Rofl داش موقعی که من اکانت اصلیم چلنجر بود تو داشتی cs بازی میکردی با بچه محلات اگرم شکی توش داری بیا تو euw ادد کن Daemonize رو تا ببینم چن چندی:n21:نقل قول:
Printable View
Rofl داش موقعی که من اکانت اصلیم چلنجر بود تو داشتی cs بازی میکردی با بچه محلات اگرم شکی توش داری بیا تو euw ادد کن Daemonize رو تا ببینم چن چندی:n21:نقل قول:
l داش موقعی که من اکانت اصلیم چلنجر بود تو داشتی cs بازی میکردی با بچه محلات اگرم شکی توش داری بیا تو euw ادد کن Daemonize رو تا ببینم چن چندی:n21:نقل قول:
Rof
این الان اکانت خودته؟
چون من یادمه یکبار تو یک عکسی از یکی از بازی هات گزاشته بودی اسمت worst rengar euw یک چیزی تو این مایه ها بود.. چریان جیه ؟ :n20:
دوستان یعنی چی میگید من تا دایموند میرم؟
پیش بینی میکنید؟قدرت ماورایی دارید؟ من خودمو کشتم فصل قبلی یه دست بعد گلد V ببرم بهم ادم نیوفتاد آدم میفهمید؟ آ _د _م
یه گاو بیوفته تو تیم تمومه بازی رو باختید یعنی چی میرم تا دیاموند؟؟؟؟؟؟؟
دو نفره رفته بودیم با دوستم هردو کاملا حرفه ای میرفتیم SUP و ADC اون شده بود 15/3 من شده بود 6/3/15 همین حدودا بازی رو باختیم دوستم lucian بود OVER feed کرده بودنش یکی تو تیم ما darius بر داشته بود ایتم بلد نبود برداره همینجور
ثابت بود تو تیم فایت ها تکون نمیخورد فید هم داده بود عینه سگ باختیم
حالا اگه مثلا CS go اگه تیم یکی داشته باشه بره یه چیزی ولی این بازی رو اصلا نمیشه پیش بینی کرد
این اکانت رو خریدی؟نقل قول:
اکانت کیه !
همینجوری اسمه یه چلنجر رو پیدا کردی نوشتی!! :n02:
worst rengar ir ات پس چرا هنوز سیلور 2 عه ؟:n02:
میخوای بوستت کنم ؟:n02:
2 ثانیه دیلی لگ دارم . صبا دز مچکریم صبا دز کچکریم
دوست عزیز پیشنهاد میکنم نت تون و به وابرلس تغییر بدین ، یکمی گرونتر در میاد و هزینه نصب اولیش حدود 450ت میشه ، از اونطرف من تو تمامی سرور های اروپایی پینگ بالاتر از 90 ندارم :n02: اصلا یه چی دیگست :n09: دانلود میکتی پینگ تغییر نمیکنه تازه :n02:نقل قول:
2 ثانیه دیلی لگ دارم . صبا دز مچکریم صبا دز کچکریم
دوستان چطوری بوست میکنید . یعنی وقت میزارید اکانت رو بوست میکنید یا کلکی چیزی در این وادی نهفته است ؟ :n02:
سپهرجان شما تهران هستی ؟ وایرلس منظورت وایمکسه ؟ حالا وایمکس ایرانسل یا مبین نت خوب پینگ میده ؟ چون میدونی تهران کلا قضیه اش فرق میکنه . بعد هم پینگ تا 300 هم تحمل ادم میکنه اما تایم اوت تحمل کردنی نیست .نقل قول:
والا قدیم اینطوری بود که وایرلس اصلا برای بازی خوب نبودنقل قول:
دوست عزیز پیشنهاد میکنم نت تون و به وابرلس تغییر بدین ، یکمی گرونتر در میاد و هزینه نصب اولیش حدود 450ت میشه ، از اونطرف من تو تمامی سرور های اروپایی پینگ بالاتر از 90 ندارم :n02: اصلا یه چی دیگست :n09: دانلود میکتی پینگ تغییر نمیکنه تازه :n02:
داداشم وایرلس داره. مودمش رو آورده بود اینجا من تست کردم پینگ بدتر بود
کلا منطقه ما هم پینگ بده
بله تهرانم ، ولی شهر های بزرگ همه وایرلس ارائه میدن .نقل قول:
سپهرجان شما تهران هستی ؟ وایرلس منظورت وایمکسه ؟ حالا وایمکس ایرانسل یا مبین نت خوب پینگ میده ؟ چون میدونی تهران کلا قضیه اش فرق میکنه . بعد هم پینگ تا 300 هم تحمل ادم میکنه اما تایم اوت تحمل کردنی نیست .
