آقا شرمنده سوالم بی ربطه ولی این آواتارت خیلی آشنا میزنهنقل قول:
فکر کنم بازیگره(سریال) میشه بگی کیه و تو چه فیلمی بازی کرده
آقا شرمنده سوالم بی ربطه ولی این آواتارت خیلی آشنا میزنهنقل قول:
فکر کنم بازیگره(سریال) میشه بگی کیه و تو چه فیلمی بازی کرده
کنکور 88نقل قول:
رشته ریاضی 25
رشته تجربی 15
از دید درصدی!!!
فیزیک پیش رشته ریاضی 55.55%
فیزیک پیش رشته تجربی 50 %
خیلی جالبه 55.55% سوالات فیزیک کنکور ریاضی فیزیک از فیزیک پیشه با این حساب همه فیزیکا یه طرف فیزیک پیش هم یه طرف!
تازه خیلیاشم فیزیک 3 میشهنقل قول:
مخصوصا خازن و مدار
جملات من کژتابی هست سعید جون . اثرات خوندنه شدید هست . اگه زبان فارسی خونده باشی معنی اصلیش رو باید میفهمیدی .
همون قلم چی که داری بسه دیگه . واسه چی میری یه کتابه دیگه میگری . پول زیاد داری واریز کن به حساب من :31: شماره بدم ؟
شما میگی ارزشش رو داره من هم گفتم خب معلومه دیگه همه ی کتابها ( نه همه ) ارزش خوندن داره . ولی کتابهای تستی که زیاد فرق ندارن . همونی که داری خوبه . قلم چی هم که کتابهاش اگه خوب باشه ( البته مداد رنگی هاش ) همون آبی ها هستن . همون قلم چی خوبه عزیز . نگران نباش . اگه تستهای قلم چی رو زدی و تموم کردی و قانع نشدی برو اون رو هم بگیر .
موفق باشی
اين فيزيك انتشارات فار چه جوريه از گاج و انديشه سازان بهتره؟
رياضي 2 دو جلدي انديشه سازان بهتره يا گاج؟
هندسه 1 مبتكران ابولقاسمي بهتره يا گاج؟
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
من فار نمیشناسم ولی اندیشه سازان از گاج بهترهنقل قول:
ریاضی 2 اگه سطحت متوسط یا یکم از متوسط بالا تره گاج ولی اگه بالای اندیشه سازان
نمیدونم
درسته اندیشه سازان با اینکه کتاب 4 سال پیش ولی بهترین کتاب فیزیک تو بازاره فار هم همون گروه اندیشه سازان نوشتن که فقط فیزیک پیش هست (فکر کنم فقط پیش 1 چاپ شده) که از اندیشه سازان هم بهتره بالاخره تست های جدید + تجربه 4 ساله مولفان بعد از اندیشه سازان ! خلاصه فار بهتره :5: بچه های فروم هم که استفاده کردن معتقدن فیزیک فار کاملا مفهومیه :46:نقل قول:
نقل قول:
سلام بر همه دانش آموزان علاقه مند و با استعداد ایران که خلاقیت و عشق و علاقه و ... اونها ناخواسته اونهارو به کتابهایی میکشونه که از بار علمی فراوانی برخوردار هست . و سلام برشما دوست عزیز
من کتاب جبرو احتمال و گسسته انتشارات فار رو گرفتم . سبک آموزشش میدونی چه جوریه ؟ دقیقا مثل کتاب آموزش فیزیک پیش دانشگاهی گاج . یعنی یه چند صفحه ای درسنامه های جامع ( البته خوبه و همراه چند مثال) و بعدش هم تستهای تالیفی و برخلاف گاج تستهای کنکور سراسری داره . مطمئنا کتاب فیزیک انتشارات فار هم شبیه همین ریاضیات گسستش هست . شاید هم فرق داشته باشه . نمیدونم . ولی گاج هم خیلی خوبه ها . تستهای تالیفی که داره هدفهای متعددی رو دنبال میکنه . خیلی خوبه . اندیشه سازان رو ندارم . مسلما اندیشه سازان - کتابهاش همه خوبن ( هی ... فرهاد میثمی کجایی جیگر) ولی من گاج رو پیشنهاد میکنم . برای فیزیک پیش دانشگاهی اگه کنکوری هست ( هستی حالا ؟) تست گاج رو بگیر که دوجلدی هست . در جلد دوم ابتدا درسنامه های جامع داره که از درسنامهایی که خود آقای احمد جوکار در کتاب سبزش گذاشته بهتره . و خودش هم میگه با این درسنامه ها ( که تو کتاب تستش هست ) به هیچ جزوه ای احتیاج پیدا نمیکنید که راست هم گفته خدایی . دیگه خودت میدونی. ولی الان وقت اندک هست عزیز دل من .
برای آموزش کتابهای ریاضی به هیچ وجه گاج نگیر . برای ریاضی 2 : مبتکران . تک جلد . صورتی رنگ
هندسه 1 : حتما حتما حتما اندیشه سازان . مهندس فرهاد ابولقاسمی
از اون جایی که خیلی دوست دارم بچه ها رو راهنمای کنم بزار بهت بگم که برای ریاضیات الان اگه وقت نداری موضوعی بخون :
از ریاضی 2 فقط لگاریتم و مثلثات و تصاعد ( بهترین منبع = ریاضی 2 مبتکران . تک جلد صورتی رنگ )
از حسابان فقط معادله درجه 2 وبخش پذیری و تابع ( مهمترین بخش ریاضی )( بهترین منبع = جلد اول حسبان مبتکران . عباس امیدوار)
دیفرانسیل : رمزینه کتاب مناسبی هست . جلد 1 . برای دیفرانسیل 2 خوشخوان خوبه
دوستان گلم به جای موارد 1 و 2 میتونین ریاضیات پایه رو از خوشخوان جلد 2 بخونین + دیفرانسیل 1 از رمزینه = بهترین پیشنهاد
انتشارات مدرسه هم کتابهای موضوعی خوبی داره
برای کتاب تست هم = کتاب 8 کتاب ریاضی گاج عالیه . همه کتابها تو یه کتاب = 12000 تومان . دیگه نمیخواد اینقدر هزینه کنید . داری پاسخهای تشریحی مناسبی هم هست که داری نکات آموزشی و خلاصه بعضی از مباحثه . عالیه . از بین کتابهای تست به نظر من بهترینه .
سطحم تو رياضي بالاست اما مي خوام ببينم كودومشو كار كنم تو كنكور موفق ترمنقل قول:
نه محمد امین جان من فیزیکشو دارم کمی از گسستشو دانلود کردم اونجوری نیست فقط اونی که تو گرفتی اونجوریه و اگرم دقت کرده باشی روش نوشته (( تست های آموزشی )) در حالی که بقیه کتاباش یا نوشته پله ی اول یا سری کاملا مفهومینقل قول:
در ضمن خداوند 7 متر زبون به تو داده که بخوای با کژتابی حرف بزنی؟؟؟