ینقل قول:
نه داداشم ، من مشترک جدیدم تازه 2 روزه نتم وصل شده که این دو روز کلا قطع بود تازه از امروز یکم خوب شده ، اما 3 مگی که گفتن به هیج وجه نیست
Printable View
ینقل قول:
نه داداشم ، من مشترک جدیدم تازه 2 روزه نتم وصل شده که این دو روز کلا قطع بود تازه از امروز یکم خوب شده ، اما 3 مگی که گفتن به هیج وجه نیست
128 تا 10 گیگ 2 مگ هست نه 3 مگ . این نمودار کاملش هست /اگه 2 مگ نیست میتونی همین نمودار رو مدرک کنی شکایت کنینقل قول:
[HTML]http://www.parsonline.com/fa/news/adsl_unlimited_gifts[/HTML]
وب گردی !نقل قول:
بعید میدونم مشکل از قیلتر شکن باشه چون چند وقت پیش هم این جوری شده بود بعد یه مدت هم خود به خود خوب شد !
آقا یه چیزی واسه این هزینه رانژه بهتون بگم..
ندین آقا .. ندین !! :دی
جدی دارم میگم؛ یعنی توی هر کشوره دیگه ای تو بری به عنوان مثال همین ISP ها، سرویس بگیری تازه بهت offer هم میدن که و کلی گیفت و اینا
ولی اینجا برای گرفتن سرویس، هدیه که نمیدن هیچ، پول ِ رانژه هم میگیرن !
من اون زمان که خواستم تازه از پارس نت بگیرم، یارو گفت 15 باید بدی، گفتم واسه چی؟ گفت 10 واسه هزینه نصب و رانژه و اینا، 5 هم ماله مخابرات و اینا !
منم گفتم عمرن !! گفتم از مشترک جدیدتون پول بیشترم هم میگیرین ؟ گفتم من نمیدم این پولو! گفت پس جان من این 5 تومن رو بده که ماله مخابراته، گفتم باشه :دی
دوستان جدای از همه این صحبتا، یه پیشنهادی بکنید من کجا میتونم برم؟ چون طبق شنیده ها مشکل پارس حداقل 2 ماه طول میکشه تا حل شه.
شرکتی سراغ دارین که سرعت عالی و ثابت تو همه ساعات شبانه روز بده، بدون دانلود رایگان؟
یه سری از پورتهای فیلتر شکنها رو بستن من این مورد رو شخصا تست کردم که مثلا کریو تو سیستم من اصلا وصل نمیشهنقل قول:
ولی همون برنامه با همون اکانت رو تو سیستم پسر داییم که وایمکس ایرانسل داره نصب کردم وبدون مشکل جواب می داد
کلا تو این زمینه هم پارس کاربر رو به شدت محدود کرده یه سری از چیلتر شکنها اصلا کار نمی کنن یه سری قعطی دارن یه سری یه مدت کار میکنن بعد از کار میافتن
تجربه من تو این چند ساله نشون داده برای پارس باید از سرویس ها و چیز شکنهای مختلف استفاده کنی و هر چند وقت یکبار اونو عوض کنی
من همون 5 تومن هم ندادم یکی از این طرح های تابستانه پارس بود که ثبت نام کردم از شرایطش این بود که کلا هزینه نصب و رانژه نداشت:n02:نقل قول:
البته اون کارشناسشون هم گفتم نیاد خودم مودم رو کانفینگ کردم
=))نقل قول:
حالا که بحث جهانی شد چند وقت پیش داشتم سایت یک آی اس پی رو میدیدم فکر کنم ماله فلسطین بود
سرعت از 1 مگ داشت تا 16 مگ (ای دی اس ال بود) 16 مگ با اشتراک 1 به 24 رو میداد 150 تومن فکر کنم اشتراک 1 به 16 هم میداد 220 فکر کنم (در ضمن قیمت هاش هم به واحد پول اسرائیل بود)
البته پایین ترش تو همون صفحه نوشته بود که این فقط هزینه ی خطه adsl هست و برای پهنای باند و این جور چیزا باید جدا پول بدی به هر آی اس پیه دیگه ای که خواستی
سلام
من اشتراک حجمی دارم، می خوام نامحدود بگیرم، می خوام بدونم سرعتش در مقایسه با حجمی چه طور هست؟ بعد از چند گیگ سرعت محدود میشه؟
آقا دعوا نکنین :دی
من امروز رفتم جمع آوری کردم :|
دیگه خسته شدم از قطع و وصلی و سرعت پایین تو شبانه !
البته 300 مگ از حجم تمدید اضطراری رو نگه داشتم . الانم دارم وب گردی میکنم :دی
تو سایت هم نوشته بود که 1 گیگ تمدید اضطراری شبانه نداره ولی دیشب شبانه هم دانلود کردم :))
سلامنقل قول:
در این لینک همه چیز رو توضیح دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]