نقل قول:
1. در مورد بازی ها که مشکلی ندارم ؟؟ (( منظور حجم و دانلود و نصب هست ))
اگه منظورتون راحت دانلود شدن و نصبش هست نه مشکلی از این بابت نیست
نقل قول:
2. من شنیده بودم جلبریک نسل 4 به سخت افزار و نرم افزار آسیب میزنه،صحت داره ؟؟؟
نه الان من به شخصه بیشتر ده نفر رو میشناسم که ایپاد دارند و مشکلی پیش نیومده اصلا جیل بریک چه ربطی به سخت افزار داره؟
نقل قول:
3. فیلم های من MKV هستند با زیرنویس جداگانه.مشکلی که ندارم ؟؟؟
من باهاش فیلم mkv پخش کردم خیلی روون بود ولی هنوز نتونستم بدون چسبوندن زیر نویس به فیلم زیر نویس رو باز کنم ولی شنیدم میشه اگه کسی بلده بگه:40:
نقل قول:
4. خروجی به LCD نداره ؟؟؟
منظورتون به تلویزیون هست؟ خوب کابل tv خودش نداره باید براش تهیه کنید
نقل قول:
5. رمش چقدر هست ؟؟ (( من شنیده بود 256 ))
بله درسته
نقل قول:
6. چقدر APP باید نصب کنم تا تمام نیازهام برطرف بشه ؟؟ (( PDF,BT,Yahoo massenger,player,games,wi-fi ))
هر چقدر بیشتر بهتر:31:
نقل قول:
7. بازی برای نسل چهارم اومده دیگه ؟؟
همه بازی های قدیمی رو جدید روش نصب میشند
نقل قول:
8. دوربینش چند مگاپیکسل هست ؟؟
این خیلی دربارش بحث شده فیلم برداری خیلی خیلی خوبی داره ولی عکس برداریش زیاد جالب نیست در ضمن دوربین جلوش هم کیفیتش از بقیه دوربین جلو هایی که دیدم بهتر بوده
نقل قول:
9. cpu چند گیگاهرتز و چند هسته ی هست ؟؟؟
ساختاز cpu اش که متفاوته با کامپیوتر اصلا بحث هسته ای و اینا نیست اگه چیزی پیدا کردم میگم
اینم درباره cpu
The chip speed of the A4 processor is presumed to be 1GHz, the same as in the iPad. Concrete facts regarding the actual clock speed of the A4 in both the iPhone 4 and 4G iPod touch have not been released. Some argue that it isn't running at the full speed in the iPod touch as it has insane battery life numbers. They might be right, they might be wrong. Either way Apple has not come out with an official statement. It doesn't matter though, the 4G iPod touch is fast and has no issues running iOS 4.1.