نه عزیزم وایمکس با اینترنت وابرلس تفاوت داره ، وایمکس یک مودم کوچیک داره که با سیم کارت به دکل مخابرات وصل میشه ، پینگ و سرعت دانلودش افتضاحه ! اینترنت وایرلس یک دیش کوچیک میان بالای پشت بوم میزنن ، که دید مستقیم به دکل خاص خودش داره ، سیستک ، فراتر و ... هم میفروشن ، سرعت انتقال داده هاش نسبت به خط ADSL کمتره ، شاید بگم نصفه ! اما از اونطورف پینگ 8.8.8.8 ، بالای 60 نمیاد و تایم اوت اصلا نداره :n02: پهتای باندش نامحدوده ، یعنی با خط ADSL شما دانلود میکنین پینگ منفجر میشه ، اما با این با نهایت سرعت دانلود کنین 10 تا میره بالاتر فقط :n02: برای گیمر ها لازمه اصلا :n02: من الان guildwar 2 سرور اروپا یا کلی بازی دیگه سرور اروپا میزنم انگاری سرور ایرانه اصلا لگ نداره :n02: CS پینگم تا روسیه 30 هست و تا کشور های اروپایی 50 60 :n02: خوبی دیگه ای هم که داره تقریبا تمامی وابرلس ها کش دارند ، مثل تورنت ، یعنی من ماهی 81 میدم ، سرعت دانلودم 100 هست ، اما آپدیت بازی ها یا هر فایلی که قبل از من کسی دریافت کرده باشرو با 700 800 حتی بعضی وقتی تا 1مگ در ثانیه هم میگیرم :n02: البته دلیلی که هزینه من انقدر بالا شده چون نامحدود گرفتم سرویس های حجمی با سرعت های بسیاارررررررررر بالاتر، قیمتشون خیلی کمتر در میاد :n10:
شما هم فکر میکنم مودم وایمکس را با اینترنت وایرلس اشنباه گرفتین ، دیش و شما توانایی نصب ندارین و کارشناس باید بیاد نصب کنه :n27: اینترنت وایرلس بیشتر شرکت ها اگه پینگ 8.8.8.8 بالاتر از 70 80 باشه میتونین شکاین کنین و پولتون و پس بگیرین ، در حال حاضر بهترین روش برای گرفتن بهترین پینگ در ایران اینترنت وایرلس هست .نقل قول:
والا قدیم اینطوری بود که وایرلس اصلا برای بازی خوب نبود
داداشم وایرلس داره. مودمش رو آورده بود اینجا من تست کردم پینگ بدتر بود
کلا منطقه ما هم پینگ بده
این قسمت حرفت که می تونی شکایت کنی باحالهنقل قول:
شما هم فکر میکنم مودم وایمکس را با اینترنت وایرلس اشنباه گرفتین ، دیش و شما توانایی نصب ندارین و کارشناس باید بیاد نصب کنه :n27: اینترنت وایرلس بیشتر شرکت ها اگه پینگ 8.8.8.8 بالاتر از 70 80 باشه میتونین شکاین کنین و پولتون و پس بگیرین ، در حال حاضر بهترین روش برای گرفتن بهترین پینگ در ایران اینترنت وایرلس هست .
چون من شاید 10 سالی میشه از صبا دز میگیرم هرچی هم شکایت کردم این طرف اون طرف فرقی نکرد. :n28:
والا این یک مودم اورده بود بعد من تست کردم پینگ بالا بود. نمیدونم بالا پشت بومشون حالا دیش گزاشته یا نه. ولی شاید اینکه شما میگی همون اینترنت ماهواره ای هستش :-؟ که سرعتش هم 1 مگ بر ثانیه میشه
یارو 2 تا سیزن گلد بوده بعد پیک اردر من باید اول پیک کنم . دارم میرم جنگل یارو میگه منم میام. بعد 2 نفر اخری میگن شما هر دو ریپورتید
بابا این اروپا دیوانه خانست
:)) یک مشت اسمورف اکانت این بچه های حررررومزاده رو میان بوست می کنن. به اینکه یارو گلد باشه اینستا لوک؟؟؟ داریم؟؟ :n20:
نه اینترنت ماهواره یه Reciver هست و فقط دریافت اطلاعات داره ،نقل قول:
این قسمت حرفت که می تونی شکایت کنی باحاله
چون من شاید 10 سالی میشه از صبا دز میگیرم هرچی هم شکایت کردم این طرف اون طرف فرقی نکرد. :n28:
والا این یک مودم اورده بود بعد من تست کردم پینگ بالا بود. نمیدونم بالا پشت بومشون حالا دیش گزاشته یا نه. ولی شاید اینکه شما میگی همون اینترنت ماهواره ای هستش :-؟ که سرعتش هم 1 مگ بر ثانیه میشه
اینترنت وایرلس از دیش خیلی کوچیک تر از مونواره با سیم میکشن به مودم ، شما وایمکس رو دیدی
من خودم پینگ 8.8.8.8 رفت بالا ز زدم به 5 دقیقه نرسید درست شد. تازه کلیم عذر خواهی کردن
اینترنت وایرلس، یک دیش کوچیک بالای پشت بوم میزارن ، با سیم وصل میشه به یه روتر خاص خودش که تو خونست. چون برق دیش باید از طریق کابل که وصل به روتر هست منتقل بشه .
دوست عزیز مرسی از راهنماییت به هر حال ولینقل قول:
نه اینترنت ماهواره یه Reciver هست و فقط دریافت اطلاعات داره ،
اینترنت وایرلس از دیش خیلی کوچیک تر از مونواره با سیم میکشن به مودم ، شما وایمکس رو دیدی
من خودم پینگ 8.8.8.8 رفت بالا ز زدم به 5 دقیقه نرسید درست شد. تازه کلیم عذر خواهی کردن
اینترنت وایرلس، یک دیش کوچیک بالای پشت بوم میزارن ، با سیم وصل میشه به یه روتر خاص خودش که تو خونست. چون برق دیش باید از طریق کابل که وصل به روتر هست منتقل بشه .
1. 81 تومان تو ماه زیاده
2. امروز 3 تا بازی رنگ بازی کردم. عین 3 تاش رو فری لوس دادم. چرا؟ چون اون طرف همه بازی کن ها در حد چلنچر. این طرف همه مست منگ ترول فید این چیزها
3تا بازی نه باخت. بله فری باخت. یعنی از اون بازی ها که مثلا نتیجش 40 7 هستش .
من گه می خورم برم به خاطر این بازی پول حروم کنم. که پینگم خوب بشه بعد 3 تا بازی دیگه ببیازم؟ ولم کن بابا
این بازی فقط باید شانس داشته باشی. شانس داشته باش. اصلا ساپورت بردار تو مپ کریپ بزن میرسی به دیاموند. :n20:
ارزش داره اکانت رو ترنسفر کنی west از eune ؟
داشتم بازی 4 ام رو بازی می کردم که متوجه شدم قراره چهارمین فری لوس امروز رو داشته باشم
بوت sivir leona هر کدوم 6 7 بار تویچ رو ماشالا فید دادن
تاپ jax 4 5 بار به ایرلا فید داده بود
وسط 3 3 بود با زد زلیان بود. یعنی مساو بود تقریبا
و خودم جنگل تو این اوضاع قاطی کردم و بازی رو با 18 کیل 7 مرگ 13 اسیست کری کردم.
یعنی اگر زلیان رو ادم حساب کنیم 2 به 8
ولی ریوت نامرده حرومزادس
هههه خر شدم یک بازی دیگه بازی کردم شد 4امی فری لوس تو یک روز.
به این نتیجه رسیدم اگر 1 فری لوس تو یک روز داشتم کلا اون روز رنک بازی نکنم
4تا فری مجانی باخت تو یک روز نوبره به خدا
به خدا واسه ما ایرونی ها همین ساپورت بهتره .نقل قول:
راستی گفتی Smurf کسایین که اکانت لول پایین میسازن اما لول 30 هستن . یعنی کسی که اکانت لول بالا داره و به هر دلیلی هم لول پایین شروع کنه ولی جدی بازی کنه هم اسمورفه ؟ منظورم اینه که فقط کسایی که واسه بوست کردن اکانت و فروختنش اکانت لول پایین میسازن smurf حساب میشن ؟ مثلا منی که دو سه تا اکانت لول 30 دارم و حالا دوباره شروع کردم به لول زدن هم اسمورف حساب میشه .
چون گفتی وایرلس فکر کردم منظورت یا وایمکسه یا همین ADSL با مودم وایرلس .نقل قول:
نه خداییش تهران فرق داره . من هنوز شخصا وایرلس تو مشهد ندیدم و تست نکردم ببینم پینگش چطوره . اما مطمئننا تهران بهتره . همونطور که تمام isp ها سرویسهای ADSL تهرانشون کیفیتشون بهتره . البته 80 تومن هم زیاده . ولی میشه حجمی گرفت و فقط واسه بازی استفاده کرد .
من که کلا اگه رمم میکشید میرفتم سمت دوتا . والا میگن از لول که بهتره و اصلیت Dota ایش رو هم حفظ کرده . از وقتی هم اومد کلی از لول بازا رفتن سمت اون . فکر کنم واسه همینه که تو لول همه نوب شدن . HOTS هم که احتمالا باز رو دست اینا بزنه . SMITE هم که خیلی ها تعریف میکنن و خیلی ها هم میزنن تو سرش . معلوم نیست چه خبره . ولی فعلا همین لول رو عشق است .
نه ارزش ندارهنقل قول:
ارزش داره اکانت رو ترنسفر کنی west از eune ؟
اگه اینترنت ماهواره ای رو میگی که فقط دانلود هه اونم همه چیز شانسی میاد برات بعد یه مودم میخواد به اسم --- که غیر مجازه من داشتم قدیم هیچ کاری نمیشه کرد یه برنامه داره خود به خود فقط چیز میز میاد برات با سرعت بالا میگیری یه ماهواره هم میزاری جهت w3a اصن نمیشه اسمشو اینترنت گذاشت :n33:نقل قول:
حالا اونی که u میگیو نمیدونم جدید اومده حتمی:n36:
ببین کلا به کسی که مثلا یک اکانت 30 داره حالا مثلا گلدی چیزی به بالا باشه بعد بلند شه با یک اکانت 30 جدید یا یک اکانت 30 که مثلا برای دوستش هست بازی کنه بهش میگن اسمورفنقل قول:
به خدا واسه ما ایرونی ها همین ساپورت بهتره .
