خخخخخخخخخخخ داداشم شما هنوز از اکانتینگ محدود نشدی عزیزنقل قول:
یه گزینس تنظیم بشه آسمون رو به زمین بدوزی سرعتت یه بیت بالاتر نمی ره در اون صورت این روشها هم هیچ کدوم جواب نمی ده
:n02:
Printable View
خخخخخخخخخخخ داداشم شما هنوز از اکانتینگ محدود نشدی عزیزنقل قول:
یه گزینس تنظیم بشه آسمون رو به زمین بدوزی سرعتت یه بیت بالاتر نمی ره در اون صورت این روشها هم هیچ کدوم جواب نمی ده
:n02:
ممنون . انجامش دادم اون 2 روز رو سوزوندم !نقل قول:
تقریبا یک ساعت بود که 240 کیلو میداد الان دوباره شده 16 :n29: فوق فوقش 500 مگ مصرف کردم
درست میشه به نظرتون ؟
نمی دونم این چه جور محدود شدنیه که یه عده فقط ازش حرف میزنن
اگه محدودیتی در کار باشه چرا منی که یک و نیم ساله دارم شبی میانگین 5-6 گیگ میگیرمو محدود نمیکنن نه فقط من کسایی رو میشناسم که خیلی بیشتر هم مصرف میکنن
البته درسته که دانلود از تعداد زیادی از سایت هارو محدود کردن از جمله بیشتر آپلود سنتر ها که اون حل شدنیه ولی محدودیت تک کاربره ندیدم تا حالا
اگه سیستم اتومات محدود کنه که باید مثل شاتل مال همه باشه نه فقط یه عده فکر هم نمیکنم انقدر بیکار باشن بشینن دونه دونه کاربرارو چک کنن
این موارد رو من به قطعیت در مورد تهران می دونم در مورد شهر های دیگه ممکنه بسته به محدودیت های موجود از اکانتینگ هم محدود کنن
نمیدونم چرا شما محدود نمیشید و خدا کنه هیچ وقت نشید ولی همونطور که میبینید خیلی ها سرعت شبانشون خیلی افت کرده و مشخصه که محدودیت در کار هست مگه ممکنه یه دفعه مراکز مخابراتی تمام کشور اونم واسه پارس آنلاین پهنای باند کم بیارننقل قول:
ممکنه هم یه سیاست باشه که مثلا از هر 10 کاربر 8 تا محدود بشه 2 سرعت خیلی بالا بگیرن که باعث میشه اون دو تا بازاریاب مجانی بشن واسه شرکت درست مثل شما ...
مثلا من میخواستم بیام پارس حدود 2 ماه پیش اومدم دیدم یه یوزر به اسم Erfan با 256 سرعت 800 میگرفت واسه شبانه من هم پیش خودم گفتم درسته من شانس ندارم ولی دیگه با 2 مگ 300 رو بم میده که آخر اینطوری شد
نمیدونم شهرای دیگه شاید هم واقعا یه عده رو محدود میکنن ولی تهران که مطمئنم چنین برنامه ای نیست
یه راه واسه فهمیدنش هست که محدود شدین یا نه این که pppoe وصل بشید به اینترنت بعد بدون هیچ تعویض کننده ip و با idm بالای 8 کانکشن اون فایل تست که تو سایت خود پارس هست رو دانلود کنید اون هم چند شب پشت سر هم اگه حتی یه شب هم بتونید سرعت قابل قبول رو دریافت کنید این یعنی این که محدود نشدین و میشه برای سایت های دیگه هم به اون سرعت رسید ولی اگه هر شب سرعتتون روی یه مقدار ثابت مثل 50KB/s یا کمتر باشه میشه نتیجه گرفت که از اکانتینگ محدودتون کردن
والا منم تهران هستمنقل قول:
شما بی زحمت لینک صفحه اون فایل تست رو بذار تا تست کنیم
دوست عزیز، قبلا چندین بار توی این تاپیک گفتم، اینم یک بار دیگه. این قضیه محدود شدن رو یکی از مسئولین پارس آنلاین به من گفت.نقل قول:
حالا چی شد که گفت؟
این بود که من از سالها پیش کلی ماجرا دارم سر اینکه بعد از ساعت 2 شب حتی یه وب سایت رو هم نمیتونم باز کنم. یعنی دقیقا از 2 به بعد اینترنت تعطیل میشه و همیشه اگه شبا بیدار باشم از 1:30 استرس دارم که کارامو انجام بدم چون 2 به بعد اینترنت قطعه. یعنی اینترنت 19 ساعته است واسه من نه 24 ساعته. به همین خاطر هم همیشه هی زنگ میزدم که شاید پیگیری کنن. تا همین اوایل تابستون امسال که گفتن این سیستم رو گذاشتیم و مشکل شما از این به بعد حل میشه.
