سلام دوستان.من بازی spider man shatterd رو گرفتم تو بازی دکمه ها دیر عمل می کنن...چیکار باید کنم؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان.من بازی spider man shatterd رو گرفتم تو بازی دکمه ها دیر عمل می کنن...چیکار باید کنم؟
ممنون
سلام من بازي 2 mercenaries رو خريدم به ايكون بازي ميزنم بعد از نمايش ea بازي گير ميكنه!!
!! help please !!
بازی IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover چطوری اجرا میشه؟؟؟
من تو کاپیوتر میزی ام هر بازی که تا الان ( بازی های مدرن ) مثل مافیا2 و کرایسیس 2 و ... نصب کردم این مشکل رو داشتند .
مشکلم اینه که تو بازی که هستم یه چند دقیقه خوبه اما یه دفعه آهسته می شه و پر از باگ . نمی دونم چش شده :پرانتز بسته
ممنون می شم کمکم کنید ، در ضمن بعد از اینکه آهسته می شه دوباره بعد از چند دقیقه درست می شه و این روند زنجیر وار ادامه داره .
با تشکر فراوان
سلام بالام جان های عزیز
من دسته بازی گرفتم و میخوام با لپ تاپ باهاش IGI2 بازی کنم. ولی نمیدونم چرا دسته عمل نمیکنه؟
تنظیمات خاصی داره؟
اگه میشه یه کم زودتر کمکم کنید ممنون میشم!
کوروش جان احتمالش زیاده که مشکلت سخت افزاری باشه...................نقل قول:
با نرم افزارهای نشان دهنده ی درجه قطعات سیستم ببین سخت افزارات درست کار میکنن یا نه؟؟؟؟
بازی IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover چطوری اجرا میشه؟؟؟
سلام...
دوستان کسی میدونه که چطوری این بازی رو روی گرافیک با pixle shader 02 میشه اجرا کرد؟
هاااااا ای که الان وگفتی یعنیییی چه ؟ :دینقل قول:
من بازي دراگون ايج رو دانلود كردم اما موقع نصب شماره سريال ميخواد ، تو سايتي كه دانلود كرده بودم رفتم و ديدم هيچي نذاشته ، فقط رمز فايل هاي زيپ بود كه اونم نيست .
لطفا یکی کمک کنه:19:نقل قول:
سلام
من بازی dirt3 رو نصب کردم و کرکش کردم و در موقع نصب و اجرا هم آنتی ویروس رو غیر فعال میکنم
در موقع اجرا آرم اول بازی میاد و میره و بازی اجرا نمیشه
کارت گرافیکم ای تی آی 4870 یک گیگه و درایورش هم آبدیته
لطفا هرکی میتونه بهم کمک کنه
سلام خوب هستید یک سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید یکی از دوستام ویندوز 7 داره تمام بازی ها رویه لب تابش نصب هستش 64 بیتی هم هستش ولی من هیچ کدام رو نمیتونم نصب کنم چون بازی 32 بیتی هستش نوشته کنارش 86 که نشان دهند 32 بیتی بودن هستش تا جایی که من میدونم مثل کال آف دیوتی 7 کرسر2 و ... خلاصه حسابی کلافه شدم کسی میتونه بهم کمک کنه که بتونم در ویندوز 7 بدون مشکل بتونم بازش کنم مرسی
اولا که کلا بهتره از نت بازی دان نکنید......................نقل قول:
دوم اینکه شما کدوم نسخه از dargon age دانلود کردید؟؟؟
دوست من این چه طرز سوال پرسیدنه؟؟؟نقل قول:
شما دقیق و شفاف بگو مشکلت با این بازی چیه تاشاید بشه کمکی کرد.................
وقتی میخوام وارد مراحل بازی بشم لود تا آخر میره و همینطوره میمونه و اتفاقی نمیفته:41:نقل قول:
دوستان کسی به این مشکل برخورده؟کمک لطفا...نقل قول:
ممنون
دوستان. روی سیستم من که ویندوز7 x64 باشه چندین نسخه ی مختلف از CoD نصبه از جمله MW1 و MW2 و CoD1 که همگی رو هم قبلاً تموم کردم. امروز هم بالای 7 گیگ دانلود black ops بصورت فایل یکپارچه ی iso تموم شد و خلاصه از روی cd مجازی نصبش کردم در هیچ مرحله ای چه ساخت مجازی سازی با daemon tools که خدا خیرش بده کارم رو راه انداخت و چه نصب بازی اروری نبود و توی درایو ویندوز نزدیک 8 گیگ پوشه اش و شورتکاتهاشم در دسکتاپ ساخته شده ولی چند تا مشکل اساسی دارم:
1-ضمن نصب بازی رم بسیار بالایی میخورد طوریکه از 6 گیگ رم 96 درصد رو پر میکرد و حالام که نصب تمومه در پس زمینه هم فعال نیست بازم 85 درصد از رم پره!
2-بازی اصلاً اجرا نمیشه!! یعنی هیج اتفاقی نیمفته نه پنجره ای نه اروری هیچی!
یه بار نصب کردم و ریستارت کردم تا رم خالی شه و اجرا کردم اینجوری بود پاک کردم و دوباره نصب کردم فرقی نکرده.
خواهشاً اونایی که با این نسخه واردن راهنمایی اساسی کنن کارم لنگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 723x394. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا از خود سایت مایکروسافت:
[/QUOTE]کد:http://www.microsoft.com/games/en-us/aboutGFW/pages/gfw3intro.aspx
آقا لینک های قبلی که برای دانلود گذاشتن و نشد همه بالای 60مگ بودن و حالا این لینکی که شما گذاشتی کلا 600کیلو بایته
این قضیه ش چیه آخه؟
نقل قول:
بهتره بری کرکش رو هم دان کنی . ولی اکثر بازی های دانلودی همین طوری میشن
بازی اجرا نمیشه یا نمیتونی بازی کنی؟من خودم الان نصب دارم بازی سختی هستش اررورش چیه واضحتر بگید تا دوستان بتونندکمکت کنندنقل قول:
تریلر رسمی بازی شبیه ساز پرواز IL-2 Sturmovik- Cliffs of Dover
کد:http://up6.--------.com/files/a3تریلر-رسمی-بازی-شبیه-ساز-پرواز-IL-2-Sturmovik-Cliffs-of-Dover.flv
کرکش رو دانلود میکنم ولی CoD1 و MW1 , 2 رو که دانلود کردم اصلاً مشکلی نداشتن. ضمن اینکه حجم خیلی کمتری هم داشتن نه مثل این بالای 7 گیگ!!!!!!:18:نقل قول:
سلام دوستان
این بازی بلور چی مرگشه رو دسته کار نمی کنه خونه که بودم با یک دسته عصر بوق زدم بدون مشکل اجرا می شد یک جا دیگه امتحان کردم دیدم اصلا دسته بازی رو نمی شناسه قضیه چیه؟!!
** فوري **
دوستان من بازي superbike 2011 رو از روي فايل ISO كه دانلود كردم نصب ميكنم ولي موقع اجراي بازي ارور ميده و ازم DVDبازي رو ميخواد، حتي قبل از اجراي بازي فايل ايميج بازي رو در داخل يه درايو مجازي mount كردم ولي باز هم مشكلم حل نشد
سلام به همه
من تازه يه مشكل جديد برام پيش اومده
امروز كه كامپيوتر ور روشن كردم رفتم NSF رو بازي كنم ديدم بازي تيك ميزنه گفتم شايد اشكال از بازيه براي همين تنظيمات بازي رو تا جايي كه ميشد پايين آوردم ولي بازم تيك ميزد! در حالي كه ديروز همين بازي به راحتي اجرا ميشد
رفتم pes2012 رو بازي كنم كه ديدم اونم تيك ميزنه! خلاصه رفتم هرچي بازي رو كامپيوتر نصب بود رو اجرا كردم ولي همه اون ها تيك ميزدند
الان چند روزه اينطوريه،رفتم كارت گرافيك رو آپديت كردنم تاثيري نداشت
مشكل از چيه؟
نقل قول:
آقا لینک های قبلی که برای دانلود گذاشتن و نشد همه بالای 60مگ بودن و حالا این لینکی که شما گذاشتی کلا 600کیلو بایته
این قضیه ش چیه آخه؟[/QUOTE]
خودم از یجا پیدا کردم و دانلود کردم.70مگ بود
ولی مثل اینکه با سرویس پک 3 و ویندوزهای دیگه کار میکنه و با xp سرویس پک2 بالا نمیاد.منم که سرویس پک2 رو نصب کردم:41:
به هر حال ممنون
مشکلی بود میگم
با سلام من تازه به این فروم اومدم حتی نمیدونم کجا باید این تاپیکو بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
main-giga
cpu-6400 intel
ram-4 gig
graphic-gts 450 nvidia
من مشکلم تو بازی ها مشکل فریز شدن تصویره حالا ممکنه تو یه بازی 5 ثانیه فریز بشه ممکنه تو یه بازی نصفه ثانیه فریز بشه مختلفه هرچی هست خیلی اعصاب خورد کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو بازیهای جدید گرافیک بالا
اصلا تا حالا تو بازی کمبود فریم نداشتم یعنی تصویر بازی کند نمیشه فقط تصویر مدام گیر میکنه تو بعضی بازی ها بیشتر تو بعضیا کمتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر نکنم از گرافیک باشه چون وقتی گرافیک بازی رو تا ته میارم پایین بازم گیر میکنه
تازه سیستمم رو بردم تعمیر گفتم شاید از سخت افزاره ولی بعد از 3 روز که یارو باش ور رفت گفت هیچ مشکلی نداره مشکل از بازیاته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی کالاف بلک اپس از اول تا اخره بازی ثانیه به ثانیه فریز میشد اما با این حال تمومش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها بازی که توش هیچ مشکلی نداشتم کرایسیس 2 بود
خواهش میکنم کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل حل شد :پی
دوستان من بازی Mass effect 2 رو نصب کردم اما تو همون منو که new game و 2تا گزینه دیگه هست میمونه ! انیمیشن ها فعال هستش و هنگ هم نکرده اما هرچقدر اینتر بزنم یا با موس کلیک کنم عکس العملی نداره ! مشکل از کجاست ؟!
