ماشالله فهمیدن پس. اخطارها : 0/64 (17)نقل قول:
تکراری........
Printable View
ماشالله فهمیدن پس. اخطارها : 0/64 (17)نقل قول:
تکراری........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به تگ بنگرید
به به برو بکس گل همشهری . دمتون گرم . امیدوارم خوب باشین . نمیدونم منو یادتون هست یا نه من همون فیوزم که داستانهای عبرت اموزو میزاشتم . اره دیگه . از اینورا رد میشدم گفتم یه سلامی عرض کنم . بعد از یه سری مساول دیگه اصلا حوصله اومدن تو این سایتو نداشتم حالا هر کی خواست واسش تو خصوصی تعریف میکنم :دی
خلاصه اینجووریاست دیگه حوصله داستان گذاشتن هم ندارم . دلم براتون خیلی تنگ شده بوود دیگه داشت دلم محو میشد که اومدم . بقیه بچه ها کجان ؟ یه چند تا رفیق داشتیم اینجا مثه سارینا و داش امین گل . خلاصه امیدوارم که همیشه خوب باشین . ایدیم تو پروفایل فکر کنم باشه خوشحال میشم رفقا ادد کنن این ایدیمه fusestreet
من میشناسمت..........:دی.
سارينا چقدر پول دادي اينو محسن برات بذاره اونجانقل قول:
ها !!
باز هم به تگ بنگرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سارينا چقدر پول دادي اينو محسن برات بذاره اونجا
ها !! _____
پولم کجا بود من آه نداریم سودا کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما كه Designer هستي ديگه چرانقل قول:
در هر صورت من ارزون تر محسن سه تا دي حساب ميكنم
2 تا :دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: