اصلا بیخیال!نقل قول:
فایده نداره!
Printable View
اصلا بیخیال!نقل قول:
فایده نداره!
شما Internet Download Manager رو نصب و از یک سرور قوی (به جز رپیدشیر و اینا مثلاً از مایکروسافت) یک فایل بذار دانلود شه و وقتی تمام تکه ها شروع به دانلود شدن کرد ببین سرعت روی چند است و حتماً اینجا اعلام کنین چون میخوام بدونم سرعت 256 شاتل چقدر هست (مطمئن باش 256 art از 32 بیشتر نباشه کمتر نیست چون 128 من که باید 16 باشه 21.8 ثابت هست!!!نقل قول:
چرا شیطان بزرگ؟! خبر جدیدی شنیدی؟!:19:نقل قول:
اره! قراره شاتل کونفویکان بشود:31::27::21:نقل قول:
بخاطر استقبال زیادی که دوستان کردن و متن گذاشتن من که دل سرد شدم!:41:
من ميخوام از سرويس هاي eco شاتل بگيريم نظرم روي 256 شش ماهه هستش. اما همونطور كه ميدونيد 8 گيگ ترافيك ميده به نظرتون اين كم نيست. كارم هم زياد دانلود نيست. اما بيشتر توي سايتها گشت و گذار ميكنم. و بيشتر سايتها هم عكس و متن با هم دارند.
بفرستین دیگهنقل قول:
من همون لحظه فرستادم
شماها هم بفرستین
ولی اگه یه متن واحد باشه خیلی بهتره
فقط یادتون نره تو خود نامه حتما خودتون +شناسه کابریتون را اعلام کنید
سلام. idm رو دارم و با اون دانلود میکردم منتهی از رپیدشر.نقل قول:
کاری که شما گفتی رو انجام دادم (همین الان) و یک فایل 8 مگی را از مایگروسافت دان کردم با idm. سرعت بین 34 تا 37 بود.:21:
راستی یکی از دوستان جواب داد، اما چون ندید بدیدم میپرسم: ترافیک وب ما کنترل میشه یا نه؟:13:
بهتره اول 1 یا 3 ماهه بگیرید چون احتمال کم اوردن حجم زیاد هست و باید حجم بخرید که حداقل باید 9 تومان بدید!( و دلیل دیگه هم ممکنه کیفیت سرویس خوب نباشه! روی خط شما یا مرکز شما! )نقل قول:
اگر می خواهید بیشتر از 128 بگیرید بهتره 512 بگیرید بجای 256 چون سرعتش 2 برابر هست و تفاوت قیمت زیادی هم نداره!
دوستان من یه پیام بازرگانی بدم ...
من همین الان 4 تا کارت طلایی برای تخفیف شاتل در تهران دارم که تا 3 ماه دیگه اعتبار داره ... البته 5 تا داشتم یکی رو به یکی از بچه های همین سایت دادم ...
هر کی می خواد پیام خصوصی بده ...
نه دوست من کسی به ترافیک شما کاری نداره ... هر سایتی می خوای بری برو ... :8:
استاندارد حجم یک سایت خوب و بین المللی حدود 200 تا 300 کیلوبایت هست
و مد نظر داشته باشید در صورتی که ------ فعال باشه یک سایت برای یه مدت مشخصی داخل کچ سیستم شما ذخیره میشه و از اول لود نمیشه
با این تفاصیل مشخص کنید که برای استفاده ی شما 8 گیگابایت کافیه یا نه