من از امروز نتم خیلی عجیب شده هر صفحه ای باز میکنم اول کامل باز میشه بعد دوباره لود میشه و مینویسه صفحه مورد نظر پیدا نشد یا یهو میره تو سایت یاهو و درباره dns مینویسه کسی میدونه علتش چیه؟
Printable View
من از امروز نتم خیلی عجیب شده هر صفحه ای باز میکنم اول کامل باز میشه بعد دوباره لود میشه و مینویسه صفحه مورد نظر پیدا نشد یا یهو میره تو سایت یاهو و درباره dns مینویسه کسی میدونه علتش چیه؟
حرفی که در مورد استرالیا زدم بیشتر با توجه به صحبت های چند تا از دوستان و اقوام بود که اونجا زندگی میکنن و میگن خیلی جاها سرعت های پایین دارن (در مقایسه با کشور های هم رده خودشون) و مردمشون هم ار این بابت ناراضی هستند . به هر حال من اطلاعاتی بیش از این در دسترسم نیست ولی شاید تو بعضی از مناطق پیشرفته تر استرالیا سرعت به صورت قابل ملاحظه ای بالاتر از بقیه مناطق باشه که می تونه میانگین رو جا به جا کنه.نقل قول:
در مورد ترکیه هم حرفتون کاملا درسته من بدون نگاه کردن به آمار رقم 2 برابر رو گفتم. و اینکه میگم TTNet سرویسش Unlimited هست با لحاط همین مصرف منصفانه بود ولی اون قسمت روزانه حدود 4 ساعت رو با حساب محدودیت 100 گیگ حساب کردم.
ولی در کل با حرفتون کاملا موافقم و اصل این قضیه محدود به ایران نیست و فکرم نمیکنم اونا از روی ما تقلید کردن بلکه ما بودیم که از اونا یاد گرفتیم. البته کشورهایی که زیر ساخت قوی تری دارن از این سیاست خبری نیست یا اینکه جوری این محدودیت ها رو میذارن که اگه کاربر از خط اینترنتش به عنوان سرور برای کاربر های دیگه استفاده نکنه هیچ وقت به آخرش نمیرسن. (مثال این مورد هم میتونه همون روزی 4 ساعت برنامه HD از روی Netflix باشه. یعنی همین سیاست مصرف منصفانه تو ISP های ایران هم خودش کمی غیر منصفانه است.
بعضیا هم با گوگل فایبر تو آمریکا سرعت 5 مگابیت رایگان میگیرن :n09:نقل قول:
شاید مشکل از DNS سورت باشه. میتونی عوضش کنی. فکر کنم سرور خود پارسنقل قول:باشهکد:91.99.99.99
من مخابراتم dns هم چند بار عوض کردم ولی مشکل حل نشدنقل قول:
به بار هم Command Prompt رو با Run as administrator اجرا کنید و این دستور رو اجرا کنید:نقل قول:
و بعد که تموم شد Enter رو بزنید و یه بار مودم و کامپیوترتون رو restart کنید شاید حل بشه.کد:ipconfig /flushdns
فردا شب سرعتم میشه 150 :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید 4 تا فایل تست تو سایت پارس بود که همزمان گذاشتم رو دانلود سرعت رو 120 قفل شده
پس منم میام پارس
(تازه میفهمم چقدر خوبه !):n08:
سرعت شبانه من همین الان با سرویس 2 مگ پارس آنلاین: