سلام چه تاریخی دفترچه فرستادید؟نقل قول:
Printable View
سلام چه تاریخی دفترچه فرستادید؟نقل قول:
سلام
من دوستم پدرش 34 ماه جبهه داره
معافه؟
متولد 76 هست
اون برنجهای باقیمانده که سربازا میریزن تو سطل آشغال رو چیکا رمیکنن؟ پادگان چیکارشون میکنه؟
من یادمه 10 روز اموزشی تو پادگان بودم چنتا سطل آشغال بزرگ بود توش پر از باقیمانده برنج و خورشت و ماست میشد. مثلا 100 کیلو برنج پخته باقیمانده بود هر وعده تو سطل آشغال.
اونو چیکارش میکنن؟
من آخه 1 قاشق برنج میمونه از غذام مادرم میگه دور نریز گناه داره. میخواستم بهش بگم تو پادگان 100 کیلو 100 کیلو برنج میریزن دور.
سلام کسی میدونه بهترین جا واسه خدمت تو تهران کجاست ؟ که اداری باشه و سخت نباشه ؟؟
سلام کسی میدونه بهترین جا واسه خدمت تو تهران کجاست ؟ که اداری باشه و سخت نباشه ؟؟
سلام.شما مثل من هی میگی سپاه سپاه آخرش نمیفتید.منم مثل شما بودم دوست عزیز مدارک خیلی جاها دادم پذیرش کردند اما قبول نشد خیلی پیگیری کردم خیلی نفرو دیدم گفتم اما افتادم نیروی انتظامی.اگه شما میخوای سپاه بیفتی باید کارت فعال داشته باشید با یک عدد آشنا که کار انجام بده (سبز احتیاج نیست)چون دیگه باطل شده باید آموزشی برید.بعد سپاه خیلی کم پیش میاد آدم شانسکی بیفته باید تو نیروی انسانی پادگان یا ناحیه پذیرش بکنیدنقل قول:
تهران پر از ستاد هاى و فرماندهى هاى ارتش و ناجانقل قول:
Gesendet von iPad mit Tapatalk
لام دوستان مکان اعزام برج 1/0 رو اعلام کردن یا نه؟!کیاعلام میکنن؟!
دوستان من آموزشی نیروی انتظامی ارومیه هستم بهمون گفتن آخر دوره از فرماندهی ارومیه یا تبریز میان برای آزمون.به نظر شما میان چی کار میکنن.برای شما اومدن یا نه.میخواستم بدونم میشه امریه رو تغییر داد
Sent from my D6503 using Tapatalk
دوستان من آموزشی نیروی انتظامی ارومیه هستم بهمون گفتن آخر دوره از فرماندهی ارومیه یا تبریز میان برای آزمون.به نظر شما میان چی کار میکنن.برای شما اومدن یا نه.میخواستم بدونم میشه امریه رو تغییر داد