سلام دوستان قذیمی شاتل
الان من یه 5 ماهی میشه که از شاتل کوچ کردم به پارس انلاین بد نیست دردسر شاتل رو نداره
ظاهرا این روزا شاتل ساکس رو هم بسته براتون توی پارس که باز هست
در کل دوستان توی پارس ماهی 80 گیگ دانلود رایگان دارم
خوش باشید من که خوشم
Printable View
سلام دوستان قذیمی شاتل
الان من یه 5 ماهی میشه که از شاتل کوچ کردم به پارس انلاین بد نیست دردسر شاتل رو نداره
ظاهرا این روزا شاتل ساکس رو هم بسته براتون توی پارس که باز هست
در کل دوستان توی پارس ماهی 80 گیگ دانلود رایگان دارم
خوش باشید من که خوشم
علاوه بر مبین نت و فن اوا که دوستان گفتن صبانت هم بستنشنقل قول:
زفیقم زنگ زده مبیننت بهش گفتم مخابران ساکسو بسته!! نکنه دارن اینترانتو پیاده میکنن؟ آخه گفته بودن فاز یک خرداد اجرایی میشه :41:
نقل قول:آقا مال ما هنوز شاتل همه کانکشن های مرتبط با SSL بسته هستش.نقل قول:
پرو*کسی*فایر و یا هو مسنجر whats app , viber یا هر برنامه بازی wow لوگین تو هر برنامه یا سایتی که از https استفاده بکنه قطع شده.
بی خود گردن مخابرات نندازین من اینترنت از مرکز مخابرات تهران هم دارم همه اینا رو اون بازه و مشکلی نداره اونور.
دوستان چطوری میشه این قضیه رو پیگیری کرد؟ حق دارن همچین کاری بکنن؟ با اعتراض و تماس با پشتیبانی حل که فکر نکنم بشه؟ آخه موضوع فقط پ*رو*کسی*فایر و فیل*ترینگ نیست که کلی چیز دیگه هم قطع شده الان. از کارو زندگی افتادم تو رو خدا یجوری بشه حرفمونو به گوش مسوولین برسونیم . هر قانون تخمی که میخوان پیاده کنن ، شاتل پیشفدم و سردمدارشه !! اینم شانس ... مائه!!
متاسفانه برای منم که proxifier دیروز چند ساعتی درست شد امروز دوباره قطع شده .
شاتل هم موش آزمایشگاهیه. همه چی اول رو شاتل تست میشه.
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت جشنواره بهاری شاتل، چنانچه در دوره ی زمانی 9 اردیبهشت ماه تا 20 اردیبهشت ماه برای خرید ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر پکیج 5 گیگ، 5 گیگ ترافیک رایگان و در ازای خرید هر پکیج 3 گیگ، 3 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت این جشنواره از سوی گروه شرکت های شاتل برای دوره ی فعلی سرویس شما به شما اختصاص خواهد یافت که می توانید از آن در دوره ی حاضر سرویس خویش بهره گیرید.
به تمام دوستان پیشنهاد میدم که خریداری کنید چون که شاتل یک خبر جالب رو می خوتد 12 اردیبهشت اعلام کنه تازه جشنواره بهاری فقط این نیست تا چند روز دیگه کامل اطلاع رسانی میکنه جشنواره رو هر سرویسی که می خوای بخر با مودم از شاتل یک کارت هدیه 1 ساله از شاتل بگیر
خبر 12 اردیبهشت رو بچسبین که به نظر من واقعا باید زود تر این کار رو میکردند
آقا زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفتم https مشکل پیدا کرده فیلتر شکن ها درست کار نمی کنن,گفتش که این مشکل از طرف مخابراته الان 4 روزه اینطوری شده داریم پیگیری می کنیم و ما از خودامونه که زودتر این مشکل حل شه چون حجم کاری ما هم بالا میره همه تماس میگیرن که چرا اینطوری شده.
خلاصه که باید مثل همیشه منتظر باشیم آقایون فلکه رو باز کنن.کی میشه این فلکه رو با خیلی چیزای دیگرو از این آقایون بگیریم که دارند مملکت رو ............
امروز ساکس حل شده
کار میکنه
سلام
اما با وجود این همه مشکلی که گفتند سرعت افزایش پیدا کرده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم هر وقت مشکلی پیش بیاد سرعت بهتر می شه!
راست میگن شاتل و صبانت و مبین نت با س. اکس مشکل پیدا کردن؟ برا شما هم س. اکس کار نمیکنه ؟؟