سلام
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده اگه امکان داره راهنماییم کنین
وقتی ماشینو میشورم هم چراغ چکش روشن میشه هم کمپرسور کولر روشن خاموش میشه
ef7 دوگانه مدل 90
Printable View
سلام
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده اگه امکان داره راهنماییم کنین
وقتی ماشینو میشورم هم چراغ چکش روشن میشه هم کمپرسور کولر روشن خاموش میشه
ef7 دوگانه مدل 90
4 لیتریش میشه 60 تومننقل قول:
1 لیتریش هم میشه 17 تومن
با فیلتر ها میشه 100 تومن
10 تومن هم اجرت تعویض که سر جمع میشه همین حدود 110 تومن
------------------------------
دوستان اگر ممکن هست یک عکس از کارت طلایی 3 ستاره بذارید ببینم چه شکلی هست
ظاهرا اگر بجز کارت گارانتی چیزی به اسم کارت طلایی داریم ، این یکی را هم هاپولی کرده شرکت یا نمایندگی
همونطور که دوستمون گفتن ۵ لیتر بعلاوه فیلترها و اجرت میشه این قیمتنقل قول:
البته از من ۱۰۰ میگیره اینجایی که تعویض میکنم ولی چندجا که قیمت گرفتم ۱۱۰ گفتن
من قبلا چابهار بودم از امارات برام روغن میاوردن گالنی ۳۵ میافتاد و ۵ تومنم دستمزد میدادم که حالا حساب نکردم ۵ بیترش چقد میافته
البته الف گالن ۵ لیتری هم داره که جدیدا کمیاب شده حتی دفتر امارات هم پرسیدم گفت فعلا موجود نیست
من لیکومولی بیشتر قبول دارم ولی API SL کم گیر میاد توس لیکومولی برای همین الف میریزم که همیشه هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
شرمنده کیفیتش بده. گوشی فوکوس اتومات نداشت.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ممنون
خوب مطمئن شدم نمایندگی یا شرکت کارت طلایی را هم بالا کشیده
خوب انشااله شنبه اول وقت با کلیه مدارک تشریف می برم سازمان بازرسی تا تکلیف اینها را ببینم می تونم مشخص کنم یا نه؟!
بابا چرا درست اين بنده خدا را راهنمايي نمي كنيد!!!
نمايندگي كارت طلايي بدرد كجاش ميخوره كه بخاد بخورتش!!!كارت طلايي اول يك پيامك براتون مياد كه فلان كارت در فلان تاريخ صادر ميشه حدود يك هفته بعد از پيامك كارت ميرسه به نمايندگي..معمولا حداكثر يكماه تا 45 روزبعد از فاكتور شدن ميرسه دستتون
درضمن وقتي در سند كمپاني نوشته كارت طلايي ملزم به تحويل به شما هستند..
مال من ظرف یه هقته اومد.نقل قول:
دوست عزیز، توی فاکتور فروش و برگه گارانتی شما کارت طلایی ذکر شده؟نقل قول:
اگه ذکر شده، اول از نمایندگی پیگیر شو و ببین چه جوابی بهت میدن؟ اگه جواب درستی نگرفتی، تماس بگیر ۰۹۶۴۴۰ و بگو کارت طلایی من به دستم نرسیده و نمایندگی هم جوابگو نیست.
نقل قول:درودنقل قول:
دور از جون شما (جسارت و بی احترامی نشه، بزرگتر من هستی) بی کار هستی ، سازمان بازرسی فکر کردی همین الان منتظر من و شما هست تا کهکشان راه شیری رو برای ما بشکافه!!!!!!! بنده سازمان صنعت و معدن شکایت کردم، زنگ زدن گفتن بی خیال شکایت شو به هیچ جا نمی رسی، تو هیچی نیستی حتی در حد یک پشه هم قدرت نداری (دور از جون همه، ببخشید بی احترامی نشه-- سازمان صنعت و معدن استان تهران مرجع رسیدگی به شکایت از خودروسازان هستش!!!!!)
از خودم متنفرم به خاطر زندگی توی این آب و خاک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد از دو ماه دزدای عوضی به من می گن چون گارانتی داری و دو سال این لگن گارانتی شده، پس پول خواب بهت تعلق نمی گیره!!!!!!!!!!!! پس چرا یک میلیون تومان به اجبار از همه ما گرفته شده!!!!!!!!!!!!!!!!!! جالبه که توی سایت 096440 ذکر شده به کارت طلائی سه ستاره روزی 10 هزار تومان هزینه خواب تعلق می گیره ............... (گیریم من بی منطق، بی عقل یعنی چی این حرف، مگه دزدی شاخ و دم داره آخه، دزدی به جز این که توی جیب دیگران دست کنی بی اجازه ابعاد بسیار پیچیده تر دیگه ای هم داره!!!!!!!!!!!!!!)
دقیقا، چرا اطلاعات اشتباه می دین، عزیز دل همه ما به اجبار یک میلیون تومان پول ناقابل بابت کارت طلائی دادیم، پس کارت شما یک جا توی سیستم فشل و خسته این دزدای نامرد جا موندهنقل قول:
096440 تماس بگیر و یک شکایت بابت کسر مدارک ثبت کن به همین سادگی، اگر به قول این دوستمون توی فاکتورت ثبت شده که کارت طلائی داری ( یعنی 1 درصد فکر کن این ایران خودرو دزد به شما کارت طلائی نداده باشه، مگه می شه حتی از یک نفر هم دزدی نکنه شب خوابشون نمی بره)نقل قول:
والا من از اینکه یه میلیون بابت کارت طلایی پرداخت کنم اصلا ناراحت نمیشم
چون کارت طلایی خدماتی جدا از تعهدات گارانتی رومیده
ضمنا اگه مشکلی بابت خدمات و هزینهها پیش اومده بجای شکایت از شرکت، توصیه میکنم از طریق خود شرکت اقدام کنید.
من تابحال همیشه از این روش پیش رفتم و بجز یه مورد که خودم هم حوصله پیگیری نداشتم، همیشه به نتیجه رسیدم
یکی از دوستان چند سال پیش سورن صفر تحویل گرفت و توی جاده با سرعت بالای ۱۸۰ سر پیچ تند کنترل ماشین از دستش خارج شد و چپ کرد و خدارو شکر کسی چیزیش نشد
ماشینو برد ایران خودرو تحویل داد و با پرداخت فرانشیز ۲ میلیون و خوردهای، یه سورن صفر کیلومتر بهش دادن
علاوه بر اون، تعویض روغن، فیلتر، لنت، شمع، تسمه تایم و مواردی از این دست که هیچکدوم شامل گارانتی نمیشن اما انجامشون ضروریه، با کارت طلایی براتون بصورت رایگان انجام میشن
کارت طلایی مقولهای جدا از گارانتیه و بعنوان یک بیمه حساب میشه که مزایی مازاد بر بیمه بهتون میده
متأسفانه چون کارت طلایی رو ایران خودرو بصورت اجباری روی ماشین گذاشته، نیازی نمیبینه که در مورد مزایاش اطلاعرسانی درستی هم بکنه و کاربر رو به اشتباه میندازه
من توی کیفیت پایین خدمات و محصولات شرکت هیچ بححثی ندارم چون همهمون بهش واقفیم و همیشه به چشم میبینیم اما کارت طلایی جزو معدود مواردیه که بنظر من خیلی خوبه و هرکسی باید تهیهش کنه
هرچند معقولش این بود که اختیاری باشه تا مشتری خودش به خرید این سرویس راغب بشه