چون مدیر عامل همراه اول گفته بود در تهران برخی جا ها باند 900 مگاهرتز فعال شده است.نقل قول:
Printable View
چون مدیر عامل همراه اول گفته بود در تهران برخی جا ها باند 900 مگاهرتز فعال شده است.نقل قول:
در htc wildfire کجا برویم؟(service mode ندارد)اندروید 2.2نقل قول:
سونی که نمی زنه مهندس جاننقل قول:
من چیزی ندیدم!
فقط اطلاعات معمولی
البته بحث بی ربط ولی من N تا کد تست کردم ولی رو گوشی من جواب نداد !!!نقل قول:
نوشته شده توسط [URL="http://forum.p30world.com/member.php?u=1215161"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من htc explorer دارم که اون هم 2.2 ارجینال بود رامش ولی من کاستوم رام کیت کت دارم و جواب ندادن :n02:
به جز یه کد که این رو آورد و اطلاعی در مورد باند ارائه دهنده خدمات چیزی نبود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان واسه گوشی های هواوی از چه کدی باید استفاده کنیم؟
محتوای مخفی: افتتاح پروژه های ارتباطی در هفته دولت/ راهاندازی هاب ماهوارهای
محتوای مخفی: هاب ماهواره ای ایران افتتاح شد
محتوای مخفی: سرعت شبکه 4g استرالیا به 137 مگابایت می رسد.
رایتل دارای بیشترین پوشش 3G در کشور استمدیرعامل اپراتور سوم تلفن همراه در کشور، گفت: با تلاشهای تیم جدید مدیریتی رایتل، مشترکان فعال این اپراتور از 350 هزار نفر به 4 میلیون و 500 هزار نفر و شهرهای تحت پوشش 3G از 128 شهر به 350 شهر رسید که این تعداد تا پایان امسال به 407 شهر میرسد و در حال حاضر بیشترین پوشش 3G در کشور متعلق به رایتل است.
وی از برگزاری جلسات متمرکز با سازمان تنظیم مقررات برای ارائهی LTE خبر داد و گفت: رایتل راهاندازی LTE را نیز در دستور کار دارد و مشترکین این اپراتور بزودی میتوانند از سرویسها و خدمات نسل چهارم نیز بهره برند.
صدری ادامه داد: از آنجایی که بیشتر مشترکان رایتل از دیتا استفاده میکنند، تلاش خود را بر روی دیتا و سرویسهای ارزش افزوده متمرکز کردیم که در نتیجه آن سال گذشته بیش از ۳۰ پرتال در حوزههای مختلف راه اندازی شد که ۹۰ درصد این سرویسها وابسته به اینترنت نیست و از ترافیک داخلی استفاده میکند. در همین راستا برای تولید محتوا نیز با ۱۴۰ شرکت داخلی قرارداد همکاری و تقسیم درآمد منعقد کردهایم.
ایرانسل و همراه اول 1 ساله مجوز گرفتننقل قول:
به نظرم 1 سال دیگه میشه گفت کدوم اپراتور در زمینه ی 3G و 4G بهتر پوشش داده