;کسی نبودماراکمک کنه
Printable View
;کسی نبودماراکمک کنه
با هر مشقتی که بود امروز sp1 ویندوز ویستارو از سایت مایکروسافت دانلود کردم اما وقتی اومدم نصبش کنم تا آخرش رفت ولی با یه ارور بسته شد :41::41::41::41::41::41:
کمکم کنید
خوب ارورش چی بود ؟!نقل قول:
احتمالا گفته ویندوز شما قانونی نیست و این حرفا .
راستی دوستان خودم یه مشکلی دارم »
وقتی توی NotePad فارسی تایپ میکنم و سیو میکنم و بعدا بازی میکنم همش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هست .
میشه راهنمایی کنید ؟
سلام
دو تا موضوع هست:
1-کسی Gadget به نام Auto Shutdown داره...من خودم داشتم...اشتباهی پاکش کردم!!! اگه کسی داره می تون لطف کنه و به من بده؟؟
ممنون
2-من با Start Menu و دسکتاپ مشکل دارم...می خوام همه آیکون های معمول دسکتاپ مثل my computer,internet explorer,documents,control panel واینا رو داشته باشم رو دسکتاپ...در عین حال Start Menu ویستا رو هم داشته باشم...چون وقتی Start Menu رو می ذارم رو Classic این آیکون ها میاد...اما می خوام Start Menu ویستا رو داشته باشم این آیکون ها هم رو دسکتاپم باشه!!! راهی برای این کار هست؟؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
خیلی ممنون از لطف و توجهتون
1. عزیز اینطور چیزی نداره ! حتی توی گالری خود Microsoft .نقل قول:
من که سرچ زدم این 3 تا رو داد »
CTcontrol
Shutdown-Reboot 1.1
Remote Connection
نقل قول:
2-
رو دسکتاپت کلیک راست کن و personalize رو انتخاب کن
از گزینه های سمت چپ change desktop icons رو انتخاب کن
حالا میتونی آیکونهایی رو که میخوای تیک بزنی تا در دسکتاپت نمایش داده بشه
عجیبه...من ویستام رو از فروشگاه p30 گرفتم...Windows Vista Black Edition...تو خودش داشت...فقط برداشتم اشتباهی پاکش کردم!!! راهی نیست که بشه برش گردوند...نمیشه دوباره از رو cd پیداش کرد و ریخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ممنون
ویندوز xp رو سیستم نصبه اما ویندوز ویستا 64 بیت رو سیستمم نصب نمشه, ولی ویستا 32 بیت نصب میشه.مشکل نرم افزاری است یا سخت افزاری؟
cpu : intel 6750
vga : geforce 8800 gts
main : asus p5kc
ram : ocz 2GB ddr2 - bus 800
مشخصات کامل cpu رو بنویس .نقل قول:
واسه اینکه 64 بیتی نصب کنی باید cpu با 64 بیت داشته باشی .:46:
سلام
من 2 تا ویندوز Xp و Vista داشتم رو سیستمم هر کدوم هم برای خودشون یه درایو دارن
بعد ویندوز Xp من قاط زد و همش ارور physical memory می داد منم اومدم repair کنم دوباره وسط کار همین ارور رو داد ! من قطعات سیستم رو یه بار چک کردم و خلاصه طوری شد که مجبور شدم ویندوز Xp رو از اول بریزمش ...
بعد الان موقع بوت گزینه ای برای انتخاب ویستا یا Xp نمیاد
حالا چیکار کنم ؟
من هیچ تغییر ی تو فایل های درایو ویستا ندادم کلا
یه سری بوکمارک ها و.... هست توی ویستا که برام خیلی مهمه راهی هست که بتونم برم تو ویستام ؟