این نظام وظیفه هم خوب واسه خودش قانون میذاره! میگن هر کسی که میخواد معافیت بگیره باید حتما یه حساب بانک سپه به اسم خودش باز کنه در غیر این صورت مدارکش ناقصه!!!! آخه حساب بانک سپه میخوان چیکار!!؟؟؟؟:13:
این نظام وظیفه هم خوب واسه خودش قانون میذاره! میگن هر کسی که میخواد معافیت بگیره باید حتما یه حساب بانک سپه به اسم خودش باز کنه در غیر این صورت مدارکش ناقصه!!!! آخه حساب بانک سپه میخوان چیکار!!؟؟؟؟:13:
سلام دوستان،من چند سال پیش واسه حج عمره ثبت نام کردم،البته نه دانشجویی،هنوز هم خدمت نرفتم،الان هم دانشجو هستم،چند وقت پیش که رفتم گذرنامه بگیرم،گفتند باید کارت پایان داشته باشی،یا نمیدونم بری نظام وظیفه نامه بیاری،حالا من اگه اسمم واسه حج دراومد،چه جوری میتونم برم،ممنون میشم راهنمایی کامل کنید:11:
سلامنقل قول:
باید قبل از اینکه اسمت در بیاد کاراشو انجام بدی
اگه الان دانشجویی که باید بری دانشگاه و نامه بگیری و ازشون بپرسی ، بعدش فکر کنم باید بری نظام وظیفه
اگه دانشجو نیستی باید یه وثیقه 15 میلیون تومنی بزاری تا بری و برگردی
.
قانون جدید نیست!این حساب برای ریختن پول ماهیانه که به سربازها می دن هست:20:نقل قول:
سلام دوستان میشه کسی آدرس درمانگاه هایی که شرق تهران واسه واکسن زدن هست رو به همراه روز هایی که این کارو انجام میدن رو بذاره متشکرم؟
سلام
كسي كه پيش دانشگاهي رو دو ساله تموم كنه بعد بره دانشگاه
اون دو ترمي كه اضافه خونده تو پيش دانشگاهي از مدت معافيت تحصيلي دانشگاه كم ميشه؟ يا معافيت تحصيلي دانشگاه ربطي به معافيت تحصيلي پيش دانشگاهي نداره و دست نخورده باقي ميمونه تا وقتي دانشجو بشي ازش كم ميشه؟
دوست من تا جایی که من میدونم این دومعقوله بهم ربطی ندارن چیزی کم نمیشهنقل قول:
شما تشريف ببر نزديكترين پليس +10 و ازشون بپرس كاملا مراحل رو برات شرح ميدن. در كل بايد 2 يا 3 بار (دقيق يادم نيست) بين دانشگاه و نظام وظيفه در حال رفت و آمد باشی (البته اين برای نظام وظيفه تهرانه!).نقل قول:
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
اين شماره حساب تو پرينتی كه از پليس +10 هنگام ارسال مدارك معافيت ميگيرن قيد ميشه ، دليلشم سريعتر طی شدن مراحل در صورت رد معافيت جهت اعزام هستش (چون كسايی كه دقيقه 90 برای معافيت اقدام میكنن كم نيستن).نقل قول:
باید زنگ بزنید ولی همه روزه هستن ساعتشم مثل جاهای دیگه معمولیهنقل قول:
یه خبر بدم شاید برای کسایی که تو تهران هستن مفید واقع بشه
کادر پزشکیه تهران الان یه مدته که عوض شده ادمای خوبی رو گذاشتن اگه مشکل پزشکی حتی فکر می کننین کوچیکه پروندش کنید برید اقدام کنید برای معافی من دئستم داره کاراش درست میشه چند روز دیگه .مشکلی هم نداشتش فقط فکش یکم کج بود همین.
سلام
پدرم 20 ماه سابقه جبهه داره(زمان سربازیش)الان من می تونم رو کسر خدمت حساب کنم؟
اگه جواب مثبته دقیقا چکار باید بکنم؟؟ تنها مدرک کارت پایان خدمت پدرم هست
منم مهر ماه که پروژه ام رو تحویل بدم باید برم سربازی
ممنون