راست میگه ها به نظر دعوا خوبه :27:نقل قول:
دمت گرم ممد حال کردم با این قسمت پایینیش معلومه کلی فحش بهت دادم تا حالا :31:
Printable View
راست میگه ها به نظر دعوا خوبه :27:نقل قول:
دمت گرم ممد حال کردم با این قسمت پایینیش معلومه کلی فحش بهت دادم تا حالا :31:
امروز یکم دلم گرفته بود گفتم بیام باهات حال کنم :31:نقل قول:
ببینم چند میگیری بخارونی ؟
عجله نکن گفتم که عکساش رو میذارم :27: (البته اگه قبلش زندگینامه ما رو نذاری کف دستش که صد در صد گذاشتی) مثل عکس دوئل خودت با من که بهش دادی طرف بره تنظیمات رو انجام بده یا اسکیلای من و ...
در هر حال این مهم نیست که من رنک 1 دوئلم مهم اینه که اون 15 لول از من بالاتره و تو که 25 لول بالاتر بودی و کتک خوردی !!
منتظر من باش بزودی میام . ببینم وقتی هم لول شدیم بازم میتونی جایی فرار کنی ؟ البته شاید به اونجا ها هم نرسه و همین امروز فردا اومدم :27:
برو آدم جمع کن این یک تهدید بود :21:
جرقه يه دعوا زديم الان توي يه ساعت 3 صفحه رفتيم جلو در صورتي كه اگه دعوا نميشد تا 1 ماه ديگه 3 صفحه ميرفتيم جلو !!
اون سه صفحه هم همه ي پست هارو سعيد ميداد و عكس از پيدا كردن آيتم ميزاشت يا ميگفت به اينجا رسيدم و ... :دي
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
علي رنك يك دوئل هستي ؟ :31: بارك الله :31::31::31:نقل قول:
اون "asemoon" توی تاپیک تریبال رو میشناسی ؟ اونم هم اسم توئه و تو هم دقیقاً رفتارت مثل اونه .نقل قول:
امروز یکم دلم گرفته بود گفتم بیام باهات حال کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم چند میگیری بخارونی ؟
غرور سر تا پات رو گرفته .
:)) ای تو روحت ممد
من بودم تاپیک رو زیاد میبردم جلو و تازه تمرین اسپم هم میکردم اما الان زدن تو ذوق ما اینجا هم ریپورت میدن :دی
من مطمئن باش به هیچ وجه عکس دوئل براش ندادم اگه بهش عکس دوئل داده باشم و اونم یک عکس از تلگرامی که بهش دادم بده اینجا بگم 100 % ویتامین را پاک می کنمنقل قول:
من حتی در مورد تو باهاش تا قبل دوئلی که باهات بکنه صحبت نکرده بودم
من منتظرت هستم برام فرقی نمی کنه ترسی هم از هیچ کسی ندارم فقط مواظب باش 4 راندی پس اوت نشی :31:
ضمنا من بهت تو لباس دوئلت آتاک دادم پس نگی که لباس کار اینا بودم آتاک دادم بهت :31:
علي a3moon هست يا a3m00n درست نميدونم ولي asemoon نيست !! :31:نقل قول:
من نه توي علي ناجونمردي ميبينم نه توي سعيد ! هر 2 تا بچه ي گلي هستن ... :31: شما چرا انقدر به هم گير ميدين ؟ :31::31:
ای بابا همچین میگه انگار چی هست . از آب دهن بز بی ارزش تره :دی :27:نقل قول:
علي رنك يك دوئل هستي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بارك الله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما مثل بعضی ها نیستم واسه رنک خودشونو بکشن اونم رنک 3 . به خیال خودش اولین ایرانی هم هست ! :27:
اینا هم یاد گرفتن از این کارا :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش من غرور ندارمنقل قول:
