چیزی که عجیبه اینه که چرا سرعت همه سرویس ها رو روی حدود 100 کیلوبیت محدود کردن
جناب placebo111 دو مگ دارن سرعتشون رو 100 قفل شده بنده 1 مگ دارم همینطور
چند صفحه قبل هم یادمه یکی از دوستان 512 داشت سرعت شبانش حدود 100 بود
:n13:
Printable View
چیزی که عجیبه اینه که چرا سرعت همه سرویس ها رو روی حدود 100 کیلوبیت محدود کردن
جناب placebo111 دو مگ دارن سرعتشون رو 100 قفل شده بنده 1 مگ دارم همینطور
چند صفحه قبل هم یادمه یکی از دوستان 512 داشت سرعت شبانش حدود 100 بود
:n13:
واسه من دیگه به معنای واقعی کلمه افتضاحه با سرویس 1 مگ
کاش واسه من هم همون 100 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم اگه واقعا پهنای باند کمه چرا سرعت آپلود بیشتره ؟
اگه محدودیتی در مرکز مخابراتی هست فرقی بین آپلود و دانلود نباید باشه
همین دیگه. الان مثلا من سرعتم نصف سرعت اسمی هم نیست. بعد دوباره میان میگن پارس آنلاین هیچ وقت زیر سرعت اسمی سرویس نمیده.نقل قول:
حالا سرعتو ولش کن! پینگت از سرور تهران رو بچسب!:n01:نقل قول:
پارس آنلاین روز به روز داره کیفیتش افت میکنه خدا بمون صبر بده من تا مهر تخلیه میکنم میرم از این خراب شدهنقل قول:
قبلا پینگم خیلی خوب بود یه بار 115 هم شد ( با 4.2.2.4 ) ولی از دیروز که یه بار پینگ 800 شد تا حالا هنوز نرمال نشده :n21:
خدا رو شکر کنید که نتتون قطع نمیشه مخابرات که 3روز قطع بود کلا مشکل سراسریه
نقل قول:تا یه قدرت مافوق نیاد به همه ی ISP ها یه درس درست و حسابی بده وضعیت همینجوری بدترم میشه. الان ISP ها با علم به اینکه همه چی در اختیار خودشونه تو اینکه کی مضخرف تر از همه سرویس میده با هم مسابقه گذاشتن.نقل قول:
نترس یه چند وقت دیگه ایشون هم محدود میشه !نقل قول:
بلاخره پارس مچ رو می گیره ولی دیر و زود داره
اون عرفان هم 128 داشت و با 1 مگ می گرفت ! :n02:
اوج دزدی پارس انلاین !!!!!!!!!!!!
دیشب با سرویس 512 محدود .
میزان دانلود از 2 تا 7 صبح ... 68 مگابایت ناقابل دانلود داشتم .....
و این پایان داستان من و پارس الاین بود و اخرین قرار داد ...
پیش به سوی تخلیه . تازه میفهمم .....:n21:
راستش من جستجو کردم فقط شرکت Turksat رو پیدا کردم که اینترنت کابلی تو ترکیه ارائه میکنه:نقل قول:
تو سرویسهاش یه سرویس نامحدود 20مگابیت داره به قیمت 199 لیره ترکیه که به پول ما میشه تقریباً 400 هزارتومن. اما سرعتش از 2مگ نامحدود ما خیلی بالاتره. چون سایتش به زبان ترکی بود من نتونستم بفهمم اون تبصرههایی که زیرش نوشته بود چه معنیی میده. گوگل ترنسلیت و بینگ ترنسلیت هم این متنها رو خیلی مزخرف ترجمه کردند که هیچ مفهومی نداشت. فقط تو تبصرههاش یه اصطلاحی بود مثل «هزینه اضافی متناسب با مصرف». اما مطمئن نیستم.
تو همون صفحه تعرفههاش سرویسهای حجمی اقتصادی هم داره. مثلاً سرویس 10مگابیت با 25 گیگ حجم رو قیمت زده 29 لیر که میشه حدوداً 44 هزارتومن. البته تو تبصرههای این سرویسهای حجمی نوشته که در صورت مصرف بیشتر از این حجم به ازای هر 1 گیگ 3 لیره که میشه گیگی 4500 تومن. یعنی از نظر قیمت گیگ اضافه فرق چندانی با اینترنت ایران نداره قیمتش.
به هر حال منکر سرعت بالاتر و قیمت ارزونتر اینترنت اونا نیستم اما به نظرم اون قدرها هم که ما فکر میکنیم این اختلاف حداقل تو کشورهای مشابه ما زیاد نیست. یعنی فکر میکنم اگه تو کشورهای دیگه هم که اینترنت به شرطی خیلی ارزون در میآد که مصرف معقول و عادی باشه. اما اگه کسی بخواد ترافیک زیادی ایجاد کنه (در حد دانلودرهایی مثل ما که ماهی 200 گیگ به بالا رو عادی میدونیم) احتمالاً هزینهای مشابه هزینه ایران باید بده. حالا شما بگو اصلاً نصف ایران.