راستی گفتی Smurf کسایین که اکانت لول پایین میسازن اما لول 30 هستن . یعنی کسی که اکانت لول بالا داره و به هر دلیلی هم لول پایین شروع کنه ولی جدی بازی کنه هم اسمورفه ؟ منظورم اینه که فقط کسایی که واسه بوست کردن اکانت و فروختنش اکانت لول پایین میسازن smurf حساب میشن ؟ مثلا منی که دو سه تا اکانت لول 30 دارم و حالا دوباره شروع کردم به لول زدن هم اسمورف حساب میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط cpt.sepehr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اینترنت ماهواره یه Reciver هست و فقط دریافت اطلاعات داره ،
چون گفتی وایرلس فکر کردم منظورت یا وایمکسه یا همین ADSL با مودم وایرلس .
نه خداییش تهران فرق داره . من هنوز شخصا وایرلس تو مشهد ندیدم و تست نکردم ببینم پینگش چطوره . اما مطمئننا تهران بهتره . همونطور که تمام isp ها سرویسهای ADSL تهرانشون کیفیتشون بهتره . البته 80 تومن هم زیاده . ولی میشه حجمی گرفت و فقط واسه بازی استفاده کرد .
من که کلا اگه رمم میکشید میرفتم سمت دوتا . والا میگن از لول که بهتره و اصلیت Dota ایش رو هم حفظ کرده . از وقتی هم اومد کلی از لول بازا رفتن سمت اون . فکر کنم واسه همینه که تو لول همه نوب شدن . HOTS هم که احتمالا باز رو دست اینا بزنه . SMITE هم که خیلی ها تعریف میکنن و خیلی ها هم میزنن تو سرش . معلوم نیست چه خبره . ولی فعلا همین لول رو عشق است .
یعنی خود طرف مثلا پلاتین هستش. بعد یا مجانی یا پولی داره یک اکانتی رو آپ می کنه. شایدم اصلا اکانت برای خودشه
حالا مشکل چیه؟ مشکل این هستش که وقتی مثلا ما 9 نفر هستیم بازیمون در سطح گلد مثلا نفر 10 که بازیش در حد دیاموند مثلا هستش بالانس تو بازی رو بهم میزنه دیگه
بدی این اسمورف ها اینه
ایران کلا یک شهر داره که بهش رسیدن اونم تهرانه چون خودشون توش زندگی می کنند. البته هواش رو نمی تونن کاری کنند :)
البته ممکنه طرف مثلا اکانت اصلیش دیاموند باشه و این اکانت جدیده مثلا لول 10 باشه. ولی طرف وقتی حرفه ای بازی می کنه معلومه که ایشون اسمورف هستند.
نقل قول:
سايت شركتي كه خريدي رو بده تعرفه هاش رو ببينم پينك من كلا تو روم هاي ايران از 120 تا پايين نمي ياد
کسی از دوستان نمیتونه به سوالاتم جواب بده ؟نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم : گاهی اوقات تو صفحه انتخاب چمپ تیم ها ( قبل از ورود به بازی) صفحه بسته میشه ( یعنی اون بازی لغو میشه ) و تو دلیلش هم میزنن که یکی از بازیکنان نتونست چمپشو انتخاب کنه برای همین کل بازی کنسل میشه. حالا میخواستم ببینم دقیقاً چه اتفاقی میوفته ؟ یعنی یکی از پلیرها چه خودی و چه پلیر حریف , موقع انتخاب چمپ بازی رو کلاً میبنده ؟ مثلاً از ترکیب چمپ هم تیمی هاش خوشش نمیادو بازی رو میبنده ؟ بعد اونوقت ریوت اخطاری چیزی بهش نمیده ؟ یا اینکه بنش کنه ؟ امتیاز کم کنه ؟ ازین چیزا ؟
چون من خیلی با این مورد مواجه شدم که وسط انتخاب چمپ بازی کنسل میشه ! نمیشه که هر کی از ترکیب چمپ تیم خوشش نیومد بزنه بازی رو ببنده بره او نو تیم پیدا کنه.
