نقل قول:
بهترین راه برای شما استفاده از پارتیشن بندی خود ویندوز که هم درایور ریکاروی از بین نره و هم درایوی رو که می خواهید رو ایجاد کنید
Printable View
نقل قول:
بهترین راه برای شما استفاده از پارتیشن بندی خود ویندوز که هم درایور ریکاروی از بین نره و هم درایوی رو که می خواهید رو ایجاد کنید
کندی سرعت به عوامل زیادی بستگی داره که به چند گزینش من اشاره میکنم:نقل قول:
1. داشتن ویروس
2. داشتن آنتی ویروس های سنگین ((مثل نورتون))
3.کمبود مقدار رم
4. افزایش فضای CPU
5. داغ کردن
6. اجرای نرم افزارهای سنگین
7. و.....
موفق باشید
از همین روش که یکی از دوستان تو سایت نوشته:نقل قول:
(از داخل خود ویندوز می تونی اینکار رو انجام بدی.
روی my computer کلیک راست کن و گزینه manage رو بزن.از پنجره باز شده روی disk management بزن.حالا روی درایو ویندوزت کلیک راست کن و گزینه shrink بزن و بعد فضایی که می خوای جدا کنی رو تایین کن. برای ویندوز 7 حدود 30 گیگ بزار چون خودش حدود نصفش رو پر می کنه. )
نقل قول:
فکر کنم این توضیح خودم بوده
اما بله دقیقا از همین روش با تفاوت که شما هر میزانی رو که می خواهید به درایو c اختصاص بدید چون محدویدت هارد ندارید
البته به پیشنهاد ویندوز فکر کنم که حدود 150 واسه c بر میداره و بقیه رو به شما برای ساخت درایو جدید اختصاص میده !!
سلام
مشکل من در رابطه با بلوتوث لپ تابمه،
چند روز پیش که یه فایل واسه لپ تاپم با بلوتوث موبایلم فرستادم، یه سری پیغام اومد من یکی یکی اوکی کردم و خلاصه add device شد. یعنی هم تو لپ تاپ و هم تو موبایلم هردوشون اضافه شدن، بعد از اون یه سری پیغام اومد من دوباره تایید کردم و yes زدم و خلاصه موبایلم شد عینه یه ماوس بی سیم واسه لپ تاپم. حالا هر کاری میکنم دیگه نمیشه :(
==
موبایلم سونی اریکسونه، قابلیت اینو داره که از طریق بی سیم مثه یه کنترل عمل کنه، لپ تاپ هم مدل دل 1510 هست. الان گزینه ی allow device to connect تو تنظیمات اصلیش فعاله ولی بازم نمیشه کانکت شد. یعنی فایل دریافت و ارسال میکنه ولی دیگه موبایلم مثه ماوس بی سیم نمیشه
==
شما بگین اصلا باید چکار کرد؟ چرا اونموقع وصل شد ولی حالا دیگه نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی هیشکی سر در نمیاره؟
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز
ویروس بود رفع شد
نقل قول:
این یه امکان گوشی شما که فکر می کنم اسمش remote هست به قسمت application گوشی یه سری بزنید
در ضمن بچه های تنجمن موبایل بهتر می تونند کمک کنند
با سلام وعرض خسته نباشید من سونیvpc11fxدارم ویندوز7 32بیتی ریختم و 310m nvidiaرا که همان32 بیتی بود را ریختم ولی errorداد ودر ضمن آقا سامان هم قبلا راهنمایی کردند ولی لینک دانلود خراب بود لطف کنید راهنمایی کنید ممنون
نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اینم لینک سالم
کد:http://www.askala.ir/userfiles/nv_disp.inf