والله من هم همین مرکزمنقل قول:
یعنی الان شما داری با 300تا دانلود می کنی؟؟؟؟؟؟؟//
نکنه کل پهنای باند رو اوردن خونه شما؟
الان که دارم پست می دم سرعت افتضاحه می شه بگید ازچه سایتی داری دان می کنی ؟
Printable View
والله من هم همین مرکزمنقل قول:
یعنی الان شما داری با 300تا دانلود می کنی؟؟؟؟؟؟؟//
نکنه کل پهنای باند رو اوردن خونه شما؟
الان که دارم پست می دم سرعت افتضاحه می شه بگید ازچه سایتی داری دان می کنی ؟
راستی یعنی شما تو این دوهفته تو شبانه با دانلود افت سرعت نداشتی؟؟چون تقربا همه سایت ها حتی با اکانت پرمیوم هم افت سرعت خیلی زیادی داشتن
من با دو سرویس امشب 250-300 دانلود دارم شبای قبل 100-150 بود
سرور مولتیشر هست
پس کاراشون حساب کتاب نداره
امشب دیدم سرعت زیاد شده گفتم حتما وقت حجم دزدی رسیده:n21:
میگم دوستان من یک مشکلی پیدا کردم :
میخوام ISPیمو عوض کنم. الان صبانت 1 مگ دارم یک سری مشکلات داره. یکیش اینکه شبانش سرعت دانلود نابوده، دوما اینکه 1 هفته ای هست هی قطع و وصل میشه ساعت های 5 به بعد. یعنی چراغ dsl خاموش میشه. زنگ زدم گفتن مشکل از Account نیست، من تو خونم هیچی وصل نیست نه تلفن و نه هیچی که نویز بندازه. خلاصه گفت باید بری تو کنتر چک کنی و ...
لپ کلام اینکه من تو سید رضی میشینم و یک نتی میخوام برای بازی (پینگ خیلی خوب داشته باشه) + این پینگ شبا هم نابود نشه اونقدر.
به نظرتون چه نتی خوبه؟ الان 3ماهه 72 تومن برای این 1مگ میدم که هزارتا مشکل داره و مثل آدم هم نمیشه بازی کرد. البته گفتم 1 هفته ای هست این مشکل پیش اومده. در مورد اونم کسی اطلاعات داره بگه یا رجوع کنه به یک تاپیکی چیزی
دوست عزیز برای پینگ اصلا سمت مخابرات نیا ...به نظر من رو همون صبا بمون اگه درست نشد برو شاتل.نقل قول:
طرف مخابرات نیانقل قول:
من هر شب می زنم دانلود در اکثر شبه همزمان با زدن دانلود سر خودم رو هی می کوبم به دیوار
انقدر سرعت پایینه که هی تو دلم به این مخابرات فحش میدم
تا بیای به خودت بجنبی و ساعت طرف های 5 میشه که سرعت ها خوب میشند که تا بخوای کاری بکنی دانلود رایگان شبانه تموم میشه
منم تو همین مرکز هستمنقل قول:
طلایی دارم
از مولتیشیر دانلود میکنم
سرعت 1 ماهه از 20 بیشتر نمیشه
بنده هم مثل شما مدتهاست که شبانه با طرح طلایی از مولتی شر سرعتم از 20 بالاتر نمیره!نقل قول:
دوستان عزیز ایترنت مخابرات کاملا شانسی هست .بستگی داره به اونایی که با شما شیر شدن اگه همه اونا اهل دانلود باشن فاتحه همه خوندس!
اگه این مخابرات طبق قانون یک لینک ا مگ خالص دانلود رو بین 8 نفر شیر کنه اگه همه همزمان دانلود کنن بازم سرعت دانلود همه همون 128 هست.مشکل از اونجا شروع میشه که مخابرات میاد همون خط رو بین بیش از 8 نفر شیر میکنه و وقتی همه دانلود کنن سرعت همه به نسبت پایین میاد.
منم مشکل قطعی دارم . هر دو ساعت قطع میشه سرعت اپلودمم شده 6 kb
مخابراتم چرت میگه /
- :n03:
راه حلی هست ؟؟؟؟؟؟؟