splinter cell conviction تو لب تاپ داداشم نصب میشه ولی تو کامپیوتر خودم وسط دیسک سوم ارور میده !
یعنی دست چی میتونه باشه ؟
ارورش میگه فلان فایل رو پیدا نمیکنه و فقط گزینه ی اوکی داره.
الان کاملشو میگم :31:
دوستان عزیز یه سوال در مورد اجرای بازی C&C tiberium wars twilight دارم :
بازی رو نصب کردم وقتی اجرا میکنم وارد بازی میشه و دموی اول بازی هم نمایش میده . ولی بعد از دمو یه پیغام میده که در اتصال به نت مشکل دارید وقتی ok میکنم وارد یه صفحه دیگه میشه که یوزر و پسورد اکانت سایت EA رو میخواد. اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه که من برای ورود به بازی باید چه کاری انجام بدم؟ ممنون
سلام دوستان
من یه مشکلی توی بازی arma II operation arrowhead دارم .
گرافیکش در حد بازی های میکرو و سگا میمونه :41:
کسی میدونه مشکل از کجاست.
حتی روی حداکثر تنظیمات هم میزارم همونجوریه :2:
درود بر همگی
من بازی GTA IV رو میخوام نصب کنم ویندوز سون 32 بیتی دارم چه طوری باید این کارو انجام بدم ؟
صدای بازی کجاذخیره میشه مثلاً call.of.duty.black.ops.
باید نصب کنی دیگه :31:نقل قول:
منم تازه نصب کردم.
اگه مشکل داشتی تو تاپیک خودش بگو (مشکلات نصب gta)
تونستم کمکت میکنم :10:
اصلا یه سواله کلی این ویندوز live به چه دردی میخوره ؟ کچلم کرد سر بازی gta iv:31:
اصلا سیو نمیشه
سلام
دوستان عزیزم در بازی Mafia II مشکل اجرا دارم !
وقتی میرم داخل بازی بعد از چند دقیقه می پره به ویندوز و ارروری که برای مایکروسافت هم اطلاع میده رو میاره . Send Error و Dont Send error
مشکل چیه ؟
1 - این نسخه ای که من گرفتم بدون Crack هست
2 - از هیچ پچی هم استفاده نمیکنم
3 - کارت گرافیکم هم 1 گیگ 9500 زوتاک هستش و به روزه
4 - من با این سیستم کال آف و assassins ها رو به راحتی بازی میکنم
ممنون
دکمه ی Home رو بزن !نقل قول:
بعد میره تو صفحه ای که میتونی اکونت آنلاین بسازی.
اون نوشته هایی که اون وسط نوشته اسکرول کن بیا پایین یه لینک داره که نوشته create local account تو این مایه هاس :31: اونو بزن میتونی آفلاین اکونت بسازی و این مشکلت حل شه :10:
والا چه عرض کنم دیگه فرقی نمیکنه چون نمیخوام بازیش کنم تمام تنظیمات رو گذاشتم رو کمترین حد ممکن تا آقا لطف کرد و لود شد اما هنوز هم روون نیست گرافیکش که چرت:2:ه کنترل هاش هم بدرد خودش میخوره هر جا خودش میخواد میره:2: هواپیماهاش بیشتر شبیه هواپیما کاغذیه تا هواپیمای جنگ جهانی دوم:18: کلا تمام خصوصیات یک بازی چرت رو یکجا داره اینم یه شاهکار دیگه از یوبی سافت:2:نقل قول:
من تا بحال روي لب تاب جديد حدودا 10 بازي مختلف نصب كردم اما هيچدكدوم يا نصب نشدن يا اجرا نميشن علتش رانمي دونم مشخصات لبتاب core i3 2/4gh vga5470 3mc hdd320 model hp