دوران شب بیداریها تموم شد :)
Printable View
دوران شب بیداریها تموم شد :)
نقل قول:
خب یعنی الانم اگه من بخوام 512 بگیرم، نهایتش برام روی 6 میبندن ؟
من با پهای باند 6 مگ، سرعتی که بهم میده حدود 600 ــه
9 مگ برام همون 1 مگ میشه
نقل قول:
512 معمولا روی 4 می بندن
این نماینده برای من روی 6 بسته بود
اما یه زمانی زنگ زدم که سرویس 12 مگ میخوام
پشتیبانی خطم روی 8 مگ و 12 مگ بست اما سرعت فرقی نکرد
فکر نکنم سرویس های پایین روی سرعتهای بالا ببنده
مگر اینکه قانونش عوض شده باشه
تو رو به خدا یکی جواب بده :
سوال اولم : من الان از پارش آنلاین 256 نامحدود دارم که 48 هزار تومان میدم ماهی . الان از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش تورنت خصوصی نمیتونم دانلود کنم فقط با چیلتر شیکند میشه دانلود کرد ! بعضی موقع ها هم نمیشه !
یعنی من رو پار آنلاین محدود کرده ؟؟؟؟؟
سوال دومم :اگه 512 صبانت نامحدود رو بگیرم صبانت هم محدود میکنه ؟؟؟
سوال سومم : سرویس های حجمی صبانت با دانلود زیاد شبانه ما رو محدود میکنن ؟
چهارم : استفاده منصفانه یعنی چی ؟
ممنون میشم جواب منو بدید .................
سوال اول : احتمالش هست گرچه کمهنقل قول:
از تروکسی داخلی استفاده کن که به جای ip خارجی ، ip داخلی بهت میده سرعتت خوب میشه
2:صبانت نامحدود حجم مصرف منصفانه داره بعد از تموم شدن حجم منصفانه سرعت کاهش پیدا میکنه یکی از دوستان 128 محدود گرفته بود اخرهاش صفحه رو هم نمی تونست باز کنه کلا نامحدود از صبانت زیاد خوب نیست یه فن اوا خوب بود که الان قیمتهاش رفته بالا! ولی اینکه صبانت یه سرور خاص محدود کنه تا حالا نشنیدم
3: بله دوست عزیز خوب هم محدود میکنه تا دو برابر حجم روزانه ات سرعت شبانه خوبه اما بعدش فارغ از هر نوع سرویسی میاد روی هشت کیلوبایت
سلام
دوستان وضعیت اینترنت این شرکت تو مشهد چطوره سرعت دانلودش خوبه؟
من از اینترنت سیمکارت ایرانسل استفاده می کردم با قیمت های جدید مجبورم کوچ کنم ADSL
لطفا راهنمایی کنین
وضعیت محدودیت سرویس : امکان استفاده رایگان در ساعات شبانه
قبلا این نبود، جلوش خالی بود ، کسی میدونه این یعنی چی ؟
برا دانلود شبانه اصلا خوب نیست ،دو برابر حجم خریداری شده میتونه شبانه دانلود کنی.نقل قول:
فکر کنم معنیش این باشه هنوز محدود نشدینقل قول:
دو برابر روزانه دانلود کنی مینویسه سرویس شبانه رایگان با اعمال محدودیت سرعت
یعنی چی دو برابر حجم روزانه میشه شبانه دانلود کرد؟
یعنی مثل بعضی از این شرکت ها یک گیگ بگیری نصفش رو از ترافیک اصلی کم میکنه؟
سرعت چطوره؟ بدون کارت دانشجویی یک مگ میده؟
سرعت دانلود یک مگ چقدره
یعنی اینکه اگه شما برای مثال سرویس یک ماهه جمعا 3 گیگ رو خریداری کنید میتونید در اون یک ماه تو تایم شبانه 6 گیگابایت با سرعت روزانه دانلود کنی بعدش سرعت شبانه محدود میشه به 10 کیلوبایت در ثانیه البته اگه حجم اضافه خریداری کنید دو برابر حجم اضافه می تونید تایم رایگان با سرعت بالا دانلود کنیدنقل قول:
بعد از محدود شدن سرویس میتونید وضعیت شبانه رو به یک سوم تغییر بدین ( اختیاریه) اونوقت سرعت دانلودتون دوباره میره بالا ولی هر چی دانلود کنید یک سومش از ترافیکتون کم میشه
بله میده حتی میتونید 12 مگ هم بخرید بدون کارت دانشجویی
از سرعت دانلود سرویس یک مگابیت اطلاعی ندارم
بچه ها از کسایی که صبانت دارم
اگه اون دانلثد شبانه رو بزاریم کنار چون من با یه خط دیگه شبا دانلود میکنم
تو روز صرعت خوبه!؟ یعنی پینگ استیبل هست و پایین هست
چون شنیدم صبانت پینگش از همه بهتره
من فقط واسه استفاده روزانه میخوام واسه وبگردی
Sent from my iPad using Tapatalk
داداش برای روزانه آره خوبه ، حالا شاید نشه باهاش راحت بازی آنلاین کرد ولی قطعا برای وبگردی راضی نگهتون میداره ، کلا به نظرم شرکت های خصوصی همشون مثل هم هستن ... حالا امکان داره قانون هایی که میذارن اول یکیشون بزاره بعد بقیه بعد از یک ماه همون قانون رو بزارن...نقل قول:
ولی خلاصه برای روزانه مشکلی احساس نخواهید کرد ، خیالتون راحت !