و این رو هم بدونید که پارس آنلاین در کل شبها پهنای باند کمتری ارائه میده. یعنی اگه همه کاربرها شب ها بیدار بودن (که عملا اینطوری نیست) و همه میخواستن همون طوری که روز ها از اینترنت استفاده میکنن ، شب ها هم همونطور استفاده کنن (به فرض اینکه هیشکی هم دانلود رایگان نداشته باشه) مطمئن باش باز سرعتشون کمتر از سرعت روزانه شون بود، یا به عبارت دیگه توی قراردادشون با زیرساخت برای 2 تا 7 صبح کمتر پهنای باند میخرن. یعنی از 2 شب به بعد قطر لوله ی اینترنت کمتر میشه. حالا اگر کاربری واقعا میتونه تو شب همون سرعت روز رو بگیره فقط این احتمال هست که تو منطقشون بیشتر مشترکین ادارات و شرکت ها هستند و شب ها خیلی خیلی خلوت تر از روزهاست.
در ضمن به نظر من کار شما و اینکه عملا میاد میگید هر کی نمیتونه شرکت رو بپیچونه بره از اینجا، جدای از اینکه اصلا تعیین اینکه کسی بمونه یا بره جزو وظایف شما نیست و تبلیغ کار غیر اخلاقی هم هست، داره حق من برای اعتراض به کیفیت پایین سرویسم در مقابل پولی که دارم پرداخت میکنم رو توی یکی از معدود جاهایی که میتونم به این رویه شرکت اعتراض کنم ازم میگیره و شما قانونا و اخلاقا حق انجام این کار رو ندارید.... گزارش تخلفتون رو هم دادن که امیدوارم بررسی بشه چون طبق تذکری که مدیر انجمن دیروز داده بود قرار شد گذاشتن پست هایی از قبیل پستی که شما چند صفحه پیش نوشته بودین ممنوع باشه.
من الان با موبایلم نمیتونم لینک بزارم ولی همینجوری میگم ببین پیدا میکنی تو سایت اصلی که رفتی وارد بخش adsl میشی بعد اون بغل داره "صفحه تست دانلود" اون جا یکی از ویندوز مدیا پلیر هارو بعنوان تست دانلود کن البته صبر کن ساعت 2 بشه اینم مهمه که کانکشن pppoe باشه و mtu درست ست شده باشهنقل قول:
البته فکر نکنم متوسط سرعت 16مگابیت برای استرالیا نشون دهنده پایین بودن وضعیت اینترنت این کشور باشه:نقل قول:
در مورد ترکیه هم تقریباً 3 برابر ایرانه متوسط سرعت اینترنتشون (11.9 مگابیت ترکیه در مقایل 4.1 مگابیت ایران). طبق همون سایت netindex
اما منظور من این بود که قوانینی مثل فروش حجمی اینترنت یا قانون Fair Use Policy تو کشورهای دیگه هم اجرا میشه. این طور نیست که این کارا فقط مختص ایران و ISPهای ایرانی باشه. صد البته کیفیت و قیمت اینترنت اونا به نسبت ما خیلی بهتره. اما دوستان با دیدن دو تا خبر تو روزنامههای ایران که معلوم نیست منبعشون چیه جوگیر میشن فکر میکنن که تو دنیا همه اینترنت مجانی با سرعتهای نجومی دارن و حتی اگه 24ساعته هم دانلود کنن، هیچ محدودیتی روشون اعمال نمیشه. بر خلاف چیزی که شما گفتی همین TTNet ترکیه روی سرویسهای 16مگابیت نامحدودش قانون Fair Use Policy رو اجرا میکنه. یعنی اگه ترافیک از یه حجمی که تو همون صفحه تعرفههاش زده بیشتر بشه، سرعت رو میآره پایین روی سرعت 3مگابیت در ثانیه که برای اونا (در قیاس با متوسط سرعت اینترنتشون) سرعت پایینی محسوب میشه.
این تست تازه دانلود شبانه شروع نشده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد ترکیه هم تقریباً 3 برابر ایرانه متوسط سرعت اینترنتشون (11.9 مگابیت ترکیه در مقایل 4.1 مگابیت ایران). طبق همون سایت netindex
اما منظور من این بود که قوانینی مثل فروش حجمی اینترنت یا قانون Fair Use Policy تو کشورهای دیگه هم اجرا میشه. این طور نیست که این کارا فقط مختص ایران و ISPهای ایرانی باشه. صد البته کیفیت و قیمت اینترنت اونا به نسبت ما خیلی بهتره. اما دوستان با دیدن دو تا خبر تو روزنامههای ایران که معلوم نیست منبعشون چیه جوگیر میشن فکر میکنن که تو دنیا همه اینترنت مجانی با سرعتهای نجومی دارن و حتی اگه 24ساعته هم دانلود کنن، هیچ محدودیتی روشون اعمال نمیشه. بر خلاف چیزی که شما گفتی همین TTNet ترکیه روی سرویسهای 16مگابیت نامحدودش قانون Fair Use Policy رو اجرا میکنه. یعنی اگه ترافیک از یه حجمی که تو همون صفحه تعرفههاش زده بیشتر بشه، سرعت رو میآره پایین روی سرعت 3مگابیت در ثانیه که برای اونا (در قیاس با متوسط سرعت اینترنتشون) سرعت پایینی محسوب میشه.
یکی از آشناها ترکیه رفته بود اینترنت 20 مگابیت کابلی گرفته بود نامحدود ماهی حدود 70000 به پول ما میشد اونوقت اینجا سرعت 2 مگ نامحدود رو میفروشن 400000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]