجعه کنید.
این نرم افزار همکد که برای دانلود گذاشتن تو 2020 برای چه کاریه؟
بنده خودم با مرکز مخابرات و سرویس دهنده در ارتباط هستم خودت برو داخل باز کن جوری که معلوم باشه سپس من اینجا از شما عذر خواهی میکنم اگر نهنقل قول:
سایت ذکر شده بدون منبع و فاقد اعتبار است.
داداش مثل اینکه کم سوادی پشتیبان های مخابرات به شما هم سرایت کرده :n27: :n13: هر کسی که اندک اطلاعاتی از شبکه داشته باشه میدونه که در هر کشوری یک سری رنج IP داخلی وجود داره که فقط در اختیار نهادهای زیرساختی قرار میگیره و این آدرس هم یکی از اوناست که اگر اشتباه نکنم مطلق به مخابرات ایران و به طور خاص خراسان هست. نهادی که اونقدر جایگاه و توانایی داشته باشه که بتونه چنین رنج IP ای رو بگیره قطعا هیچ نیازی به یوز/پسورد امثال من و شما نداره.نقل قول:
برای بار چندم، اگر در مشهد هستید که نمیتونید وارد این سامانه بشید چون اکانتینگ کابران مشهد فعلا روی گلدنته. این سامانه فقط برای شهرستان ها کار میکنه. سامانه Partak هم از همین منبع استفاده میکنه و فقط شمایلی گرافیکی به اون میده.
Downstream Upstream SNR Margin :6.2 8.5 db Line Attenuation :13.3 7.4 db Data Rate :23479 1021 kbps Max Rate :25888 1057 kbps CRC :0 0
دوستان وضعیت خط چگونه هست؟کسی اطلاعی داره؟من 2 مگ گرفتم روی 1 مگ بسته شده درسته؟زنگ بزنم 2020 باهاشون یک صحبتی داشته باشم اگه این طوریه فقط میخوام مطمئن شم:n02:کسی بهار تا بهار خریده لطفا سرعت روزانه و شبانه رو بگه ممنون میشم
من تعرفه هنوز یک ماه نشده و 3 ماه گرفتم -میتونم واسه وقتی که یک ماهش گذشت بگم تعرفشو تغییر بدند یا باید حتما 3 باید بگذره؟
برو خدا رو شکر عزیزمنقل قول:
خط دو مگ من تبدیل شده به 32 کیلوبیت (شات پایین) . الانم فقط بلطف 3g ایرانشل تونستم آنلاین بشم
شعار جدید مخابرات : با ما همراه شوید تا نوستالژی دوران پیش از دایل آپ را برای شما زنده کنیم:n15:
سلام دوستان...من مشهدم و از مخابرات طرح خانواده دارم....خداروشکر راضیم فقط چندتا سوال داشتم
من 2روز رفتم شهرستان اوومدم دیدم نتم وصل نمیشه ارور یوزر پس میداد و بعد از کلی تحقیق فهمیدم یکی داره سو استفاده میکنه از خط ودستش درد نکنه تا تونسته بود حجممو خالی کرده بود :n28: بالاخره زنگ زدم 2020 طرفو قطعش کردن پسوووردمم عوض کردن خودم وصل شدم....
حالا سوالایه من ایناست :n01:
1 طرف چجوری همچین کاری کرده؟؟رفتم تو ریز کارکرد ip ماله پنجتن بود درصورتی که من سمته مطهریم...
2 بهم گفتن macتو میبندیم تا دیگه کسی نتونه سو استفاده کنه ولی از وقتی بستن من نمیتونم از مودمم رویه حالت وای فای استفاده کنم چیکار کنم به نظرتون؟:n34:
3اگه بگم mac دوباره باز کنن طرف دوباره میتونه بیاد سو استفاده کنه؟:n27:
ممنون میشم اگه جواب بدین :n06:
نقل قول:سلام این جدول مودم اطلاعاتی هست که خط تلفن ات از پورت Dslam می گیره ، دانلودی که خط ات کشش اش رو داره 23 مگه و ماکزیمم 25 مگ هس ، واسه uplink هم تا 1 مگ کشش داره اما اینا به معنای اون پهنای باندی که روی سرویس واقعیت ازطرف مخابرات اعمال شده نیست. اینا اطلاعات کلی خط ات هست امانقل قول:
اینکه آی اس پی ، خط ات رو دقیقا روی چه پهنای باندی در شب و روز بسته باید در وقت اداری زنگ بزنی 2020 ، تا مسئول هاش شایییددد بگن.
