بچه ها مبین نت کلا سیستم وایمکس ب بارون حساسه ؟؟ ما هر وقت بارندگی داریم قطع می کنن اینترنتو !!! من از 6 عصر تا 12 شب قطع بودم :(
[SPOILER]راستی مخلص اقا امیر هم هستیم[/SPOILER]
Printable View
بچه ها مبین نت کلا سیستم وایمکس ب بارون حساسه ؟؟ ما هر وقت بارندگی داریم قطع می کنن اینترنتو !!! من از 6 عصر تا 12 شب قطع بودم :(
[SPOILER]راستی مخلص اقا امیر هم هستیم[/SPOILER]
نتیجه دانلود دیشب
983 مگ در تقریبا 6 ساعت یعنی سرعت به طور متوسط 46 KBps
من زمانی که وایمکس استفاده میکردم، هیچ مشکلی با بیرون نداشتم، تازه مودمم هم بیرونی بود، اما بالاخره ممکنه یه ذره خیلی کم سیگنال کم بشه اما نه در اون حدنقل قول:
آره عزیز واسه منم وقتی بارون میاد خیلی تاثیر میزاره تو سرعتم و تقریبا سرعتم نصف میشهنقل قول:
کسایی که حجم دانلودی شبانه شون کمه یه دلیل اصلیش بخاطر سرعت و پهنای باند لینکی هست که ازش دانلود می کنند اگه لینک دانلود هم تو سرور داخل ایران باشه باز سرعت خیلی بهتر میشه.
سعی کنید از لینک های دانلود vip دار یا سایت هایی مثل اپلودباز و رپید باز استفاده کنید.
تست سرعت دیشب قبل و بعد از ساعت 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم (قبل از عید) بعد از ساعت 2 سرعت افت می کرد ولی فرقش اینه که اون موقع به خاطر تعداد یوزر زیاد بود ولی معلوم الان خود مبین نت هم سرعت ها رو محدود می کنه
کلا مبین نت از قبل از عید علاوه بر تغییر تعرفه ها محدودیت های زیادی رو هم رو سرعت های جدید اعمال می کنه هدفش چیه خدا می دونه!!!
نقل قول:
تا جایی که میدونم مبین نت نصفش توسط پاه خریداری شده بقیش هم معلومه..
برای من که طوفانم بیاد اینترنتم قطع نمیشه یا سرعتم کم نمیشه، فقط یه مقدار سیگنالم ضعیف تر میشه.نقل قول:
بنده هم ارادتمندم:n16:
محدودیتهای بعد از عید،دانلود از سرورهای سرعت بالا،سرورهای داخلی..... همه اینها تایید میشه اما یک نکته هم ترافیک منطقه هست که از همه اونها مهمتره.نقل قول:
آخه عزیز مگه میشه دقیقا بعد از عید ترافیک منطقه ما اینقدر بالا رفته باشه که سرعت لینک دانلودی که من از سرور شخصی خودم دانلود میکنم نسبت به قبل عید ۱/۳ شده باشهنقل قول:
دوستان این سرویس های نامحدود حجمی نسبت به محدود از نظر سرعت فرقی داره؟
اینا ضریب اشتراکشون یک به ده هستش، یعنی اگه یک مگ نامحدود بگیری ممکنه سرعتت از 128 هم کمتر بشه و این احتمال زیاده اما نامحدود ساعات اداری (8 صبح تا 8 شب) صریب اشتراکشون یک به چهاره و وضعیت بهتری دارن. اینطور که دوستان میگن سرعتش همون سرعت واقعیهنقل قول:
یعنی فقط ساعتای رایگان شب یک به دهه و ساعتای اداری یک به چهاره؟ سرعت خونگی 128 چی اونم ممکنه سرعت خیلی بیاد پایین یا اون دیگه سرعتش واقعیه؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
دو نوع 1 مگابیت نامحدود داریم: 1- ادارای (CB1102) که فقط از 8 صبح تا 8 شب اینترنت داری و ضریبشم 1 به چهاره و کیفیتشم مطلوب به قیمت 58 تومن
2- 1 مگابیت 24 ساعته (CB43) که ضریب 1 به ده داره ولی در واقع روی 128 بسته شده و 1 مگابیتی در کار نیست و سرعت دانلودش نهایتاً به 15 16 کیلوبایت میرسه به قیمت 72700 تومن. زینهار! مبادا این سرویس رو بگیری که گرفتن همانا و آه و فغان 24 ساعته همان!
به دو علت از عید این افت سرعتها شروع شد.اولیش همون انتخاباته که دیگه علنا دارن اعلام میکنن.دومین علت هم همون تغییرات داخل شبکه از طرف مبین نت بوده که حالا به عللش کاری نداریم که بعضی هاش برمیگرده به همون علت اول.نقل قول:
اما این مشکلات سراسری نیست.وقتی همه مینالیدن که سرعت کمه و دیشب فلان قدر دانلود داشتیم باز هم تعدادی بودند که سرعت خوبی داشتند پس این نشون میده که علی رغم هه محدودیتها،در برخی مناطق،هنوز کیفیت خوبی ارائه میشه.
منطقه ما هم اینجوری شده که وقتی پیگیری کردم که متوجه شدم یکی از bs ها غیر فعال شده و ترافیک باقی bs ها بالا رفته.
مودم جیبی دارم قبلا وقتی دیتا رد و بدل میشد یکی از چراغاش چشمک میزد وی دو سه روزه دیگه چشمک نمیزنه چرا؟:n29:
راهی هست که کلا اشتراکو از رو مودم حذف کرد ؟
مبین نت ریده این روزا:n14::n04::n03:
مرسی عزیز 1مگابیت رو متوجه شدم، اما سوالم روی 128 Kbs بود الان 128 محدود دارم میخوام همین سرعت خونگی رو نا محدود بگیرم الان سرعت دانلود شبا 30-35 هست میخوام بدونم نامحدود بگیرم همین سرعت رو بهم میده یا مثل 1 مگابیت که میگی 1 به دهه و سرعتش یک دهم میشه اینم مثلا سرعت دانلود 30 هست میخواد بشه 3 مثلا؟ یا اینکه روی همین میمونه، کسی نیست که داشته باشه 128 نا محدود؟ و اینکه 128 هم اداری و 24 ساعته داره مثل 1 مگابیت؟ چون میخوام سرعت پایین بگیرم میخوام بدونم همین سرعت 30-35 رو روی نامحدود هم دارم یا کمتر از این میشهنقل قول:
سرعت شبانه خوبی داری.128 داری ولی شبانه ات 256 هستش.نقل قول:
128 کیلوبیت فقط نامحدود 24 ساعته داره که نهایتا دانلودش به 10 کیلوبایت برسه.12 ساعته هم نداره.پس اگه 128 می خوای،بهترین سرویس رو داری.اینجا هم لیست کل قیمتهاست:
کد:http://mobinnet.ir/default-112.aspx
نه عزیز اگه ۱۲۸ نامحدود بگیری کلا فکر کن دیال آپ داری ، چون دانلودت ۵ تا ۸ کیلو بایت بیشتر نمیشه تازه اگه کمتر از اینم نشه !!!نقل قول:
تفاوت سرعت دانلود شبانه برای سرورهای داخلی و خارجی
کسی دیشب برای دانلود از تورنت مشکلی نداره؟
سلام دوستان.
شما هم با وارد شدن به google یا gmail مشکل دارید ؟ چند روزه به سختی میتونم وارد این سایتا بشم ولی با سایتای دیگه هیچ مشکلی ندارم
آره مال منم همین طوریه میگن بخاطر استفاده از ip های متغیره. دیگه نمیشه از فیل شکن استفاده کرد معلوم نیست چه خوابی برامون دیدن خدا بخیر کنه:n27:نقل قول:
مبین نت باید از زیان دهی خارج شود
نود آي سی تی – سید مصطفی سید هاشمی در خصوص اینکه مخابرات چه برنامه ای برای جلوگیری از زیان دهی بیشتر مبین نت دارد، گفت: براساس طرح تجاری مبین نت به دلیل ایجاد زیرساخت ها در چهار سال اول فعالیت به سود دهی نمی رسد و اکنون نیز چهار سال از فعالیت آن گذشته است و امیدواریم زودتر به سود دهی برسد.
وی در خصوص اینکه در طرح تجاری ملزوماتی از جمله جذب حدود چهار میلیون مشترک در این دوره باید به ثمر میرسید تا از این به بعد این اپراتور به سود برسد و این در حالی است که مبین نت در حال حاضر حدود 500 هزار مشترک دارد و درآمد فعلی حتی کفاف حقوق کارکنانش را هم نمی دهد گفت: از آنجا که مبین نت برای ایجاد شبکه وایمکس در کشور طی دو سال اول فعالیت سرمایه گذاری زیادی انجام داده این موضوع موجب شده تا این شرکت زیان ده باشد.
وی افزود: مدیران مبین نت باید به هر چه سریعتر چهار میلیون مشترک را جذب کند و ما همچنان به این پروژه امیدواریم.
سلام
چند سوال دارم.تعرفه نامحدود یکماهه با سرعت 128 در سایت مبین نت 36800 تومن درج شده بدون احتساب 6 درصد مالیات.
من میخوام بدونم اگه بخوام این تعرفه رو انتخاب کنم کلا ماهیانه چقدر باید بدم؟ یعنی علاوه بر 36800 تومن چقدر دیگه باید بدم و برای چه چیزی.
و اگر تعرفه 1 ماهه با سرعت 128 رو انتخاب کنم چی ؟ چقدر باید علاوه بر اون 18000 تومن بدم ؟
از بین مودم هایی که داره کدوم بهتر هست؟ چند مدل داره همگی با یه قیمت.
در مورد پوشش منطقه :
من از عکس های گوگل که پوشش منطقه ما رو نشون میداد دقیقا متوجه نشدم که آیا پوشش منطقه ما به صورت indoor هست یا outdoor .
اگر فرض بگیرم که پوشش منطقه ما outdoor باشه آیا با مودم های رو میزی معمولی مبین نت میتونم وصل بشم؟
با این نکته که در آپارتمان سکونت نداریم و خونه حیاط داره و میشه مودم رو برد نزدیک در و پنجره اتاقی که رو به حیاط هست.
دوستان لطفا راهنمایی کنید چون تازه میخوام به شما بپیوندم ( اونهم بعد از 9 سال dialup بودن و gprs ) و اینکه منطقه ما DLC هست و تنها راه استفاده از وایمکس.مرسی
نه اینکه حالا میتونه جواب همین 500 هزار تا رو بده...نقل قول:
؟؟؟نقل قول:
اصلا ربطی نداره.
دلیلش محدود کردن پروتکل https هست. هر سایتی این جور باشه کند میشه
سلامنقل قول:
قیمت هر سرویس رو باید + %6 کنی تا قیمت نهایی بدست بیاد.مثلا 36800/100X6=2208 که با قیمت اصلی میشه 39000 تومان.تمامی سرویسها اینجوری حساب میشن.لیست کامل:
هنوز نمیشه گفت کدوم مودم بهتره.مودمها فقط شرکت سازندشون فرق داره من خودم ix350 دارم که مثل همون dx350 هست و مشکلی باهاش ندارم.کد:http://mobinnet.ir/default-112.aspx
برای پوشش مناطق شما به این صفحه مراجعه کن:
ابتدا عکس پوشش داخلی شهر خودتون رو ببین.باید در منطقه های سبزرنگ باشی.اگه نبود پوشش خارجی رو ببین.البته بهترین کار این هست که با نمایندگی شهر خودتون تماس بگیری و بیاد برات تست کنه.کد:http://mobinnet.ir/default-60.aspx
------------
در آخر دوتا پیشنهاد دارم:
1.اگه به جابجایی نیازی نداری و اگه راهی هست بتونی adsl بگیری(مخابرات) طرف وایمکس نیا چون هم مین نت و هم ایرانسل،کیفیت پایینتر و تعرفه های بسیار بالاتری از adsl دارن.
2.طرحهای نامحدود 24 ساعته که در جدول اشتراک 1 به 10 نوشته،اصلا کیفیت لازم رو نداره و حتی خود مبین نت هم اونهارو قبول نداره.انتخابشون نکن.
موفق باشی
یک سوال دیگه :
میشه مودم رو وصل کرد به یک سیستم و از طریق وایرلس با لب تاب هم به صورت همزمان ارتباط برقرار کرده و ازاینترنت استفاده کرد؟
یعنی مودم با کابل به PC متصل باشه و لب تاب از طریق وایرلس به مودم متصل باشه و همزمان هر دو سیستم از اینترنت استفاده کنند؟
بله.امکانش هست.حتی در تنظیمات مودم میتونی مشخص کنی که چند دستگاه بتونن همزمان از wifi استفاده کنن.البته مسلما روی سرعت هم تاثیر میذارن
دوستان شما تو دانلود شبانه با فایل های آپلودباز مشکلی ندارید؟؟ من الان چند وقته دقت کردم دیدم هیچی دانلود نمیکنه!!.....مبین نت هر زوز بدتر از دیروز
منم میخوام بجا مخابرات اینو بگیرم چطوره؟
چرررررررراااا ؟ اگه مخابرات داری نگه دار ، اگه خواستی کنارش اینو بگیر مثل من ، چون مبین هیچیش معلوم نیست اصلا نمیشه روش حساب کرد ، ولی حداقل مخابرات میدونی سرعتی که بهت گفته رو بهت میده و افت سرعت ندارینقل قول:
سلام
من 512-6 گیگ دارم
خواستم ببینم میصرفه 1 مگ ,6 ماه بگیرم؟سرعتش از 1مگ بیشتره یا کم تر؟شنیدم بیشتره.کلا خیلی زور داره 290 برای 36 گیگ بدی. :n04:قبلا که 512adsl نا محدود داشتم ماهی بیشتر از 30 گیگ ترافیک مصرف میکردم:n28:.تاره 2 سالی هم بود شبا هیچ دانلودی نداشتم(ماهی 50 تومن)
من فرق این دوتاسرویس زیر نفهمیدم!؟:n13:
یعنی پول زودتر بدی!18 گیگ هم کمتر داشته باشی!!!؟؟؟ هرچی حساب کردم نشد.6 تا 60 تومن 360 تومن!6 تا 15 گیگ 90 گیگ!!!باید 260 تومن باشه یا حجمش بالای 100 گیگ تا بصرفه:n08:
یک ماهه B1411 512Kbps 15GB 600.000
شش ماهه B1412 512Kbps 72GB 3.600.000
شما طرح 1مگ 18 گیگ نوروزی با قیمت 80 بگیر سرعتش روزا دو مگ بسته شده! تا برش ندوشتن بگیر
مرسی:n12:.من رفتم دیدم نبود دیگه.ولی 3 گیگ در ماه برای من خیلی کمه.الان 6 گیگ هم برام سخته.فکر کنم هر گیگ اضافه اون سرویس 12 تومن بود!!!خیلی وقته که شبا زیاد دانلود نمیکنم.الان که حجمم کمه فقط 5 شب از 15 روزی که وایمکس گرفتم,دانلود شبانه داشتم.
البته حساب بکنیم با 36 گیگ میشه 296 تومن.فقط 6 تومن طرح نوروزی گرونتره
اگر دوستان 1 مگ متوسط مصرف داشتند لطفا راهنمایی کنند:n26:هم برای سرعت روز و هم سرعت شب,راضی هستند یا نه؟(البته برای سرعت وگرنه قیمت که مسلما نه:n03:)
یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همچنان هست! شما چطور میگی نیست؟ منم مثل شما مصرفم بالاس (البته طبق استاندارد مبین نت، به نظر خودم معمولیه)، این طرح مصرف دو ماه منه و قطعاً به 6 ماه نمیرسه. سرعت ساعات عادیش که کاملاً مناسبه (2 مگابیته)، اما ساعات رایگانش رو نمیشه با قطعیت گفت. بستگی به منطقه داره. برای من نسبتاً خوب بوده. کلاً این طرح به صرفه ترین طرح مبین نته. بقیه ی طرح آشغالن. به نظر من بعد این طرح، طرح های B1411 و B1408 از بقیه بهتر هستن.نقل قول:
1مگ نوروزی برای من حداقل روی 512 بسته شده!