شاید خیلی مسخره باشه ولی من تو باز کردن درب پشت 5700 که امروز خریدم موندم!!! اگه راهنمایی کنید ممنون میشم اگه مصور باشه هم چه بهتر
Printable View
شاید خیلی مسخره باشه ولی من تو باز کردن درب پشت 5700 که امروز خریدم موندم!!! اگه راهنمایی کنید ممنون میشم اگه مصور باشه هم چه بهتر
ببین دوست عزیز اون چسبه رو که میبینی او رو بکش به سمت بالا باز میشه به همین سادگی به همین خوشمزگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما اگر جسب رو کندی گوشی رو بچرخون به صورت 90 درجه بعد ار پایین درش رو باز کن
امیدوارم فهمیده باشی چون خودم نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دیگه هرکسی می دونه نوکیا صداش بالاتره!
ولی از نظر کیفیت شما 5700 رو با w810 مقایسه کن واضحه که 5700 بلندتره ولی w810 صداش شفافتره.
من گوشیمو هک کردم الان تقریبا با n73 برابری می کنه ولی کیفیتش با افزایش صدا کم نشده(یه کم)
تنها دلیلی که وادارم می کنه 5700 بگیرم وجود فضول هایی پر رو در فامیل ماست
میرن سر گوشی .
ته گوشیو در میارن
ولی با 5700 می تونم pass رو صفحه بذارم:21::27:
باز هم برعکس گفتی 5700 صداش کمتره اما در عوض کیفیت داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا تشکر حله فقط کسی از کابلش عکسی داره مثه اینکه کابلش اشتباه .مخصوصا اون سرش که باید تو گوشی بره.نقل قول:
نقل قول:
نه......باز داری اشتباه می کنی .:31:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناهار خوردی ؟؟
حالت خوبه ؟؟
این چه حرفیه میزنی ؟
برو ..برو که اگر امین بیاد ببینتت ...خودت میشناسیش !!:31:
ببینید من هنوز هم که هنوزه موندم که این مردم به چه چی این گوشی های سونی اریکسون می نازند
به من چه که تعصب دارن ولی هم کیفیت و هم بلندی صدای گوشی های سونی اریکسون افتضاحه
خوب با این اسم مسخره واکمن مشتری جمع کرد
نوکیا هم میتونست رو گوشی هاش اسم khgkjghlegjk بذاره و بگه بهترین گوشی های موزیکال رو دارم
البته xpressmusic رو روشون گذاشته ولی مثل سونی شورشو در نیوورده
در کل باز هم میگم که گوشی هاشون کیفیت ندارن
در ضمن صدای 5700 نسبتا بلنده ولی نه خیلی زیاد
اینجوری باید باشه ...نقل قول:
کد:http://boxstr.com/files/592401_kbt1x/20080110%28021%29.jpg
قربون آدم چیز فهم...نقل قول: