دوست عزیز توی پست قبلی هم گفتم شما چشمت به تصویر خیلی پر نور عادت کرده یک هفته صبر کن قول بهت می دم خودت از این حرفایی که اینجا نوشتی تعجب می کنی :20:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز توی پست قبلی هم گفتم شما چشمت به تصویر خیلی پر نور عادت کرده یک هفته صبر کن قول بهت می دم خودت از این حرفایی که اینجا نوشتی تعجب می کنی :20:نقل قول:
نارضایتی دوستمون آرش منو دودل کرد راستش قبلش هم به علت گرونی کاذب st30 در نمایندگی تبریز (۵۰۰ هزار تومنی) و از همه بدتر لغو فروش با شرایط اقساطی منو یکم دلسرد کرده بود.. باز تصمیم قطعی نگرفتم، میترسم با هزار بدبختی این مدل بگیرم بعد پشیمون بشم! :41:آخه منم جز اون دست از ادامها هستم که شفافیت تصویر واسم خیلی مهمه از دوستان میخواستم بپرسم چه مدل LED میتونند واسم پیشنهاد بدند که تقریبا خصوصیات نئو پلاسماها رو داشته باشه (سرعت تصویر مثل پلاسما باشه و مشکی واقعی نه سرمهای داشته باشه)
فقط لطفا گرانترین LED بازار و پیشنهاد ندین که یکدفعه از خرید TV منصرف شم:31:
آقای poonel راست می گن بابا . یکم با احترام صحبت کنید بهتره ها .نقل قول:
دوستان به نظر من آقا آرش هم راست می گن . این چیزا واقعا در صد بیشترش به سلیقه برمی گرده . پس نیاز نیست که این جوری جبهه بگیریم . همونطور که همه دوستان هم همیشه گفتند ، باید حتما خودتون مدل های مختلف را با چشمای خودتون مقایسه کنید. به هر حال زیبایی برای هرکسی ممکنه معنا و مفهوم جداگانه ای داشته باشه .
حتی به نظر من الان که دیگه تمام مدل های جدید شکاف کارت مموری یا usb دارن ، بهتر اینه که از منابع مناسب SD ( شبکه های داخلی ) با فرمت مناسب و بدون فشرده سازی چند دقیقه ای ضبط کنند و روی مدلای مختلف فروشگاه ها امتحان کنند.
حتی اگه یکی از دوستان که با مباحث تکنیکی فرمت های تصویری ( از نظر رزولوشن و کیفیت و فشرده سازی) آشنا هست ، زحمت بکشن و یکی دو دقیقه از یکی از شبکه های ایران ضبط کنند و قرار بدن تا افرادی که هنوز tv نخریدند خودشون برن و مقایسه کنند .
یا اینکه راهنمایی کنند که تصاویر شبکه ها را با چه فرمت ویدیویی ضبط کنیم ( با tv tuner capture کامپیوتر یا با گیرنده های دیجیتال) که از تصویر خود تلویزیون که داره پخش می شه کیفیتش پایین تر نباشه ؟ ( مثلا اکثر دستگاه های گیرنده دیجیتال با فرمت ts ضبط می کنند . این فرمت خوبه ؟ راستی tv های جدید مثل vt30 می تونه این فرمت را پخش کنه ؟)
از قضا اگه بخوای یه ال ای دی بخری که کنتراست نزدیک vt30 داشته باشه تازه اونم به همرا چندتا مشکل دیگه مثل halo و black crush باید بری hx925 سونی بخری که گرونترین تی ویه بازاره.نقل قول:
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
من نمیدونم arash_a59 تی ویشو چطوری setup کرده ولی به نظر من برایتنس vt30 چیزی از ال ای دی کم نداره واقعا تعجب میکنم شاید eco mode یا چیز دیگه روشنه ولی تفاوت کیفیت cod روی led با روی پلاسما که واسه من زمین تا آسمون بود روی ال ای دی تصویر مثل کاغذ بود و جزئیات خیلی کمه.
شما یه عکس از تنظیمات تی وی روی داینامیک بنداز تا بهت بگم چیکار باید بکنی.
حرفاتون اینجور نشون می ده که شما از اون دسته آدمایی هستید که فکر می کنید هر چی دوست دارید بقیه هم همون را دوست دارن . نه جانم خیلی ها به هیچ وقت تصویر led رو دوست ندارن و خود من به شخصه تصویر تلویزیون های لامپی قدیمی رو به اونا ترجیح می دم حالا چه برسه به پلاسمانقل قول:
led از روز اولش هم تصویرش مزخرفه با کالیبره و این حرفا هم مشکلاتش حل نمیشه . برعکس تصور شما خیلی از کسایی که led خریدن تو مغازه خوششون اومده ولی تو خونه تازه فهمیدن چه کلاهی سرشون رفته من خودم بین دوستان خودم زیاد دیدم .
