لپتاپ Asus - N61JQ کاملا نو و بدون هیچ عیب و نقص (بدون هیچگونه صدای اضافی و یا مشکل دیگه) به قیمت مناسب (پیشنهادی) بفروش میرسه.
تنها دلیل فروش: با توجه به دائمالسفر!!! بودن، وزنش اذیتم میکنه و میخوام یک لپتاپ سبکتر بگیرم.
Printable View
لپتاپ Asus - N61JQ کاملا نو و بدون هیچ عیب و نقص (بدون هیچگونه صدای اضافی و یا مشکل دیگه) به قیمت مناسب (پیشنهادی) بفروش میرسه.
تنها دلیل فروش: با توجه به دائمالسفر!!! بودن، وزنش اذیتم میکنه و میخوام یک لپتاپ سبکتر بگیرم.
سلام
:)
امروز رفتم لپ تاپ رو گرفتم،دستشون درد نکنه باطری رو عوض کردن و نو انداختن،فکر نمیکردم انقد بی دردسر این کار رو بکنن
یکمم انگار هارد مشکل داشت ریکاوری هم کردن،الان چک کردم خیلی خوب شده
اینم عکس باطری تازه ی ما با ظرفیت زیادش خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا از خدمات امرتات راضیم،هر کس دیگه هم بخواد Asus بخره بهش میگم امرتات بگیره
سلام
میشه درباره مشکل هاردتون بگید؟ و اینکه الان چه تغییری کرده.
ممنون.
هاردم اسکن نمیشد و همینطور دفرگنقل قول:
یعنی برای اسکن درایو C کلا هنگ میکرد
الان هم سرعت سیستم خیلی بهتر شده هم دیگه هنگ نمیکنه
سلامنقل قول:
من باطری لپ تاپم همون 2 ماه اول خراب شد و جالب اینجاست که خودم واردم و خیلی صحیح استفاده میکردم کامل خالی میکردم و پر میکردم اما ظاهرا بعضی هاشون باطریهاشون از اصل جنسشون خوب نیست. آخرهای گارنتی لپ تاپم هست ولی فکر هم نمیکنم باطریش گارنتی باشه باید برم نگاه کنم الان ببینم باطریش هست یا نه
usb3 من هم به هم ریخته بود اصلا کار نمیکرد جالبه که هر چی دریاور خود ایسوس رو که از سایتش گرفته بودم نصب میکردم درست نمیشد و کار نمی کرد اما این رو نصب کردم درست شد:
بعد دوباره گفتم روی این اصلی ور نصب کنم شاید درست شه اما باز خراب شد مجبور شدم همین رو دوباره همین نصب کنمکد:http://www.bravofiles.com/driver-Renesas-Electronics-USB-3_2e0-Root-Hub.html
باطری نگاه کردم گارنتیش ویستا بود. نوشته باطری 12 ماه گارنتی داره بقیش 24 ماه. 2 ماه دیگه مونده تا 12 ماه بشه. باید فردا برم بدم. فقط می خوام مطمئن بشم ایراد نرم افزاری نیست گرچه نرم افزاری باشه اینقدر سریع نباید خالی کنه. علامت ضربدر هم زده کنارش همش میگه باطری رو عوض کنید
امروز زنگ زدم میگه شهر شما نمایندگی نداریم باطری و خود لپ تاپ رو بفرستید تهران. تمام اطلاعات داخل هاردتون رو پاک کنید و هزینه رفت و برگشت لپ تاپ هم به عهده خودتون هست و اینکه کی به شما پسش میدیم هم معلوم نیست!!
این همه اطلاعات داخل لپتاپم رو من کجا بریزم؟؟؟؟ بعدشم باطری خرابه لپ تاپ رو می خوان چیکار؟؟
هزینه رفت و برگشتم که فکر کنم حداقل 20 هزارتومانی آب میخوره. درضمن من هر روز لپ تاپم رو کار دارم اینجوری حتما یک ماه هم طول میکشه تا درستش کنند بدن. این که نشدددددددد
اصلا از خیر باطری گذشتم نخواستیم همینجوری بدون باطری خوبه!!
نرم افزاری نیست .ببر گارانتی.:46:نقل قول:
دوستان بنده هم حدود 8 ماهه پیش یه n61jv گرفتم و خیلی راضیم,اما یه چندتا مشکل دارم
1.گاهی برا خودش فریز میکنه,و تا الان هم 4 تا ابدیت بایوس براش اومده اما من نمیدنم چجوری ابدیتش کنم,؟
2.سرعت درایوم خیلی پایینه,اینو باید چیکارش کنم؟
جان من هرکی بلده کمک کنه:41:
دوستان الان بایوس رو ابدیت کردم به سلامتی:11:
به ورژن 224 با برنامه خود دستگاه:win flash
راستی اینم مال هاردمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.up.-------------.com/images/pk1ybs8pr0ry4z88gtwm.png
مشکلی نداره؟
دستگاه خیلی خوب شد,فقط این سرعت درایو رو چیکار کنم؟هنوز پایینه
جای نقطه چین وطن دانلود بنویسید