داداش برای روزانه آره خوبه ، حالا شاید نشه باهاش راحت بازی آنلاین کرد ولی قطعا برای وبگردی راضی نگهتون میداره ، کلا به نظرم شرکت های خصوصی همشون مثل هم هستن ... حالا امکان داره قانون هایی که میذارن اول یکیشون بزاره بعد بقیه بعد از یک ماه همون قانون رو بزارن...نقل قول:
ولی خلاصه برای روزانه مشکلی احساس نخواهید کرد ، خیالتون راحت !
پینگ اروپا بین چه اعدادی میچرخه!؟!نقل قول:
میانگین منظورم هست نه در بهترین حالت
پینگ اروپا بین چه اعدادی میچرخه!؟!نقل قول:
میانگین منظورم هست نه در بهترین حالت
سلام
من تلفنی 1 مگ با پنج گیگ ترافیک رو سفارش دادم
بعد حدودا دو ساعت زنگ زدن اپراتور گفت خط اشغالی داره باید برین مخابرات اشغالی رو رفع کنید گفتم ما چهار ساله داریم اینجا زندگی میکنیم اینترنت رو خط نداشتیم خط هم به نام کس دیگست
بعد گفت باشه و قطع کرد
الان یعنی چی؟ من پیگیری کنم یا نه دوباره زنگ بزنم؟
:n02: صبانته دیگه... فکر کردی زنگ زدی کجانقل قول:
سلام دوستان ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم
شمایی که بچه های اهواز هستید کسی رو سراغ دارید که اینترنت صبانت داشته باشه؟؟
پینگش چطوره؟؟ از مخابرات پایینتره؟؟
من میخوام برای گیم آنلاین بگیرم پینگ سرور ایرانی و خارجیش چنده؟؟
کسی از شما ها اطلاعی داره
با تشکر و شرمنده
من پینگم که رویایی بود با صبانت 4.2.2.4 حدود 97 بود از کاشان رو 87 هم میومد تو بازی های انلاین که حرف نداره و از نظر stable بودن هم عالیه در حالت کلی برا من از 4.2.2.4 بیشتر از 140 نمیشد را وبگردی هم عالی هست ولی از نظر صبانه صفر شد صفر اصلا بدر نمیخوره بعد یه نکته مهم شبانه بعد ساعت 2 پینگ خارجی فرقی نمیکنه ولی کانکشتن از خارج ضعیف میشه نمیتونی با سرعت بالا از سرور خارجی دانلود کنی میاد پاییننقل قول:
با سلام اطلاعاتی در مورد اینترنت صبانت دارم من خوزستان زندگی میکنمنقل قول:
پینگش چطوره؟؟ از مخابرات پایینتره؟؟
من میخوام برای گیم آنلاین بگیرم پینگ سرور ایرانی و خارجیش چنده؟؟
پینگ آیپی 10.31.36.98 شما چنده؟!
کسی از شما ها اطلاعی داره
با تشکر و شرمنده
ببین من که دانلود شبانه رو با پارس میکنمنقل قول:
اینو واسه روز میخوام بگیرم و وبگردی
پس اوکی هست بگیرم
مرسی
سلام به همشهری هم درد.چه جالب یکی دیگه مثل خودم پیدا کردم:n02:.منم دو تا خط تلفنم رو از خونه قبلی درخواست دادم به خونه جدیدی که اومدم منتقل بشه.(آخه من کلا همه جا یا دو یا سه تا خط و دو یا سه تا سرویس اینترنت میگیرم)بگذریم که کلی اذیتم کرد مخابرات تا دو تا خطم رو منتقل کرد(آخه از یک مرکز باید منتقل میشد به یک مرکز مخابرات دیگه) بعد از انتقال قبل از اینکه خطمو کابل کشی کنم تو خونه و ازش استفاده کنم سریع رفتم و به فلان شرکت اینترنتی درخواست رانژه خطمو دادم.طرف بهم گفت مخابرات پورتتو اشغال کرده و باید درخواست تخلیه پورت بدی:n04:.واقعا تعجب کرده بودم.خلاصه امور مشترکینها بهم گفتن برو مرکز مخابرات و فقط اونجا میتونی درخواست تخلیه پورت بدی.منم رفتم مرکز مخابرات و مسئول مربوطه بهم گفت شما که از ما سرویس نداری که اومدی درخواست تخلیه میدی.منم گفتم بله و تعجب منم از اینه که چرا با این وجود شما پورتم رو اشغال کردید.خلاصه گفت ما اینجا پورت خالی از هیچ شرکتی نداریم بهتون بدیم و اگر پورتتونو تخلیه کنید اصلا خط تلفنتون رو جمع میکنیم:n04::n04:.گفتم خانم محترم فلان شرکت و فلان شرکت بهم گفتن در مرکز شما پورت خالی دارن.گفت پس با مسئولیت خودتون تخلیه میکنم.12 روز گذشت و پورتم تخلیه نشد.اینبار رفتم پیش خود رئیس مرکز و جریان رو گفتم.اونم شماره هامو گرفت و قول داد رسیدگی کنه و بهم خبرشو بده.خداییش هم 3 روز بعدش خودش بهم زنگ زد و گفت پورتت تخلیه شده(دیروز ظهر)منم هنوز از دیروز به شرکتهای اینترنتی که ازشون میخواهم سرویس بگیرم زنگ نزدم ببینم راست میگه یا نه ولی قاعدتا باید راست گفته باشه:n02:.در آخر هم یکی از کارمندای خودشون بهم گفت جدیدا این کلک رو میزنن تا مجبورت کنن از خودشون سرویس برداری:n04::n35:.(ظاهرا خطهایی رو که اینترنت تا حالا روشون نبوده و تازه میخواهند سرویس بگیرن این بلا رو سرشون در میارن)خلاصه شما هم داداش گلم مستقیما برو پیش رییس مرکزت تا کارت راه بیفته.نقل قول:
منم رو یک از خطهام ثبتنام کردم دیشب ببنیم چه جوری هست سرویسشون
کی زنگ میزنن؟!
با سلام
بچه ها یه سوال داشتم من اگه بخوام 128 نامحدود صبانت رو بگیرم آیا بعد از پایان یافتن حداقل تبادل دریافتی در ماه ،آیا پینگ افزایش پیدا میکنه و بالا میره؟؟
لطف کنید سوال من رو جواب بدین
سلام
من دیروز اینترنتم وصل شد چون اولین بار هستش اینترنت رو خط می گیرم یک مشکلی دارم که نمیدونم راه حلش چی
ما دو تا تلفن داریم(منظورم خط نیست) یکی رو با اسپلیتر خود مورم وصل کردم ولی تلفن دوم رو که تو اتاق دیگست وصل که می کنم اینترنت قطع میشه مشکل از کجاست؟
اسپلیتر رو باید سر خط بزاری(یکی بیاد برای مودمت یکی هم بره برای 2 تا تلفن) نه روی یکی از تلفننقل قول:
بین صبانت و آسیاتک موندم نظرتون کدوم بهتره؟!
آخه چطوری؟!نقل قول:
چطوری اینکه اگه ۲ تا تلفن یه جا نیستن یه ۴ تومن دیگه بده یه اسپلیتر دیگه بگیر رو اون یکی تلفن هم فبلش وصل کننقل قول:
دقیقا همین کار رو کردم ولی یک بار اینترنت وصل شد دیگه وصل نشد مجبور شدم دوباره بکشم تلفن دوم رونقل قول:
مودم رو مستقیم زدی یا اونو از اسپیلیتر گرفتی!؟نقل قول:
اسپلیتر رو برای تلفن بگذار فقط ، برای هر تلفن که تو منزل هست یه اسپلیتر بگذار و خروجی تلفن اسپلیتر رو بهشون وصل کن. اصلا نیاز نیست برای مودم بگذارینقل قول:
عزیز اگه برای مودم نزاری سرعت رو میکشه پایین.نقل قول:
امتحان کن متوجه میشی.
SONY XPERIA Z3
عزیز جان اسپلیتر اصلا DSL رو فیلتر نمی کنه که سرعت رو بکشه بالا یا بکشه پایین. اصلا نیاز نیست برای مودم.نقل قول:
ما که یکماه پیش از این شرکت دیگه تمدید نکردیم
شبانه افتضاح
اقا درست شد
اسپلیتر ها رو جابجا کردم درست شد بازم نفهمیدم دلیلش چی بود!
سلام دوستان
برای پست اول تاپیک دنبال مطلب می گردیم
اگر کسی می تونه کمک کنه به من پیام خصوصی بده
ممنون
سلام دوستان.
کسی میدونه علت شارژخوری اینترنت چیه؟
از سیروس صبانت استفاده میکنم و برای امثال زمانی که مدم روشن هست, بدون اینکه استفاده ای ازش بشه شارژش کم میشه. مدم وایرلس هست و از نرم افزار viber هم استفاده میکنم.
ممکن زمان روشن بودن وای فای گوشی, خود به خود اینترنت مصرف شه؟ یا اینکه ممکنه آپدیت خوددکار برنامه ها در کامپیتور فعال باشه؟
خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمک کنه چون کل اینترنتم داره با این شارژ خوری تموم میشه.
ممنون.