می تونم ثابت کنم فکر کنم فقط تو یکی بگی من غرور دارم :31: اگه غرور داشتم الان خیلی چیزا برای دیگران نمی کردم و یا زحمت نمی کشیدم ( منظورم آرش نیست )
می تونم بهت 100 ها تلگرام بدم که ثابت کنم غرور ندارم
من برم الان كانال يك فيلم سينمايي پخش ميكنه :31::31:
اميدوارم وقتي اومدم وسط فروم يه باريكه ي خون تشكيل نشده باشه !! :31::31::31:
:31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
ای بابا همچین میگه انگار چی هست . از آب دهن بز بی ارزش تره
بابا مرام بابا معرفت . فردین :دینقل قول:
ضمنا من بهت تو لباس دوئلت آتاک دادم پس نگی که لباس کار اینا بودم آتاک دادم بهت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه وقت اون 25 تا اتربیوت و 75 تا اسکیل اضافه تری که نسبت به من داشتی رو حساب نکن چون تاثیری نداره :دی
با این حال 860 به 840 خوردی :27:
راست ميگه به من كلي اكانت راپيد شار داد :31::31:نقل قول:
اگه غرور داشتم الان خیلی چیزا برای دیگران نمی کردم و یا زحمت نمی کشیدم ( منظورم آرش نیست )
... ديگه چيكار كردي ... ؟ آها !! گوگل خوبي هم هست :31::31:
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
:31::31::31::31:نقل قول:
( علي امروز چرا انقدر خنده دار حرف ميزني :31::31::31::31::31: )
منم باید برم فیلم دانلودیدم نگاه کنم ! :دی
به هر حال هر چند وقت یه بار میام اینجا که یه حالی به تاپیک بدم . اگه من نباشم که اینجا میشه تاپیک "چی در حال کار پیدا کردین" یا تاپیک "گزارش لحظه به لحظه رنکینگ" :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آب دهن بز!!!!نقل قول:
به خیال خودش !! الان بگم باز می گیاز رنک گفت
یک رنک 3 یا 2 یا 1 ایرانی نشون بده
الان من در تلاشم تا رنک 2 یا 3 ورلد 10 هم ایرانی باشه :31: ( البته من بازی نمی کنم :31: )
ممد یادم میاد یک زمانی میخواستی گرافیست بشی :دی این بدرد کارت میخوره
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
اینم خوره بچه ای گیم باز:
البته گفتم که رنکینگ ارزش نداره ولی بخاطر اینکه سرخورده نشی نمیگم طرف کیه .نقل قول:
یک رنک 3 یا 2 یا 1 ایرانی نشون بده
البته خودت میتونی بری توی وردها یکی یکی تلگرام بزنی و بپرسی و پیداش کنی . اونموقعی هم که لول 70-80 میچرخیدی طرف 99 شده بود .
آقایون من برم زیاد شر و ور گفتم . این بنده خدا هم داره سرخورده میشه :27:
حیف که به خاطر فورت اسکیل به لیدر شیب دادم تا بتونم دمیج زیاد بزنم تا خوب تجربه بگیرم من الان 68 تا لیدر شیب دارم که در دوئل به دردم نمی خوره پس از لحاظ اسکیل تفاوت نداریم فقط att فرق داریم :31:نقل قول:
یه وقت اون 25 تا اتربیوت و 75 تا اسکیل اضافه تری که نسبت به من داشتی رو حساب نکن چون تاثیری نداره
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
نمی گی چون وجودیت نداره پس زیادی حرف نگو آره قبل من هادی به لول 99 رسید که باهاشم می چتیم من نگفتم اولین ایرانی رسیده شده به لول 99 هستم یکم چشمات را باز کن :31:نقل قول:
البته گفتم که رنکینگ ارزش نداره ولی بخاطر اینکه سرخورده نشی نمیگم طرف کیه .
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
من که دارم باهات حال می کنم ادامه بده :31::5:نقل قول:
آقایون من برم زیاد شر و ور گفتم . این بنده خدا هم داره سرخورده میشه
lol بهانه های بنی اسرائیلی :27: مثل جریان واسا تا 62 شم :دی
فرض کن تویی که لول 25 هستی بیای از منی که لول 1 هستم بخوری بعد بیای اینجا بگی اسکیل ها برابره :18:
losers always complain :5:
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
بعد اینکه یه حالی به این بنده خدا که فرستاده بودی دادم میام ببینم میشه یه لول 99 رو زد !
اگه بخورم که مشکلی نیست ولی اگه ببازی دیگه جریان فرق میکنه :21: (برو سریع اسکیلاتو عوض کن)
راستی این عکسی که از تلگرام گذاشتی رو واسه طرف فرستادم ببینم چی داره بگه ؟ :8:
تو به این فکر باش وقتی جوین کردم بیاسراغم اون موقع می بینی 75 اسکیل را :31: فعلا دارم کار میکنم تا پول جمع کنم :31: ضمنا 25 لول نیست بازم می گم دوباره نگاه کن :31:نقل قول:
من ماشین رو با راننده اش میخوام :((
بفرمائید تاپیک بقلی :دینقل قول:
من ماشین رو با راننده اش میخوام :((
losers always complain [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو به این فکر باش وقتی جوین کردم بیاسراغم اون موقع می بینی 75 اسکیل را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلا دارم کار میکنم تا پول جمع کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمنا 25 لول نیست بازم می گم دوباره نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش اگه برگردم به شهر دیگه اسکیلام کلا رو دوئل هست پس دیگه بهانه ای به قول خودت نخواهم داشت که اسکیلام رو دوئل نبود :31:
نتایج اخلاقی :نقل قول:
Duel: xFeral vs. benben7 on 2/19/10 at 6:31 PM
benben7 Dueling level 128
Duel location Oddville
xFeral Dueling level 152 Challenger
No hit Strike: Right arm- 175 HP
No hit Strike: Right arm- 180 HP
No hit Strike: Left arm- 150 HP
Strike: Left arm- 161 HP Strike: Left arm- 159 HP
No hit Strike: Right arm- 154 HP
No hit Strike: Right arm- 132 HP
Total health points- 161 HP Total health points- 950 HP
xFeral passes out. benben7 wins the duel, gains 433 experience points and steals $110 from xFeral.
1 ) به بزرگ تر از خودت دست نزن
2 ) وقتی می خواهی به یکی آتاک بدی منتظر نباش طرف در لباس کار باشه
3 ) این تجربه را به خارجی ها که می دی به هموطنان خودتم می دادی بهتر بود :31:
------------
هر 48 ساعت یکبار بهش اینطوری آتاک بدی رنک طرف می ره بالا :31: چه حالی می ده 433 تجربه :5:
lol نمونه یک (نقطه چین) به تمام معنا :دی حالا چرا خارجی ها مگه ما چیمون کمه ! :دی
اصلا در سطحی نیستی که بخوام در مورد این دوئل بحث کنم .
این یارو هم تو تلگرام فقط چرت میگه از اون ور پشت سر آدم حرف در میاره . دقیقا مثل تو خیلی خوب هم بهم میاین :دی
حوصله ندارم تلگرام سرتا سر خندشو بذارم چون اینم ارزش نداره .
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی ! خودت با 25 لول بالاتر میای کتک میخوری بعد با دوئل اون یکی حال میکنی ؟ ROFL
منم اگه مثل تو بودم کلی عکس و ریپورت داشتم از همین handxb و J4Bill که هی میرفتی کتک میخوردی و پاس اوت میشدی :دی
ولی خوشتبختانه من عقده ندارم .
در نهایت من به این نتیجه رسیدم که بحث با تو هیچ ارزشی نداره و اشتباه کردم که اومدم اینجا و پست دادم .
مثل قبل اینجا باش و تنهایی واسه خودت حال کن . میتونی آیتمای جدیدی هم که پیدا کردی رو بذاری :دی
چرا پست ها پاك شدن ؟
پست من و حاج عمو پاك شد !!
چرا ؟؟؟
می دونی چرا با دوئل این حال کردم چون گفتی 25 لول بالاتر را هم می تونم و دوئلر مهاجم هستم که الان یکم برعکس شد انگار دوئلر دفاعی هستی چون طرف در ست جنتلمن بودش تو رفتی بهش آتاک دادی :31: و در این وضع افتادی :31:نقل قول:
ضمنا به این سوال جواب بده چرا از دور دوئل می کنی ؟؟ حداقل من نشسته بودم کنار شهر اون دو تا :31: ضمنا به هیچ وجه هیچ کدمشون من را پس اوت نکرده بودند اون ریپورت هایی که بهت دادند ( که فکر نکنم ) قبلش چند تا آتاک بود که من بردم ولی من برای اینکه خیالم برای 48 ساعت راحت بشه اون موقع تا آخرین قطره جونم دوئل می کردم
ولی الان دیگه فرق داره
الانم برای اینکه چند تا کویست برم شهر را ترک کردم بعد چند روز که آیتم های مورد نیاز را به دست آوردم به یک شهری جوین می کنم چون بعد لول 99 دیگه فقط می مونه دوئل که اونم مهم نیست طرف چه قدر دور باشه :31:
بعضی پست ها پاک شد :دی
حاجی هم اومد :!!!!؟؟؟ حاااااااااااجی کجایی که چاقال چوب خورد :)))))))))))))
حاجي يه اسپم داد گفت عرض ارادت :دينقل قول:
بعضی پست ها پاک شد
حاجی هم اومد :!!!!؟؟؟ حاااااااااااجی کجایی که چاقال چوب خورد ))))))))))))
منم گفتم : صل علي محمد ، روح خميني آمد :دي
براي چي انقدر پست هارو پاك ميكنن ... اههه
برای اولین تجربه یک دوئل خوب عالیه :دی
چقدر زياد دميج خوردي
سلام به همه ی بچه های قدیمی و صمیمی!!!
چه خبرا؟در چه وضعین؟
به به سروش :11::10: چه خبر نیستینقل قول:
دلمون تنگیده بود بهت :10:
زیر سایتونیم!نقل قول:
ماشالله همه پیشرفت کردن....عجب روزایی بود تابستون:20:
شر توي خر خرتوخر من نكن!!!نقل قول:
حاااااااااااجی کجایی که چاقال چوب خورد :)))))))))))))
لهنت!!
يه پرتوپلاي ديگه هم گفتم!نقل قول:
حاجي يه اسپم داد گفت عرض ارادت :دي
منم گفتم : صل علي محمد ، روح خميني آمد :دي
بچسپ به همون كنكهور!! درست مي گم ديگه؟!نقل قول:
سلام به همه ی بچه های قدیمی و صمیمی!!!
چه خبرا؟در چه وضعین؟
===
من بالاخره بايد از كارام توي اين بازي يه داستان فانتزي بنويسم!! ولي نمي دونم كي!!(؟)
سلام علیکم حاجی :10: می بینم که دوستای قدیمی امروز هوس کردند به تاپیک سر بزنندنقل قول:
حاجی واقعا چرا یه هویی نیست شدی ؟!
والا چسبیدم اما گفتم یه سری به رفقا بزنم ببینم در چه وضعن؟نقل قول:
بچسپ به همون كنكهور!! درست مي گم ديگه؟!
الان داشتم progamers رو می دیدم...یادش بخیر اون روزا فروم داشتیم
راستی با این چینی ها تو ورلد 9 چه کردین؟
هیچی نسلشون انقراض شد :31:نقل قول:
دو تاشون که بازی را ول کردند ( به لول 99 که رسیدند دیگه از بازی بای بای کردند )