حذف شه،لینک عکسا تغییر کردن مسائل غیر اخلاقی اومد:دی
Printable View
حذف شه،لینک عکسا تغییر کردن مسائل غیر اخلاقی اومد:دی
آره حتما منم فارم بودم که حذف کردم و به دیگران هم می گم حذف کنید و از زندگی واقعی لذت ببرید و هیجان زندگی واقعی رو تجربه کنید نه هیجان مانیتور و یه بازی تحت وب... به خودت نگاه کن کجا وایسادی و چی هستی و دیگران چی می بیننت ... پس بزار برات تعریف کنم..
من تنها رو اکانتم بازی می کردم برای همین همه وقتم رو می گرفت ولی به خاطر همین چیزی که دوستان اسمش رو گذاشتن هیجان و مدیریت زندگی و ... گذاشتن از پای بازی جم نمی خوردم چون اکانتم قوی بود و همه اطرافیان فارم بودن حال می کردم باهاش و زمان رو حس نمی کردم ولی یه روز یکی رو امدم بزنم دیدم تو پروفایلش نوشته فردا که ازت پرسیدن چی کاره ای می گی 4 تا دهکده دارم می گن درامدت چیه می گی 2 تا 15 گندمی برام گندم میارن و سربازام هم دقیقه ای غارت می کنن گفتن فلانی این طور گفت میگی با منجنیق کاتاش می کنم می گن.... ادامه داشت و من دقیق یادم نمونده بعدش حذف کردم .. سرور 7 بودم ولی دوباره خر شدم و اسپید بازی کردم بعد از3-2 هفته یاد اون نوشته افتادم و بازم با اینکه تو 40*40 همه فارم بودن زدم رو حذف که یکی گفت بفروشو...
در ضمن معمولا اونایی از بازی زده شدن که قوی بودن نه فارم چون اونایی که قوی بودن همه وقتشون رو گذاشتن پای بازی تا قوی بشن..
نتیجه اخلاقی نداره فقط بیشتر فکر کن.
میشه اسمتو بگی تو سرور 7؟هر چی بودی؟
من همیشه و توی همه بازی های انلاین یک اسم دارم و اونم reza_e هست.نقل قول:
حیف شد نمیشناسم:دی
من پارسال بازی می کردم شایدم الان دو سال شده باشه...واقعا زمان از دستم در رفته یادمه 2 بازیکنی که باشون دوست بودم و هم تیمیم بودن ziro , gole gham اگه اشتباه نکنم بودن اونا رو می شناختی؟
نه من جنوب شرق بودم فکر نکنم اصلا تو ربع تو بوده باشم:دی
اها.. اره من تو 2 سرور جنوب غرب بودم. ولی خوب خدا رو شکر ددیگه نیستم.
آره شانس اوردی واقعا
جنوب غربیا رو نامردا زدن حسابی هکشون کردن حاصل زحمتشونو پروندن
یکی رو دیدم تا 450 روز پلاس داشت :O
تو کدوم سرور؟