1840 یا 2840:18:نقل قول:
ادرس جایی که خریدید را اعلام نمایید:8:
البته یه چیزی در مورد ال ای دی هست بیشتر برایتنس ال ای دی fake هست یعنی تقلبیه مثلا این دو تا عکسو نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برایتنس این عکسها یکیه چون چارتاشون روی مانیتور شما با یه برایتنس داره نشون داده میشه ولی گامای عکس اول و سوم دست کاری شده واسه همین برایت تر به نظر میاد سر همین white crush کرده توی تصویر sd این white crush کردن زیاد بد نیست ولی توی hd جزئیتو خیلی کم میکنه معمولا ال ای دیای سامسونگ گاماشون خیلی white crush میکنه واسه همین مجازی تصویرو برایت نشون میدن حالا هر کی یه سلیقه ای داره توی vt30 با دستکاری وایت بالانس و گاما یا دستکاری برایتنس سورس مثل همون بالا بردن برایتنس از تو بازی میشه white crush درست کرد که مصنوعی تصویر برایت بشه بالا ولی فکر نکنم جایی به این بگن کیفیت تصویر!!!!!!!!!!!
یه تجربه ام داشتم از این قضیه من بازیه بتلفیلد 3 رو هم روی ال ای دی بازی کردم هم روی پلاسما تازه روی یه ال ای دی مدرن بازی کردم بعدش روی یه پلاسمای نسبتا قدیمی اون مرحله که با هواپیما از روی ناو هواپیما بر بلند میشن ابرا روی ال ای دی فقط یه کپه سفید رنگ بود ولی روی پلاسما همه جزئیات معلوم بود روی ال ای دی تصویر مصنوعی برایت بود یعنی white crush کرده بود.
واسه همین خیلی نگران بودم نکنه روی پلاسمای vt30 یا st30 هم همینطوری باشه که وقتی همون صحنه رو روی یه st30 تست زدم دیدم خدارو شکر اونطوری نشده حتی روی مد داینامیک جزئیات خیلی قابل قبول بودن برایتنسم واقعا در حد ال ای دی بود.
دوست عزیز مگه تو نمایندگی که شما خرید کردین تی وی ها روشن نبودن همونجا میتونستی به تصویر نگاه کنی اگه خوشت نیومد نخریش.ضمنا به هیچ عنوان آشغالهایی که سامسونگ بخصوص این چند سال اخیر تولید میکنه با این تی وی قابل مقایسه نیستن.پس خیالت راحت بهترین خرید رو کردی.ضمنا میدونی بچه هایی مثل پونل که این تی وی رو خریدن بعد از چند وقت تحقیق به این مدل رسیدن شما اگه بلوری پلیر داری یه فیلم بلوری تهیه کن اونوقت میبینی چی خریدی.من خودم هم سامسونگ داشتم هم سونی و هم پلاسمای v20 پست های منو بخونی متوجه میشی ولی vt30 خداییش یه چیز دیگه استنقل قول:
یه نکته ای رو باید خدمت دوستان عرض کنم.خیلی از سایت ها و مجلات خارجی این TV رو بهترین TV معرفی کردند ولی بد نیست دوستان یه نگاهی هم به نحوه کالیبره کردن این سایت ها کنند.همه تصاویر رو برای محیط های تاریک کالیبره می کنند.تصاویری سینمایی.
دوستان اگر اهل دیدن تصاویر جیغ هستید اصلا سمت این TV نیاید.البته نه اینکه تصویر ماتی داره ولی تو شرایطی که نور خیلی زیاد باشه نمی تونه مثل یک LED عمل کنه.من نور خونم معمولیه و تصاویر این TV بی نهایت زیبا.برای دیدن تصاویر ما.هوا.ره و شبکه های SD رو مد Dynamic هست.
ولی من عادت دارم که موقع دیدن فیلم حتما باید چراغ هارو خاموش کنم و از تصویر سینمایی که خودم کالیره کردم لذت می ببرم.اینم عرض کنم که فقط فیلم های وضوح بالا می بینم.پس با این شرایط این TV واسه من عالیه ولی شرایط همه یکسان نیست پس حتما قبل از خرید حسابی با چشم خودتون تحقیق کنید.
شرمنده . دست خودم نبود . بدجوری حیرت زده شدم .نقل قول:
واقعاً جزو بهترین تصاویری بودن که بچه ها از پانلشون تو فروم گذاشتن .
سورس های Full HD روی این پانل چطوری عمل میکنن ؟