F3کمی بهتر از d3100میباشد,ولی با این لنز نمیتونید از کیفیت لنز لذت واقعی ببرید ,نه به این معنی که این لنز بد باشه بعد از مدتی کار کردن با دوربین متوجه این نیاز خواهید شد .نقل قول:
F3کمی بهتر از d3100میباشد,ولی با این لنز نمیتونید از کیفیت لنز لذت واقعی ببرید ,نه به این معنی که این لنز بد باشه بعد از مدتی کار کردن با دوربین متوجه این نیاز خواهید شد .نقل قول:
قطعا 280از امکانات به روزتری استفاده میکنه و انتخاب بهتریه,الان apple هم تنقل قول:
چین تولید میشه,نگران نباشید.
اولین نفری هستید که میبینم ازش نا راضیه همیشه از این مدل تعریف بوده,فکر نمیکنم با این بو جه تفاوت محسوسی ببینید به ixus132hsهم یه نگاهی بندازید ولی فکر تمیکنم فرق خاصی داشته باشند!فقط به نمونه عکسهای سایتها اعتماد نکنید ممکنه برای اون دوربین نباشه.به هر حال اگه دوربین رو تعویض کردید نظرتون رو لطف کنید اینجا بزارید تا متوجه شیم اشتباه از کجاست ?!بنده wx50رو خیلی قبول دارم .نقل قول:
صفبستگی به این داره که سامسونگ تو ایران چقدر تنوع لنز داره,بهتره اول درباره این موضوع مطمین شوید تا بعدا به مشکل نخورید,سامسونگ در صنعت عکاسی تا,ه کا ه ه چند که سری nxخوب از آب در اومده.نقل قول:
منظورتون از فابریک کیت همراهشه?18-55میباشد البته اگه اشتباه نکنم با هر دو لنز هم میتونید پیدا کنید .در مورد فلاش هم اطلاعی ندارم.نقل قول:
[QUOTE=ebiii1000;7850102]دوستان خسته نباشید من یه سوال دارم میخوام دوربین 60Dکانن رو بخرم لطفا توضیح بدید انتخاب خوب و به صرفه اتی هست یا نه در ضمن با چه لنزی بهتره 135-18 و یا 200-18 واینو بگم که فیلم برداری خوب وحرفه ای برام مهمه[/
سوال رو در بخش دوربینهای حرفه ای بپرسید تا به جواب بهتری برسید.لنز هم بسته به نوع استفادتون داره ولی از نظر کیفی فکر کنم 18-135بهتره.
نه دوست عزیز من اولین نفر نیستم اگه یه سرچی کنی راجب این مسئله حرف منون تایید میکنی.نقل قول:
من گفتم تو فیلم برداری حرف اولو میزنه ولی عکاسیش اصلا طبیعی نیست .یه راهنمایی میکنم شماروی عکسی که با این دوربین گرفتی کلیلک راست کن سر برگ summaryتو قسمت program namاسم
برنامه رو wx50نوشته این همون برنامه ای اگه با فتوشاپ این عکس و رو توش کنی اینجا نوشته میشه .تمام عکسهای دوربینهای سری wxروتوش شده هستند .ساده تر ازاون اگه عکسهاتونو یکمی زوم کنید خودتون متوجه میشد چقدر ازهم زود میپاشه اصلا زوم نمیشه آبرنگی میشه . من زیاد بادوربینها کار کردم واین مسئاله رو واقعا حس کردم.
دوستانی که بامن موافق هستند واین دوربینو داشتند خواهشم میکنم نظر خودشونو بدن؟
حالا از این حرفها که بگذریم کسی راجب cmosواینکه مخصوص عکاسی تو نور کم باشه یا اینکه همه دوربینهایی که این حسگرو دارن مثل wx50عکس میگرن چیزی میدونه؟؟
[QUOTE=najee;7854588]نه دوست عزیز من اولین نفر نیستم اگه یه سرچی کنی راجب این مسئله حرف منون تایید میکنی.
من گفتم تو فیلم برداری حرف اولو میزنه ولی عکاسیش اصلا طبیعی نیست .یه راهنمایی میکنم شماروی عکسی که با این دوربین گرفتی کلیلک راست کن سر برگ summaryتو قسمت program namاسم
برنامه رو wx50نوشته این همون برنامه ای اگه با فتوشاپ این عکس و رو توش کنی اینجا نوشته میشه .تمام عکسهای دوربینهای سری wxروتوش شده هستند .ساده تر ازاون اگه عکسهاتونو یکمی زوم کنید خودتون متوجه میشد چقدر ازهم زود میپاشه اصلا زوم نمیشه آبرنگی میشه . من زیاد بادوربینها کار کردم واین مسئاله رو واقعا حس کردم.
دوستانی که بامن موافق هستند واین دوربینو داشتند خواهشم میکنم نظر خودشونو بدن؟
حالا از این حرفها که بگذریم کسی راجب cmosواینکه مخصوص عکاسی تو نور کم باشه یا اینکه همه دوربینهایی که این حسگرو دارن مثل wx50عکس میگرن چیزی میدونه؟؟
تمام دوربینها در این قیمت با فرمت JPEGعکس میگیرند که این فرمت عکسها رو فشرده و تغییر میدهد .یه سوال از شما دارم ده ها دوربین با حسگر cmosوccdدریک اندازه تولید میشن ایا خروجی شون یکسانه,کیفیت عکس یک دوربین بغیر از حسگر بعوامل دیگری وابسته هست که برای من و شما قابل تشخیص نیست.شما که انتظار بالایی از یک دوربین دارید حتما باید دوربینی بقیمت 1ت به بالا بگیرید.s
من بین این دو دوربین موندم کدومو بخرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیکون خوبه آیا؟
این مدل نیکون زومش بالاتره.
واقعا نمیدونم.اگه میشه راهنماییم کنید.
با تشکر
سلامنقل قول:
Ixus125بهتره,ixus132hsهم شبیه این مدل میباشد
[QUOTE=m0fidi;7855315]نقل قول:
دوست عزیز منم همینو گفتم دیگه چون من تاخالا تمم دوربینهایی که استفاده کردم ccdبود واین اولین دوربینی که حسگرcmosداشت گفتم شاید این حسگر ایطوری باشه.وگرنه الان دوربینهای کنون به قیمت خیلی پایین تر از این دوربین عکسهای به مراتب طبیعی تری میگرین نه هیچ نیازی به دوربین بالای 1تومن هم نیست اشتبا نکنید تو کیفیت تصویر اونا هم زیاد با این دوربینها تفاوتی نمیکنن اونا فقط آپشن های بیشتر دارن برای موقعیتهای مختلف مثل خودرو با پیکان میشه بری مشهد بالکسوزهم میشه رفت ولی آسایش لکسوس کجا آسایش پیکان کجا درکل شما به مقصدمیرسید.
این مدل چطور؟
Canon IXUS 500 HS (ELPH 520 HS - IXY 3
بازم از s6400 nikon بهتره؟
چیه نیکون بده که میگید نه؟
خواهشا با دلیل بگین
[QUOTE=najee;7856941]شما که انقدر به معلوماتتون مطمینید چرا اینجا مشاوره میگیرید!!!نقل قول:
شک نکنید که این تفاوت قیمت فقط بخاطر امکانات و اپشن نیست,وگرنه این موبایل های قدیم که صورت رو شطرنجی مینداختن هم که شما رو به مقصد میرسوندند!!!
هرچند که گفتن این حرفها در شما تاثیری نمیکنه برای دیگر دوستان گفتم که به اشتباه نیفتند.
موفق باشید
Ixus500تقریبا در یه سطحه با مدل نیکون.نقل قول:
نه 6400دوربین خوبیه جدیدا هم خوب میفروشه,عرض من این بود که با این پول میتونید چیزی بهتر از این بگیرید.ixus132hsو125 از لنز بهتری بهره میبرند.تنها به نظر من بسنده نکنید ,نمونه عکسهاشون رو حضورا در فروشگاه ببینید هر کدام که بیشتر به دلتون نشست خریداری کنید.
موفق باشید
نظرتون راجه به fuji XF-1 چیه؟؟
با توجه به 2/3" (8.8 x 6.6 mm) سایز سنسورش قاعدتا باید کیفیت عکسش از cannon SX280 و حتی G15 خیلی بهتر باشه؟
با توجه به قیمت مناسبه 1 تومن به نظرتون نسبت به G15 ارزش خرید نداره؟؟
اگه کسی باهش کار کرده ممنون میشم راهنمایی کنه. ممنون
منم فکر میکنم ارزش خریدش از g15بیشتره,لنز بسیاز خوبی هم داره قیمتشم که واقعا مناسبه,فقط چون تازه وارده خیلی ریویو نداره .نقل قول:
با سلام خدمت اساتید عزیز
بچه ها من می خواستم دوربین بگیرم قیمتش هم زیر 1 تومن باشه و بیشتر برند کنون مد نظرم هستش.
میشه یه کمکی کنین بگین کدوم مدل خوبه چون حسابی گیج شدم.
مرسی از همگی.:n06:
sx 240 or sx 260 باید بخری
بچه ها من شاید ixy500 hs بخرم.این 10 مگاپیکسل هست آیا خوبه؟چیزی دیگر تو این رنج هست؟
یک سوال مهم آیا با گارانتی بخرم یا بدونه؟اگه بفرض خراب بشه باید ببرم تهران؟
اوکی به نظرتون 280 چطوره؟؟؟
کسی هست که داشته باشه؟؟؟و راضی بوده باشه؟
من خودم canon powershot 5 is داشتم اما یه خورده عکس ها توی زوم مشکل داشت (یعنی اینکه عکس بدون زوم که بگیری بعد که تو سیستم نگاش کنی و زوم کنی توی ویندوز بی کیفیت میشد) این خیلی ناراحتم می کرد. این مدل ها این مشکل رو ندارن؟؟:n03:
سلام دوستان
یه دوربین نیمه حرفه ای که کیفیت عکاسی خیلی خوبی داشته باشه چی پیشنهاد می کنین؟ (قیمتش تا 2 تومن مهم نیست)
هیمن طور که کامپکت خیلی خوب . قیمت مهم نیست...
راستی فیلم برداری هم فول اچدی باشه.
امکانات جانبی عکاسی مهم نیست فقط کیفیت عکس خیلی خوب باشه و نویزش هم کم باشه.
مرسی.
اشتباه ارسال شده
سلامنقل قول:
بهتره زوم دوربینهای کامپکت رو خیلی جدی نگیرین
بهترینها تا 1ت
Canon sx280
Fuji xf1
سری sکنن مثل s110هم که 120هم بزودی وارد میشه انتخاب خوبیه
سلامنقل قول:
کامپکت خوب canon g15 )g16هم بزودی وارد میشه)
دوربین با حسگر بزرگ نزدیک به دوربین های حرفه ای Sony rx100وcanon g1x
دوربین حرفه ای با قابلیت تعویض لنزNikon d5100,Nikon d3100/canon600
دوربین حرفه ای بدون اینه sonu nex 3n,nex f3
ممنون از پیشنهادتون فقط بین سونی hx10v و canon sx280hs کدوم بهتره؟؟؟
و فرق آنچنانی بین کنون 280 و 260 چی هست؟؟(بجز وای فای) چون قیمتش حدود 200 فرقش هست.
نقل قول:ممنون از پیشنهادتون فقط بین سونی hx10v و canon sx280hs کدوم بهتره؟؟؟
و فرق آنچنانی بین کنون 280 و 260 چی هست؟؟(بجز وای فای) چون قیمتش حدود 200 فرقش هست.
