شب سرعتش چطور بود ؟نقل قول:
Printable View
شب سرعتش چطور بود ؟نقل قول:
یه سوال از بچه هایی که پارس انلاین دارن:من دنبال یه شرکتی هستم که سرعت دانلودش تو تایم شبانه خوب باشه و به دانلود زیاد تو این تایم(حدودا شبی 4تا 5 گیگ)گیر نده یعنی سرعت محدود نکنه!آیا پارس آنلاین جوابگوی من هست؟خداییش راست و حسینی جواب بدین.{بنظرتون بین مخابرات-آسیاتک-پارس آنلاین و داتک کدوم یکی رو انتخاب کنم؟بقیه شرکت ها که گندش رو درآوردن!!!}:n12::n12::n12::n12::n12:
لطفا جواب بدین-نیاز فوری به انتخاب دارم:n12::n12::n12::n12::n12:
وضع خیلی خراب بود 2 گیگ بزور دانلود کردم اونم با سرویس 2 مگ :n21:نقل قول:
به به قزوین جون ، می بینم که دوباره برگشتی پارس آنلاین :n02:نقل قول:
فعلاً که اوضاع زیاد خوب نیست. یعنی بگیر نگیر داره. برای بعضیا کلاً تعریفی نداره. حتی با سرویس 2مگابیت که بالاترین سرویس پارسآنلاینه سرعت زیر 100 کیلوبایت میگیرن تو ساعتهای شبانه که با این وضعیت کفاف 5گیگ شما رو نمیده. بعضیها هم وضعیتشون بعضی شبا خوبه بعضی شبا ناخوب. مثل خودم که بعضی شبا تا 7 -8 گیگ هم میتونم بگیریم و متوسط سرعتم 450 تا 500 هم میرسه. بعضی شبا هم اصلاً تعطیل تعطیل میشه. یعنی به زحمت 2 گیگ رو میگیرم. گر چه برای بعضی از دوستان نه تنها سرعت خوبه حتی تو واسهشون پروفایل رو روی 16 مگ بسته. البته اینا خیلی کمن.نقل قول:
الآن شده مثل 2 سال پیش که من آسیاتک داشتم. اون هم روزا سرعت تا 600 کیلوبایت بالا میرفت، شبانه میشد فیکس نصف سرعت اسمی سرویسم (که 2مگ بود) و با سرعت 120 تا 125 مگابایت در ثانیه دانلود میکرد. خونه پرش تو 7 ساعت شبانه رایگان که اون موقع آسیاتک داشت میشد 3گیگ. اما هر از چندگاهی یه هو سرعتم باز میموند میتونستم تا 6 گیگ دانلود کنم. شنیدم آسیاتک الآن سرعت شبانه رایگان سرویسهای پرسرعتش فیکس روی 2مگابیت (250 کیلوبایت) در ثانیه بسته میشه.
مخابرات اگه شبانه رایگان داشته باشه سرویست، سرعتت روی سرعت اسمیته. یعنی 2مگابیت تقریباً همون 250کیلوبایت در ثانیه رو میده. اما نمیدونم سرویسهای 5مگابیت و 10مگابیتش هم شبانه رایگان دارند یا نه. اما فکر نمیکنم حتی اگه شبانه هم داشته باشن، پهنای باند این سرویسا رو تو شبانه رایگان باز بذاره.
از داتک هم هیچ اطلاعی ندارم.
با 2مگ محدود شبی به زور بتونی 3گیگ بگیری. اگر لینک درست و حسابی باشه. جالبه بدونی حدود 5-6ماه پیش میشد 4-5گیگ گرفت الان به هیچ عنوان این رقم حداقل واسه من دست یافتنی نیست دیگه. معمولا بین 100تا140 در نوسان است شب ها.نقل قول:
سرویس های پائین تر قطعا زیر 3گیگ میگیره. تست شده قبلا.
با یکی از بچه ها صحبت میکردم واسه خط دومم میگفت مخابرات گرفته شبانه اش خوبه. احتمالا منم برم سمت مخابرات ببینم وضعیت اونجا چطوره...
واسه من دو شب سرعت خوبه دانلود میکنم بعدش سه شب سرعت میاد پایین، دانلود نمیکنم بعد دوباره خوب میشه :| :23:نقل قول:
شما هم مثه من شدی فکر کنم :|نقل قول:
چند روز پیش میگفتی خوبه الان دوباره بد شده :|
اینم دانلود رایگان امروز من با سرعت 2 مگ یک ماهه
مخابرات حرف نداره خیلی خوبهنقل قول:
با سرعت 2 مگ مخابرات سرعت 250 بهت میده
نه محدود میشی نه چیزی سرعتش ثابته
در عرض یک ساعت میتونی 800 مگابایت دانلود کنی
فقط یکم گرونه
خوب اگر داستان اینطوری باشه که شما میگی پارس هم زده تو کار محدودیت بازی...نقل قول: