نقل قول:
ممنون. این برنامه مطمئنه؟ میشه پسورد رو با خیال راحت بهش داد؟
Printable View
نقل قول:
ممنون. این برنامه مطمئنه؟ میشه پسورد رو با خیال راحت بهش داد؟
زئوس جان سلام
من اون فایل رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده.
یه فایل او سی ایکس میخواد. خواهش میکنم کمک کن
kewlbuttonz.ocx
مشکل رجیستر داره...
راستش چی بگم.این برنامه تنها برنامه ایه که همچین کاری میکنه.برنامه مشابه وجود نداره تا جایی که من میدونم.ولی خوب من فکر کنم مطمن باشه.درضمن شما که این مشخصات رو نگاه کنی و سیو کنی خوب هر وقت پسوردت بخوره دوباره وارد میکنی و میتونی ایدیتو برگردونی.پس نگرانیی به اون صورت نداره.میتونی هم یه ایدیه دیگه بسازی و چک کنی ببینی برنامه تا چه حد درست مشخصات رو میده.که اطمینان پیدا کنی.حالا من بازم اگه پیدا کردم راهی که بشه باهاش مشخصات رو تغییر داد میگم.نقل قول:
اره hajiix عزیز.بیا اینم فایل مورد نیازش.بعد از اینکه دانلود کردی برو و کپیش کن تو system32 بعد برنامه رو دوباره اجرا کن.امیدوارم که مشکلت حل بشه و بتونه ایدی رو بشناسه.نقل قول:
در ضمن دوست من شما چند بار هم از طریق سایت خوده یاهو امتحان کن وپسوردتو بزن.مخصوصا قسمت ایمیل.شاید بشناسه.در هر صورت اگه بازم مشکلی داشتی بگو اگر از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم
کد:http://www.zshare.net/download/409677240303bc/
زئوس چرا حال من گرفته میشه اینقدر؟؟؟
برنامه پسورد رو سیو نکرده.
چنج کرد اما صفحه خالی سیو شده........
چکار کنم آخه؟؟؟
شاید هم اصلا کاری نکرده چون اون علایمی که من زدم توی این برنامه فقط علامت سوال میزاره جاش
hajiix عزیز. شما چطوری از برنامه استفاده کردی مگه.وقتی ایدی رو واردش کردی قسمت پسورد .پسوردی که برای ایدیت جدید وارد کرده بودی رو باید بزنی و در قسمت new password مثلا چندتا عدد پشته سره هم بزن.بعد نرم افزار رو کار بنداز .با ایدیت هم نباید لوگین باشی البته تو که نمیکتونی لوگین هم کنی.بعد که زدی ایدی و پسورد رو اگه بشناسه قرمز میشه زیرشم مینویسه ایدی لوگین شد.بعد پسورد جدید رو میشناسه و واردش میکنه که اون پسورد جدیده رو حتما باید به خاطر بسپاری وگرنه تمومه همه چی.چون در هر صورت عوض میکنه پسورد رو.
حالا شما اون وقتی که کار کردی ایدی و پسورد قرمز رنگ شد؟یا نوشت مثلا ایدی لوگین شده؟حالا نمیشد فعلا بدونه علایم بزنی؟
سلام دوستان من حدودا یه 2 ال 3 ماهی نبودم یعنی پام شکسته بود نتونستم بیام و ای دی خودم رو باز کنم الان که میام وقتی وارد یاهو می شم وقتی یه رومی رو باز می کنم تا چت کنم وقتی رومی باز میکنم که 35الی 49 نفر هستن هر رومی رو که باز می کنم فقط خودم هستم کسی دیگه نیست لطفا راهنمایی ام کنید مرسی
داداش میگفت پسوردت اشتباه هست چون علائمی که زدم توی اون برنامه چیز دیگه بود...
سلام دوست عزيزنقل قول:
خوب بود بعد از اين همه وقت كه به قول خودت نبودي اول يه گشتي تو اين تاپيك ميزدي تا اين سوال حداقل براي 10مين بار پرسيده نميشد
اما جواب:
جهت جلوگيري از ورود روبو كامپيوترها (يعني افراد غير انسان كه براي چت غير واقعي هستن) و در نتيجه شلوغ شدن بيخودي رومها در ياهو ترفند جديد ياهو (البته ديگه نه چندان جديد) اينه كه از شما درخواست تاييد علامتهاي نمايشيي (عدد يا حروف) رو بكنه كه فقط ادما ميتونن اونو ببينن و درك كنن و وارد كنن .
اون علامتها هم با كليك كردن روي لينكي كه خود ياهو در سمت بهت چپ ميده ظاهر ميشه و كافيه فقط اونا را بخوني و تو كادر مربوطه وارد كني و .....
حالا ديگه برو تو روم و حال كن .....
خوب پسورد های alti همیشه یه شکل دیگه میشه وقتی ظاهر میشه اینا مهم نیست فقط این مهمه که ایدی رو لوگین میکنه یا نه همین.یعنی باید قرمز شه رنگش.بعد هم که عوض میکنه پسورد رونقل قول:
خوب پسورد های alti همیشه یه شکل دیگه میشه وقتی ظاهر میشه اینا مهم نیست فقط این مهمه که ایدی رو لوگین میکنه یا نه همین.یعنی باید قرمز شه رنگش.بعد هم که عوض میکنه پسورد رو.شما یه امتحانی بکن از سایت یاهو هم ببین همینه وضع؟ یا یه بار دیگه مشخصاتتو وارد کن شاید درست شده باشهنقل قول: