طبق آخرین اخبار تا اونجا که من فهمیدم پچ آمادست ودر حال تست شدنه
ومثل اینکه باید از مایکروسافت و سایت گیم فور ویندوز دانلود کنیم.
کسی چیز بیشتری میدونه ...؟
Printable View
طبق آخرین اخبار تا اونجا که من فهمیدم پچ آمادست ودر حال تست شدنه
ومثل اینکه باید از مایکروسافت و سایت گیم فور ویندوز دانلود کنیم.
کسی چیز بیشتری میدونه ...؟
چرا اینجوریه ... وقتی تو بازی هستم همه چی لود شده بعد یکم که جلو میرم یهو بیشتر اشیا غیب میشن .... زمین میره و غیره ....
خودم فکر کنم به خاطر درایور کارت گرافیکه که فردا دانل.د میکنم ... ولی اگه از چیزه دیگس بهم بگید...در ضمن بعضی موقع ها صدای بازی یهو خراب میشه .... به خاطر چیه ؟
ولی رو جزییاتش خیلی کار کردن ...وقتی اگه یهو ترمز کنی افراد داخله ماشین میخورن به داشبرد ..... جالب بود ...فعلا خداحافظ
آقا از همه ممنون...یه بار دیگه نصبوندم...شد
حالا مشکل گرافیک
این ...بنچ مارک منه.. :
Statistics
Average FPS: 23.00
Duration: 37.26 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 69%
Video memory usage: 98%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (56 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Medium
View Distance: 22
Detail Distance: 31
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Realtek AC97 Audio
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
File ID: benchmark.cli
اما...جالب اینکه....تو قسمت تنظیماتش...هر کار میکنم...گرافیکش انگار قفله...اصلا حرکت نمیکنه
اینم بگم...همینطوری با این مشخصات که خودش داده...خیلی نرم و روونه...اما عینهو وایس سیتی شده گرافیکش
بخاطر Texture Quality پایین فکر میکنی گرافیک بازی پایینه ،بیارش رو مدیوم یا بالاتر خوب میشهنقل قول:
اگه سرعت بازیت هم کم شد View Distance بزار رو 12 درست میشه.بقیه ایرادهای گرافیک هم فقط با پچ
حل میشه.
بله!نقل قول:
موقعی که آنلاین لوگ کنم ارور میده که نمی تونه به سایتش وصل بشه!(دایل آپ!!)
و با کنسل و اسکیپ هم ارور میده اپلیکیشن فیلد تو لانچ!!!!
اون آپدیت رو هم انجام دادم!
:41:
:11:
سلام
من میدونم که که عمرا این بازی روی کامپیوتر من نمیاد .
من سیستمم اینه . رم 1 گیگ و سی پیو 3.2 و گرافیک 512
حالا من یک سوال دارم من میخوام یک سیستم بگیرم این بازی مثل آب خوردن اجرا بشه و شما چه سیستمی را پیشنهاد میکنید.
سلامنقل قول:
اینجا مطرح کن:
البته شاید با رزولوشن و جزئیات پایین!!اجرا بشه ولی وقتی بخوای فریم ریت زیر 30 بگریری اصلا به درد نمی خوره!!!کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=253
.........
کسی نیست جواب منو بده!!!!:41::41::41:
اون پست آپ دیت شده رو هم که بنی نوشته بود کامل خوندم همه چیز رو دانلود کردم و درست نصب کردم موقع لوگ این آنلاین ارور میده که به سایتش وصل نمیشه!
و با کنسل هم اپلیکیشن فیلد تو لانچ!!!
چه کنم!؟!؟:41:
:11:
سلام
کمک کنید
این سایه ها رو چه طوری میشه حذف کرد که بازی رونتر اجرا بشه؟
دوستان من از پنج شنبه گذشته gta iv رو روی کامپیوترم نصب کردم (البته 2 دی وی دی 8 گیگ رو من دانلود کردم)
با گرافیک مشکلی ندارم.
2 تا مشکل بزرگ دارم :
- سوار ماشین ها که می شم از همون ابتدای سوار شدن یا کمی بعدش، همش به سمت جلو با تمام گاز حرکت می کنه!! و اگرم ازش پیاده شم ماشین مستقیم با سرعت میره تا بخوره به چیزی!! نمی تونم به دنده عقب حرکت کنم!! از جلو ماشین هم بلافاصله که سوار می شم یک دود سیاه رنگ بلند میشه!!( البته در 5 درصد موارد اینجوری نیست!!)
- دوربین بازی شروع می کنه به حرکت های موزون !!! که سرم گیج میخوره!!؟ این مورد به اینکه کجا باشم (تو ماشین ،پساده، در حال پخش دمو و هر جای دیگه) فرقی نمی کنه و همش اینطوری میشه.
تو رو خدا راهنماییم کنین
حیفم میاد لذت این بازی و انتظار انتشار نسخه pcش رو با این دردسرها از دست بدم
راستی یم راهنمای استفاده از کیبورد رو در بازی (برای بازیها مانند بولینگ) رو اگه دارین بزارین ممنون میشم
ممنون از همگی
دوربین سوم شخص این بازی به همین شکل هست مثل 2 بازی اخیر هری پاتر در واقع سان آندریاس حالت خاصی از دوربین اول شخص بود البته اول شخص که نه مشابهش بود وجه تشابه اینه که دید شما همون دید cj بود فقط شما پشت سر اون بودید و واقیع رو کمی عقب تر از خودش می دیدید.نقل قول: