از دوستان گلم تشکر میکنم که من رو راهنمایی کردن .
عرضم به خدمتتون امروز رفتم جمهوری و یه چند تا مغازه رو دور زدیم .
گفتم تا 250 تومن چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید ؟
خیلی هاشون JDX مدل های D63 و D65 رو پیشنهاد میدادن ، که کمترین جا 150 و 170 تومن پیدا کردم .
خیلی هم تعجب کردم که چرا انقدر ارزون هستن ، واقعا کیفیت خوبی دارن ؟ 2 تا میکروفون هم داشتن ، و طرف میگفت برای کاره من فوق العاده خوبه .
یه مدل دیگه 8 گیگ Kingston معرفی کردن ، 250 تومن ، طرف میگفت صداش با px-312 یکیه !!! :n04:( مدل کینگستون 2 تا میکروفون داشت و استریو بود و Bit Rate ش 192 بود )
یه مدل دیگه هم Leono بود فکر کنم معرفی کردن ، تا دستم گرفتم ، گفتم چقدر آشغاله این ولی طرف میگفت کیفیت صداش خوبه .
مدل های سونی px- 312 رو 320 الی 330 تومن قیمت میدادن ، و Ax-412 رو 420 الی 430 تومن ، و هم چنین Samsoung VP2 رو قیمت های کذایی 380 و 400 تومن قیمت دادن !!! ( در صورتی که دیجی کالا داره 345 تومن میده )
آقایی که شما باشید گورگیجه گرفته بودم :wac:گفتم من باید به یه مدل خوب برسم و کیفیت خوبی داشته باشه ، این مدل هایی که این ها میگن هیچ کدوم شناخته شده نیست ، گرچه پرفروش هست و قیمت خوبی دارن .
خلاصه اومدم چند تا از مغازه هایی که نمایندگی سونی رو داشتن ، و مدل های PX - 312 و AX - 412 رو قیمت گرفتم و فقط تونستم 312 رو تست کنم و واقعا خوب بود .
انقدر گشتم ارزونترین جا PX- 312 رو 260 تومن ، و AX-412 رو 350 تومن پیدا کردم .
خیلی هاشون میگفتن PX-312 راحت جوابتو میده و فرق خاصی با 412 نداره ، و اونجوری که من فهمیدم :
میشه با 312 در عین حال که داری ضبط میکنی ، با هدست گوش هم بدی !!! ( همون صوتی که داره ضبط میکنه ها )
جفتشون LED BackLight نداشتن .
جفتشون باتری نیم قلمی میخورن و عمر کارکردشون هم تقریبا یکیه ( طرف میگفت پشتش 55 ساعت زده )
و یه تفاوت عمده ی دیگه ای که داره اینهکه تو 412 میتونید باتری رو از طریق خود Recorder شارژ کنیم ولی تو 312 نمیشه .
آهان یه چیز دیگه ، طرف میگفت 312 یه قابلیتی داره که میتونی تو Voice نشانه گذاری کنی و بعدا اگه خواستی فقط همون قسمت هارو گوش بدی ، و دیگه کل Voice رو گوش ندی .
و ......
خلاصه تصمیم نهایی خرید یکی از دو مدل 312 یا 412 هست .
مدل سامسونگ هم که کیفیتش به 312 نمیرسه چه برسه به 412 ، تازه قیمتش گرونتر از 412 هم هست ، پس قید اون مدل رو هم زدم .
و در آخر هر جای حرفم ایراد داره ، دوستان با تجربه تصحیح کنند . ممنون
امیدوارم اطلاعاتی که دادم به درد بچه ها بخوره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.