نقل قول:
سلام شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
به من که گفتند برای دانشجو ها 256 بیشتر نمیدیم. چه جوری 512 گرفتی؟:18:
Printable View
نقل قول:
سلام شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
به من که گفتند برای دانشجو ها 256 بیشتر نمیدیم. چه جوری 512 گرفتی؟:18:
من فرشچینقل قول:
با کارت دانشجویی
از مخابرات نمیتونی بگیری ؟نقل قول:
من میخوام یه پکیج6 یا 12 ماهه با سرعت 128 بگیرم که با دانلود فایلهای تورنت مشکلی نداشته باشه به نظرتون کدوم شرکت خدمات بهتری داره؟ شاتل یا صبانت یا مخابرات یا پارس آنلاین؟(هرچند میدونم که اگه بخواهیم دقیقتر حساب کنیم خدمات هیچ کدوم راضی کننده نیست)
سرعت 256 نامحدود به دانشجوها میدن .
نه والا متاسفانه ترک تحصیلم:31:نقل قول:
اینم اضافه کنم که نمی خوام زیاد خرج کنم و میخوام از روزانه فقط وب گردی استفاد ه کنم و دانلودها رو برا شبانه بزارم یعنی ماهی دو گیگ هم برام زیاده!!!
سلام من هرچی اینجا یوزر پسو میدم وارد حساب کاربریم نمیشه
چرا؟
کد:http://217.219.71.194/fa/user/login.php?session=1296973626535
یوزر و پست درسته ؟
511 شماره تلفن
511تلفن
سلام. امروز از مخابرات تلفن زدن(صدای ضبط شده بود) گفتن منطقه شما فیبر نوری شده "میتونین"برای اینترنت پرسرعت مراجعه کنین. من الان صبانت 128 سه ماهه 9گیگ دارم سرعت دانلودم 130ه. اول میخاستم بدونم گرفتن اینترنت از مخابرات اجباریه یا میتونم همین صبانتو داشته باشم. دوما رو اینترنت مخابرات قندشکن و "و ی پ ی ا ن" کار میکنه؟ کلا پیشنهادتون چیه؟
نقل قول:مال من هم وارد نمیشه. میگه اشتباهه. چند روز پیش هم که اصلا صفحه رو باز نمیکرد.نقل قول:
نه درست میزنم ولی میگه اشتباههنقل قول:
مال شما وارد میشه
وقتی فیبر نوری هستی فقط مخابرات تجهیزاتشو داره بهت adsl بده .نقل قول:
سلام. امروز از مخابرات تلفن زدن(صدای ضبط شده بود) گفتن منطقه شما فیبر نوری شده "میتونین"برای اینترنت پرسرعت مراجعه کنین. من الان صبانت 128 سه ماهه 9گیگ دارم سرعت دانلودم 130ه. اول میخاستم بدونم گرفتن اینترنت از مخابرات اجباریه یا میتونم همین صبانتو داشته باشم. دوما رو اینترنت مخابرات قندشکن و "و ی پ ی ا ن" کار میکنه؟ کلا پیشنهادتون چیه؟
lمخابرات سرعتش کمه ولی نامحدوده .
مثه همه اینترنتای دیگه.