اصلا از کجا معلوم کار خود همین اپراتور های مخابرات نباشه؟؟؟و یا کار خود آی اس پی ؟؟؟ اگه واقعا هههککک بوده آی اس پی می تونه راهنماییت کنه اون شخص کی بوده (بر حسب شنیده ها) چون با مک ادرسی که طرف وصل شده، واسشون میفته و ازطریق اون و آی پی افتاده راحت می تونن بت بگن کیه ! منتهی مساله اینه که بس اینا خودشون هم دزدن ها ، قشنگ کاربر رو می پیچونن و اطلاعات بهت نمیدن و میگن ما کاری نمی تونیم کنیم !!!!نقل قول:
هركسي كه نميخواد هك نشه تنها كافيه رمز ورودي مودم رو تغيير بده!من خودم يك مدت تو همين كار تجرببه پيدا كردم ولي سو استفاده نكردم!هك با تشخيص ايپي مودم و اتصال به اون شروع ميشه و افرادي كه به صورت اتومات به نت وصل ميشن ppopبه راحتي پسوردشون پيدا ميشه!نقل قول:
وضعيت نويز چطور هست؟من ميخوام دو مگ بگيرم بهار تا بهتر !الان دو مگ دارم روزانه تا ١مگ ميره ولي ميترسم با تغيير سرويس كمتر شه!؟امكانش هست؟چون به شبانه براي دانلود نياز دارمنقل قول:
این وضعیت ادامه داره هنوز؟نقل قول:
نه امروز که بارون قطع شد خوب شدنقل قول:
امشب برف میاد کلا باید نت پر پر شه :) :n07:نقل قول:
جالبه آقانقل قول:
بعضی وقتا از جمله الان کل پارامترهای بالامیشه 0 !! چراغهای اینترنت مودم هم میپرن
هر چه مودم رو ریبوت می کنم بیفایده
ولی تا به 2020 تماس گرفتم و گفت 17 نفر توی صف هستن!! فهمیدم هوا پسه و قطع کردم،یهو دیدم پارامترها درست شده!!
اینم کشف جدید! هر وقت مشکل خط داشتین به یک شماره ای مخصوصا 2020 تماس بگیرین و فوت کنین و زود قطع. خطتون خودبخود درست میشه:n08:
هنر نزد مخابرات ایران است و بس
من که وایمکس گرفتم خودم رو راحت کردم ...
نمیدونم خط تلفن ما چه مشکلی داشت ... از هر سرویس دهنده ای استفاده میکردم روزی چند ساعت قعطی داشتم .. سیم کشی تلفن رو هم عوض کردم ، مخابرات هم اومد کابلا رو عوض کرد ولی بازم تغییری ایجاد نمیشد ...
مخابرات اگه بیشتر از 24 گیگ مصرف میکردم سرعت دانلودم رو روی 16 کیلوبایت محدود میکرد ...
ولی با وایمکس دیگه این مشکل رو ندارم ... اینم میزان مصرف به مگابایت ... تقسیم بر 1024 کنین به گیگابایت به دست میاد
اینترنت منم یک هفتس پر قطعی در روز ها - شب ها رو که خدا بیامرزه دیگه- دانلود شبانم که با دیال اپ فرقی نداره و درست نشد که نشد و دیگم درست نخواهد شد سرعتم :n14:
تازه یک پیچ رو هم به زور در تایم شبانه باز می کنه :n35:
چه جلب!نقل قول:
توی بازه ی شبانه همچی خوب بود و یهو دوباره دیدم قضیه ی بالا پیش آمد
دوباره تماس با 2020 و یک فوووووت! دوباره درست شد اونم چه درست شدنی! :n38: فکر کنم دفعه ی بعد فوت محکمتری کنم یهو خط میشه 10 مگ
دوستانی که قصد دارن اینترنت از مخابرات بگیرن من وضعیت سایر شرکت ها رو اطلاعی ندارم اما اینترنت مخابرات وضعش داغونه طرفش نیاید!
من 2 مگ دارم روزانه سرعت خوبه تا 10 مگ هم میره! اما چه فایده وقتی نمیشه دانلودی کرد! شبانه سرعت راس ساعت 1 میشه 700 کیلو بایت! با خاموش و روشن کردن مودم میشه همون 2 مگی بوده البته با چند تا کانکشن از سرورهای ایرانی!!
اما نمیدونم جدیدا چه گندی زدن
من هر شب که دانلود میذارم میرم میخابم صبح که بیدار میشم همه دانلودام نصفه نیمه مونده و تا صبح زور زده باشه 300 400 مگی دانلود کرده!
خلاصه که اوضاع افتضاحه.
کسی نمیدونه؟نقل قول:
حالا به نظرتون با وضعیت خط که 2 صفحه پیش گذاشتم طرح بهار تا بهار بگیرم؟:n13:
سلام دوستان
دو روزه سرعت اینترنتم بشدت افت کرده . کسی میدونه مشکل از کجاست؟
و آیا این مشکل همگانی هست یا خبر ؟
برای منم افت داشته -بدتر از ان مشکل لگ تو بازیاست!نقل قول:
با سلام
من تا یه ماه نیم پیش در منزل قبلیمون در محدوده مرکز مخابرات امت مشهد از شرکت پیشگامان به مدت 3.5 سال استفاده میکردم.
خوب بود در کل ولی این آخر کاریها خیلی شبانش بد شده بود.
الان منزل عوض کردیم اومدیم محدوه مصلی مرکز مخابرات عدالت. میخواستم بپرسم اینترنت مخابرات در این مرکز مخابرات چطوره؟
ارزش داره طرح بهار تا بهارشو بگیرم یک مگ یک ساله با دانلود شبانه.
واسه من دانلود شبانه خیلی مهمه. و واسم مهمه حداقل همون سرعت یک هشتم در شب بهم بده و کم نشه.
مخابرات هم در منصفانه رو داره؟؟؟؟
چکار کنم از کجا اینترنت بگیرم
با تشکر
ما توی شرکت یه طرح خانواده مخابرات داریم و یک مثلا 8 مگ از های وب و به طور قطع میگم وضیع مخابرات بسیار بسیار از های وب حداقل بهتره ...نقل قول:
به طوریکه طرح خانواده یک مگی مخابرات را به های وب (مثلا 8 مگی که در واقع 4 مگ هست) ترجیح میدیم.
از چه نظر بهتــره !؟نقل قول:
چند نمونه مثال بزن .
اینم واسه اینکه راحت عمق ماجرا رو متوجه بشی .
تازه همین امروز سرویس 128 محدود های وب واسم رانژه شده .
هم سرعت و هم پینگش نــِسبت به مخابرات خداست .( یعنی عالیه )
تست اول با سرور اروپا :
تست اول با سرور داخلی :
اینم مال تقریبا چند وقت پیشه که مخابرات داشتم . ( 2 مگ طرح طلایی )
به ساعت تست هم توجه کنید . ساعت 12 ست مثلا . چه برسه به 1
حالا همین الان دارم میگم. هر کی تونست با مخابرات بعد از ساعت 12 شب به اون ور از سرور خارحی ( مثل سرور لندن ) سرعت بالای 200 بگیره , بهم اطلاع بده .
از همه هم بگذریم , پشتیبانیه .
مخابرات پشتیبانی داشت مثلا !!!؟
سلام خدمت همه عزیزان
14 ماهه آرت 3 شاتل دارم پارسال محدود شدم اکانت دور زدن محدودیت گرفتم مشکل سرعت پایینم رفع شد تا چند روز پیش که هم داخلی و هم خارجی محدود شدم و دیگه اون اکانت هم فایده ای نداره به نظرتون کی محدودیتم برداشته میشه؟یه سوال دیگه من مصرف دانلودم بسیار بالاست تقریباً ماهیانه 150 گیگ دانلود دارم شبانه هم اصلاً استفاده ندارم تمام مصرفم بین ساعت 8 صبح تا 1 شب هست میخوام از شاتل بیام بیرون از یه جای دیگه اینترنت بگیرم عزیزان با این توصیفات برای من چه شرکت ارائه دهنده اینترنت پرسرعت رو پیشنهاد می کنید؟ اصلاً داریم!!!!! برای قیمتش هم ماهیانه تا 80 تومن می تونم بدم... مشهدی میشینیم.
پیشاپیش از توجه و پاسخ شما ممنونم.