فهرست منابع سؤالات آزمون سراسری سال 1389 اعلام شد
10/08/88 تاريخ درج خبر
لینک منابع آزمون:
www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880810_01.php
Printable View
فهرست منابع سؤالات آزمون سراسری سال 1389 اعلام شد
10/08/88 تاريخ درج خبر
لینک منابع آزمون:
www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880810_01.php
ترم اول ودوم همین طوریهنقل قول:
ولی کلا سطح سوالات ریاضی و فیزیک چندین لول از دبیرستان و پیش بالا تره...
تازه اگه اعداد مختلط رو کامل بگن مقدماتش رو که نور الا نور میشه!!
کلا شما همه درس هاتون رو خوب بخونید و به فکر دانشگاه نباشین
به این دید نگاه کنید که سطح سخت بودن دروس پیش و پایه در مقابل دانشگاه خیلی پایینه و راحت میشه یادشون گرفت و به کار برد
موفق باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی بجز اینکه گفتین وجود نداره : فقط کافیه که بخواهیم که بخونیم !!نقل قول:
راستش من صبح تا عصر حدود 3 بعد از ظهر مال خودم نیست... مجبورم که بیرون باشم
همینطوره ، پیشنهاد من اینه شما برنامه ی امتحانی یکی از این بچه ها که قلم چی میرن رو بگیریننقل قول:
درسته نمیخواین امتحان بدین ولی اون به یه طرز معقول برنامه ریزی کرده و خیالتون احته که میتونید وقت بذارید و خودتون
رو با اون مطابقت بدید
منم خب جزوه ندارم ولی اگر دسترسی به کتابهای کمک اموزشی دارید حتما وقتتون رو روش بذارید
ممنون سعیم رو میکنم بله نعمتهای خدا که سر جاشهنقل قول:
نظر منم همینه. :20: ( عجب تلاشی:31:)نقل قول:
سلام دوستان من ساله دومه که میخوام توی کنکور شرکت کنم یعنی 88 شرکت کردم حالا یه سوال ازتون داشتم و اون اینه که کتاب هایی که در سال 88 منبع بودند نسبت به کتاب هایی که در 89 منبع هستند چه تفاوتی کردند مثلا در در زبان فارسی 3 درسی به نام واحدهای زبر زنجیری داشتیم که حالا برای سال 89 با توجه به ساله تحصیلیشون و کتاب اون سال این درس رو الان ندارند و طبیعتا در سال 98 هم نمیاد میشه یه نفر آمار صحیح این تغییرات رو به من بده منابع 89 رو دیدم اما به کتاب ها دسترسی ندارم و از همون کتابهای قبلیم استفاده میکنم .
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر.
سلام. دوستان جایی رو میشناسید که بشه ازش قبولی های یک رشته ی خاص رو توی کنکور 88 پیدا کرد؟
که مثلا تو IT تو سال 88 تا چه رتبه ای توی دانشگاه تهران قبولی داده...
باید کتاب های انتخاب رشته رو از کتاب فروشی ها بگیری البته ویرایش جدید.
راستش کتابهای ما از پارسال تغییر خاصی که مطلبی زیاد و کم شده باشه نکردهنقل قول:
یعنی اگر شما کنکوری سال قبل بودی یعنی اولین کنکورتون سال قبل بوده از همون کتابها میتونید استفاده کنید
حالا بازم شک دارین بذارین بچه ها بیان بیشتر راهنماییتون کنن
اینجوری نمیشناسم. ولی یادگار ماندگار کانون به دردتون میخوره؟نقل قول:
لینک دانلودش هست
ممنونم منتظر پاسخ سایر بچه ها میمونم.نقل قول:
یک سوال داشتم:
برای شرکت در المپیاد باید دانش اموز باشی؟
المپیاد دو نوع داریم :نقل قول:
المپیاد دانش اموزی: بستگی به درس المپیاد داره ولی همش برای پایین تر از مقطع پیش هست
المپیاد فیزیک و ریاضی و شیمی و ... که تا مرحله ی جهانی داره درسته که المپیاد مرحاه ی اولش رو سال دوم دبیرستان میشه شرکت کرد
ولی فقط دعوت میشید مرای مرحله ی دو که در سال سوم دبیرستان بدون قبولی تو مرحله یک برید مرحله دو رو بدید
اصلش بچه های سال سوم هستند که تا میتونند مرحله ی 2 و 3 شرکت کنند و اگه مرحله 3 رتبه اوردند
برن مرحله ی جهانی
***نکته: المپیاد ادبی ازین خبر ها نیست دیگه.خب معلومه که چون زبان فارسی هست دیگه اخرین مرحلش
همین کشوری هست و رتبه بیارید هم فقز میتونید تو دانشگاه بدون کنکور " رشته ی ادبیات" بخونید
کلا چیز مزخرفیه با این اوصاف
چون حتی کسی که به ادبیات علاقه داره بهتره ریسک از دست دادن سومش رو نکنه و برای کنکور بخونه و رشته ی ادبیات
تو دانشگاه هم اصلا" قبول شدنش سخت نیست خیلی هم خیلی هم راحته خیلی
المپیاد دانشجویی: باید دانشجو باشی
:11:
-------
بچه ها نمیخواین تو تاپیک رفع اشکال همراهی کنید؟
وقتی فقط یکی دونفر جواب سوالای دوستامون رو بدن احتمالش هست که نواقص پاسخشون بدون تصحیح باقی بمونه ....