سلام
یک راهنمایی می خواستم واسه خرید دوربین
بیشتر کاربردم واسه عکس های خانوادگی و چون گیلان زندگی میکنم عکس از طبیعت
برام فیلم برداریس هم مهمه ( بخاطر همون خانواده )
تا حالا دوربین عکاسی نداشتم ، نهایت نهایت بودجه 1,500,000 تومان
یه چند مدل بی زحمت معرفی کنید
بر طبق تعاریفی که شنیدم ترجیح میدم کانن باشه ولی وحی منزل نیست
ممنون
بچه ها من شاید ixy500 hs بخرم.این 10 مگاپیکسل هست آیا خوبه؟چیزی دیگر تو این رنج هست؟
یک سوال مهم آیا با گارانتی بخرم یا بدونه؟اگه بفرض خراب بشه باید ببرم تهران؟
دوستان با حداکثر 600 700 تومن بهترین دوربین فیلمبرداری و عکس برداریه چیه ؟
این امکانات رو هم خیلی دوست داشتم داشته باشه :
صحنه آهسته بتونه فیلم بگیره
بتونه چند تا عکس ÷شت هم بگیره و تو حرکت های سریع عکس کشیده نشده
بیشتر هم عکس برداری مد نظرم هست
سلام خسته نباشید
یه دوربین می خوام برای مصرف خانواده
تا 1-1.5 ممنون میشم راهنمایی کنین!!!
شبه حرفه ای هم بود خوبه!
علاوه به عکس خوب فیلمبرداریشم قابل قبول باشه
پیشاپیش ممنون
Canonدر عکاسی بهتره و اون مدل سونی فیلمبرداریش بهتره.نقل قول:
تفاوت خاصی ندارند بجز یک سری امکانات جدیدتر مثل پردازنده و ....
عزیزانی که قصد خرید تا 1.5دارند خواهشا همین چند پست اخیر رو بخونند که دوباره کاری نشه!جوابی که به دوستمون ehsan inventor دادم جواب شما هم هستنقل قول:
Canon sx260-240نقل قول:
برای بودجه ی پایین تر ixus132hs
Ixus132hsانتخاب بهتریه البته اگه زوم براتون اولویت داره همین مدل یا Nikon s6400مناسبتره.با گارانتی مطمین تره.نقل قول:
دوست عزيز من پاسخ سوالم رو دريافت نكردم
بنده قصد تعويض p500 نيكون با يه دوربين توي رنج 1 ميليون دارم ، قصدم هم فقط اينه كه كيفيت عكسبرداريم به شكل واضحي بهبود پيدا كنه
canon s110 ، fuji xf1 ,panasonic lx-5 nikon p310
كيفيت عكسبرداري اينها چقدر با مال خودم متفاوته ؟:؟
آيا ارزش داره دوربين خودم رو بفروشم و يكي از اينا رو بخرم ؟؟؟؟؟
پس با این تفاسیر گزینه اول رو بذارم کنون آره؟؟نقل قول:
تو رنج زیر یک میلیون پس canon sx280hs از همه سر تره؟؟؟بگیرمش؟؟:n13:
بغیر از مدل نیکون بقیه مدلها پیشنهاد میشه فقط حسگر فوجی بزرگتر از باقی مدلهاست.نقل قول:
بهتره یه نمونه عکس دوربینتون که در فضای کم نور نباشه رو اینجا آپ کنید.
فوجی xf1و کنن s110که بزودی120هم میاد یه نگاهی بندازید,البته دوربین فوجی از اینها سرتره.نقل قول:
سلام ,دوست خوبم جواب شما چون مشابه با بقیه دوستان بود جواب ندادم که انگار پستها رو نمیخونید!نقل قول:
فوجی xf1
Canon sx280
Canon s110/120
بالای 1ت :
Canon g15/g16
دوربین حرفه ای:
Nikon d3100/3200همراه با لنز 18-55
دوربین حرفه ای بدون اینه Sony nex f3همراه با لنز 18-55
مدل جدیدترش nex3nمیباشد همراه با لنز خوب 16-50 که قیمتش رو 1900 متاسفانه .
فقط دوربین حرفه ای رو بعدا باید هزینه لنز کنید براش
پیشنهاد من nex f3
سوالی داشتید در خدمتم
[QUOTE=m0fidi;7857542]متاسفم برات با این طرز فکرتنقل قول: