آمار دقیق نداره بخاطر همین نمیشه Schedule ها رو دقیق و با خیال راحت تا 7 صبح گذاشتنقل قول:
Printable View
آمار دقیق نداره بخاطر همین نمیشه Schedule ها رو دقیق و با خیال راحت تا 7 صبح گذاشتنقل قول:
آقا کسی میدونه چطور DNS پارس آنلاین رو روی مودم AM604 ایسوس عوض سرعت وبگردی خیلی اومده پایین یه چند روزه نمیدونم چرا دانلود ولی خوبه . ممنون :46:
واقعا داره پارس طاقت فرسا عمل میکنه ! دو سه شبه همش 200-300 مگ دانلود می کنم !!! قبل از این هم به مدت یه هفته 500 مگ دانلود میکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی نداره که بریم قرارداد رو فسخ کنیم و باقی مانده پولمون رو بگیریم ؟! یک ماه از قراردادش گذشته و دو ماه دیگه مونده :41:
سرعت من دیشب خوب بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سرویس شما چیه؟
پارس به غیر از مودمهایی که خودش میده ، دیگه چه مودمهایی رو قبول داره؟!
نقل قول:
تقریبا هیچی :دی
حتی اگه اون برند هایی رو هم که خودش قبول داره از بیرون تهیه کنید بهتون سرویس نمیدن ( اکثر نمایندگیهاش) :13:
اگر شما 128 دارید که همین مقدار برای شما استاندارد هستنقل قول:
اونهایی که شبی 1 تا 2 گیگ دانلود می کنند سرعت بیش از درخواستشون تو قرار داد دارند
من خودم هم با همین سرعت دانلود می کنم و شبی 300 مگابایت رو مصرف می کنم
ولی طبق محاسبات شما سرعتتون 13 تا 12 کیلو بر ثانیه بوده که واقعا کمه
شما در کدوم شهر هستید؟
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
من ابتدا خودم مودوم تی پی لینک 8811 رو خواستم بخرم با قیمت 30 تومن در صورتی اونها zyxel رو می خواستن بدن با قیمت 50 تومننقل قول:
اینقدر با نمایندگی بحث کردم تا تونستم 8811 رو نصب کنم و الان هیچ مشکلی هم ندارم
نقل قول:
من زمان قرارداد گفتم مودم دارم از سرویس های قبلی که داشتم و فقط پرسید چه مودمی که گفتم ایسوس 602 و دیگه چیزی نگفت
یکی از دوستان هم همین هفته پیش قرار داد بست اونم مودم رو خودش تهیه کرد و برای اون هم مشکلی نبود
مودم های خودش رو از قیمت بازار بالاتر میده
من مودمم TP link8901 خیلی هم راضی ام!:27: بابا دیگه واسه این سرعت هایی که اینا ارائه میدن مودم فرق نداره!من ماکزیمم 250-300 باهاش دانلود داشتم