نرمال نمی تونه یک ربع جوین بده تو رنک ازش امتیاز کم می شهنقل قول:
Step 1 : 100 mb
Step 2 : 240 mb
دوستان دیروز یه چیز عجیبی دیدم تا حالا ندیده بودم تو lol
طرف با Yasuo بود که solo اومد تاپ . بعد ما داشتیم Dance میرفتیم جلوش اونم واسه رو کم کنی اومد رفت کنار دیوار ، تکیه داد به دیوار و شروع کرد به فلوت زدن :n04:
چطوری همچین کاری میشه کرد ؟ کسی میدونه ؟
ببین وقتی طرف میبینه تیمش احمق بچه و حرومزاده هستند از بازی میره بیروننقل قول:
کسی از دوستان نمیتونه به سوالاتم جواب بده ؟
یه سوال دیگه هم داشتم : گاهی اوقات تو صفحه انتخاب چمپ تیم ها ( قبل از ورود به بازی) صفحه بسته میشه ( یعنی اون بازی لغو میشه ) و تو دلیلش هم میزنن که یکی از بازیکنان نتونست چمپشو انتخاب کنه برای همین کل بازی کنسل میشه. حالا میخواستم ببینم دقیقاً چه اتفاقی میوفته ؟ یعنی یکی از پلیرها چه خودی و چه پلیر حریف , موقع انتخاب چمپ بازی رو کلاً میبنده ؟ مثلاً از ترکیب چمپ هم تیمی هاش خوشش نمیادو بازی رو میبنده ؟ بعد اونوقت ریوت اخطاری چیزی بهش نمیده ؟ یا اینکه بنش کنه ؟ امتیاز کم کنه ؟ ازین چیزا ؟
چون من خیلی با این مورد مواجه شدم که وسط انتخاب چمپ بازی کنسل میشه ! نمیشه که هر کی از ترکیب چمپ تیم خوشش نیومد بزنه بازی رو ببنده بره او نو تیم پیدا کنه.
بار اول که بری بیرون 5 دقیقه تو نوبت باید صبر کنی تا بازی پیدا بشه. ولی اگر تو همون روز این کار رو دوباره تکرار کنی میشه 15 دقیقه بعضی موقع ها هم 30 دقیقه یا بیشتر میشه
حالا
اگر بازی نرمال باشه که مهم نیست. ولی اگر بازی رنک باشه و بیای بیرون 6 امیتاز از دست میدی. ( البته اگر مطمئنی میبازی بهتر از این هستش که 16 یا 20 تا از دست بدی )
حالا یک چیزی میگم که خیلی از دوستان نمی دونند
اگر شما حالت عادی بازی رو ببندی 6 امتیاز از دست میدی ولی اگر چمپی پیک نکنی و خودش خود به خود بیفته بیرون 3 امتیاز از دست میدی
پس اگر دیدی تیمت احمقن چیزی پیک نکن تایم تموم بشه خودش بیفته بیرون. به نفعت هستش. :)
من دیده بودم. فکر کنم ctrl 1 ctrl 2 باشه :n21:نقل قول:
دوستان دیروز یه چیز عجیبی دیدم تا حالا ندیده بودم تو lol
طرف با Yasuo بود که solo اومد تاپ . بعد ما داشتیم Dance میرفتیم جلوش اونم واسه رو کم کنی اومد رفت کنار دیوار ، تکیه داد به دیوار و شروع کرد به فلوت زدن :n04:
چطوری همچین کاری میشه کرد ؟ کسی میدونه ؟
اهان.پس اگه تو نرمال این کارو تو یه روز چندین بار تکرار کنیم فقط زمان بیشتری به جوین شدنمون اصافه میشه. یعنی اگه زیاد تکرار بشه بن شدن و اینجور چیزا نداره ؟ مثلاً تو یه روز 10 بار این کارو طرف انجام بده ؟ یا اینکه از گیفت سالیانه محروم بشه ؟نقل قول:
بله دیگه.این یکی از حرکات yasuo هست. با ctrl+1 یا ctrl+2 اجرا میشه.نقل قول:
همین سوالو از شما هم میپرسم : پس اگه تو نرمال این کارو تو یه روز چندین بار تکرار کنیم فقط زمان بیشتری به جوین شدنمون اضافه میشه. یعنی اگه زیاد تکرار بشه بن شدن و اینجور چیزا نداره تو نرمال ؟ مثلاً تو یه روز 10 بار این کارو طرف انجام بده ؟ یا اینکه از گیفت سالیانه محروم بشه ؟نقل قول:
راستی به این سوالات هم اگر ممکنه جواب بدید :
نقل قول:
بعضی از بازیکن ها اول بازی یه سری حرکات با چمپشون انجام میدن.یه سری حرکات تکراری پشت سر هم ( منظورم dance و joke و ... نیست.)
میخواستم ببینم کسی میدونه با کدوم کلید های ترکیبی باید انجامش داد ؟ خیلی وقت پیش یکی از دوستان بهم گفته بود ولی الان یادم رفته ( فکر میکنم توش alt+shift+ctrl داشت)
ممنون
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم. منظور از gank توی بازی چیه ؟ یه چیز تو مایه های tanke ؟
وقتی میگن این چمپ پسیو ی بالایی داره یعنی چی ؟
یعنی مثلا باید کنار دیوار باشه تا این حرکت رو انجام بده ؟نقل قول:
دوستان هرکسی برنامه MK LOL و چیزای شبیه این داره پاک کنه ، جدیدا به شدت دارن بن میکنن ، من خودم 7 تا ایرانی میشناسم واس استفاده از این برنامه بن شدن .
تو یه بار option رو باز کن تو منو ی hotkeys برو تو قسمت communication اونجا متوجه همه چیز میشی !نقل قول:
اونی ام که دیدی مثلا dance ـه yasuo ـه :|
میتونی تنظیمشون کنی رو کلیدای دیگه مثلا من laugh رو تنظیم کردم رو کلید کنار موس ام هر بار دستم بهش میخوره میخنده چمپم ! اینکارو بکنی اونی که جلوته لجش میگیره خیلی حال میده lol
خیر. هر جایی میتونه این حرکتو اجرا کنه.نقل قول:
همه ی چمپ ها 4تا حرکت مخصوص دارن که با Ctrl + Num اجرا میشه. حالا برای yasuo میشینه روی زمین فلوت میزنه. چیز زیاد عجیبی نیست !
اخه حرکت معمولی نبود . قشنگ رفت کنار دیوار تکیه داد و شروع کرد به فلوت زدن . نمیدونم چطوریه ولی فکر کنم فلوت معمولی با Ctrl نبود .نقل قول:
از ده تا 7 تا رو بردم افتادم برونز3!!
حالا شاید اگر کنار دیوار اون حرکتو انجام بدی بجای نشستن روی زمین به دیوار تکیه بده فلوت بزنه :n02:نقل قول:
کاری نداره , یه بار yasuo بگیر خودت امتحان کن :n09:
کسی واسه آپدیت 5.3 مشکلی نداشته؟ روانیم کرده رو Calculating differences | 1 files scanned گیر کرده.
بچه های یک سوال آیا از سیلور 5 به برنز 1 امکان افتادن هست؟؟ اگه هست چه جوری؟؟
با Run as admin بازی رو اجرا کنید.نقل قول:
این اپدیت جدید چرا اینطوریه ؟؟ روانیم کرده ... رو 1 کیلو بایت گیر میکنه همش
با Run as admin بازی رو اجرا کنید.نقل قول:
راستی دوستان یه باگ افتضاح تو پچ جدید !!
Q ی xin zhao سومین ضربه ش دشمنو knock نمیکنه !!