دوستان ببخشید این سرویس های نامحدود شاتل چطوره؟
مثلاً 256 چقدر سرعت دانلود دارید؟
128 چی؟
Printable View
دوستان ببخشید این سرویس های نامحدود شاتل چطوره؟
مثلاً 256 چقدر سرعت دانلود دارید؟
128 چی؟
شبانه از ساعت چند شروع میشه؟ واسه همه سرعتا هست دیگه؟!
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
از ساعت 1 تا 8نقل قول:
سلام بچه ها
می خواستم اگه کسی از بچه ها خطش تحت پوشش مرکز مخابرات شهید کاظمیان هستش از وضعیت شاتل تو این منطقه بگه
(مخصوصا دانلود تو شب)
ممنون
برای شبانه باید محدودیت دانلود را در نظر بگیری که برای همه مراکز هست بجز بعضی شهرها که جدیدا سرویس میدن ظاهرا نیست...نقل قول:
سرویس های شاتل همیشه اینطور بوده که ماه به ماه تغییرات کیفی زیاده می کرده و در این مورد هرگز پاسخگو نبوده اند :( مشتری مداری شون فقط در محدوده کلامی خلاصه میشه و هیچوقت به مرحله عمل نمی رسه
Sent from my XPERIA S
دوستم برای تمام سرویس های اکو شبانه از 1 تا 8 صبح بجز اکو آفیس Eco-Office رایگان دارند در تمامی روزهای هفتهنقل قول:
سرویس های آرت هم رایگان داره
بابا مذهب تون رو شکر من نمیدونم از کجا باهاشون تماس گرفتید از کدوم شهر ؟نقل قول:
ولی تهران واقعا عالی بخصوص در روز که تا مشکل فنی رو برطرف نکنن قطع نمی کنند تازه پیگیری هم می کنند تا ببینند وصل شدی مشکل برطرف شده !
اگر از شهرستانی خوب با تهران تماس بگیر 23089 یا ایمیل بزن حتما رسیدگی می کنند
ولی تو رو خدا اشاعه منفی و روعین نکنین خداییش پشتیبانی شاتل یه دونس ولی شب ها اونم بخاطر شیر شدن سرعت ها کاری نمی کنند چون مشکل فنی نیست
شاید حرفتون تا حدودی درست باشه امانقل قول:
ولی اماش اینه که:
اینترنت یعنی اینکه 100٪ بشه ازش استفاده کرد نه یه موقع قطع باشه یه موقع سرعتش رو چند برابر کنند و یه روز یا بهتر بگم شب کلا بلا استفادش بکنند ( همون 2-3 کیلوبایت خومون رو میگم) تازه نه یه روز و دو روز که بعضی وقتها 10- 15 روز به همین صورته بدون هیچ منطق و معیار مشخص
این رو چند بار قبلا هم گفتم اگر معیاری برای جریمه وجود نداشته باشه همیشه تقصیر با مشترکه
همون طوری که مثلا در قانون راهنمایی و رانندگی میگن در اتوبان حداکثر سرعت 120 کیلومتر، نه اینکه داری با 90 تا میری جریمت کنند و بگن باید سرعتت رو مدیریت میکردی:18:
سلام
دوستان واسه شما برنامه proxyfire الان روی شاتل جواب میده؟؟؟؟؟
واسه من الان جواب نمیده