مرسی داداش خییلی عجیبه واقعاهنوز پست نشده!!!!!!!!نقل قول:
مرسوله اي با مشخصات وارد شده تا کنون از سوی ناجا تحویل پست نگردیده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مرسی داداش خییلی عجیبه واقعاهنوز پست نشده!!!!!!!!نقل قول:
مرسوله اي با مشخصات وارد شده تا کنون از سوی ناجا تحویل پست نگردیده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سهل انگاری قسمت نیرو انسانی پادگان هست. زمانیکه مدارک رو برا ناجا میفرستن حداکثر یک هفته بعد کارت میاد.نقل قول:
دوستان من 1/10 اعزاممه اگه پارتی تو مرکز استان داشته باشم میتونم محل خدمتم رو عوض کنم؟!یا نه؟!
یه خورده دیرهنقل قول:
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
اون هایی که الان تاریخ اعزامشون یک دهه به احتمال زیاد کجا میفتن.سپاه یا ارتش یا نیروی انتظامی
در صورت به همراه داشتن نسخه پزشک و تایید پزشک یهداری پادگان مشکلی ندارد .نقل قول:
گاهی برخی یگان ها مدارک پایان دوره خدمت را یک ماه تاخیر به ناجا ارسال می کنند تا مطمن شوند که حقوق واریزی شما به طور کامل قطع شده باشد.نقل قول:
برای سپاه که شما باید پذیرش از این سازمان داشته باشید . بدون پذیرش احتمال ان صفر است. هم می تواند ارتش باشد هم ناجا.نقل قول:
اینی که فرمودید داشتن نسخه پزشک
هر پزشکی باشه
سلام دوستان من این هفته دفترچمو پست میکنم مدرکم لیسانسه تک پسر هستم یه شش ماه کسری جبهه هم دارم
اگه بخام آشنا پیدا کنم که یگان یا همون بعد آموزشی بیفتم سپاه قبل از آموزشی باید برم دنبالش یا بعد تموم شدن آموزشی ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستم هم مدرکش لیسانسه افتاده ارتش بهم گفت فقط هر کاری میکنی سعی کن آشنا پیدا کنی سپاه بیفتی نظر شما چیه کدوم بهتره ؟
میترسم بعد آموزشی یه جای بد بیوفتم سخت بگذره لطفا راهنمایی کنید ممنون
صد در صد قبل از آموزشی باید برین دنبالش.نقل قول:
دوستان اعزام10/1 هستم.قبلا واسه پذیرش اقدام کرد میخواستم بدونم از کجا باید بفهمم پذیرش شدم؟