طبق قوانین این سایت ریپورتت می کنمنقل قول:
بنده تقاضای قطع دسترسی این کاربر به این بخش از انجمن رو دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
طبق قوانین این سایت ریپورتت می کنمنقل قول:
بنده تقاضای قطع دسترسی این کاربر به این بخش از انجمن رو دارم
نقل قول:
بزار بگه
من که خودم میدونم کی هستم مزدور کی هستم مزدور کی نیستم
اینا به اصطلاح اسلاح طلب هستن همینایی که به روانی رای دادن فکر کردن معجزه میکنه حالا حتما ناراحته
شایدم ساندیسی هست داره امر و نهی میکنه اینجا میگه باسه نظام مزدوری کن
یه عده ام هستن تا یه جایی پاتوق میشه با فحاشی میریزن که پاتوق را قرق کنند
تو اینترنت هر سه تای این ها را با هم هستن عرزشی اسلا طلب عربده کش
چرا چرت و پرت می گی! چه ربطی به سوئیس داره!نقل قول:
یه مشت ... رو چسبوندی به کل ملت!!!
البته جای تعجبی نداره! وظیقه شما چرت و پرت گفتن و تکرار مزخرفات کسانی است که وطن را ویران کردند و دین خدا را سرافکنده.
عزیز منننن عزیززززنقل قول:
اومدن دلار رو کردن 4200 برای اقلام ضرورییی و کمک به کنترل اقلامی مثل دارو .... چی شدددد ؟؟؟
یا یارانه .....
ازین جور دسته ها زیاد ما دیدم سبد کالا و ....
نمیخوایممم
اینا فقط کوتاه مدت و برای کم کردن فشار روانی مردم هست ...
میفهمی؟؟
این مملکت باید کوبیده شه و عین هیروشیما و ژاپن از بی مغز هایی مثل شما به کل زودوده شه
و هرچی اخوند و عمامه داره با هرکی که ازین تز ها میده بره رو هوا ...
نقل قول:
سلام، اگر امکان داره و در سایت تاپیکی وجود داره میتونیم بریم تو اون تاپیک و بحث کنیم (اگر مایل باشید)
چون این تاپیک در مورد اینترنت و شاتل هست و دیگه دلار 4200 و بحث حکومت و ... بیاریم دیگه خیلی خیلی از موضوع دور شدیم و بقیه معترض میشن. ممنون
در بخش تاپیک های متفرقه میتونی موضوعی رو شروع کنینقل قول:
اخه عزیزم شما اگر میتونی تو خبرپراکنی شرق و تسنیم از ارزانی اینترنت صحبت کنینقل قول:
اون ها هم باید بتونن اینجا از گرانی دفاع کنن
وقتی واقعیت جامعه ما دقیقا برعکس گفتار و رفتار این مزدوران هست چرا باید تریبونی برای ابراز نظر داشته باشند
شما میدونی ما هم میدونیم که ارتش سایبری وجود داره و واقعا انگل این نظام هستند برای هر موضوعی دفاع میکنن مهم نیست چی باشه پول میگیره که دفاع کنه
اینترنت ایران گرانتر از اروپا و کندتر از آنگولا!
اگرچه کیفیت اینترنت ارائه شده در کشور شرایط مساعدی ندارد اما تعرفه بستههای اینترنت به شکل خاصی در روزهای گذشته افزایش پیدا کرده.
افزایش قیمت بستههای اینترنت در حالی است که بسیاری از خانوادهها از اینترنت برای بخش مهمی از زندگی خود "مثل تحصیل یا خدمات بانکی و ..." استفاده میکنند.
رئیس جمهور در تبلیغات انتخاباتی خود اعلام کرده بود که باید استفاده از اینترنت برای دهکهای پایین رایگان شود، اما حالا اوضاع جور دیگری رقم می خورد./خبرآنلاين
کارزار مخالفت با افزایش تعرفه های اینترنت به راه افتاد
هزینه اینترنت 8.3 درصد درآمد ماهانه خانواده های ایرانی/ در کشورهای دیگر زیر یک درصد است!
یک ادعای دیگر موافقان گرانشدن اینترنت، مقایسه قیمت آن با دیگر کشورهاست که به درستی هم نشان میدهد قیمت اینترنت ما نسبت به 78 کشور دیگر ارزانتر است؛ اما این همه ماجرا نیست و باید محاسبه کرد که هزینههای اینترنت چه سهمی از درآمدهای مردم است.
روزنامه دنیای اقتصاد این مقایسه را انجام داده و خروجیاش این شده است که هزینه اینترنت ما، به طور متوسط 8.3 درصد درآمد ماهانه هر خانواده است. در حالی که در کشوری مانند امارات با گرانترین تعرفه بین 106 کشور مقایسهشده، هزینه اینترنت فقط 2.9 درصد درآمد خانوادههاست.
جالب اینکه این هزینه در کشورهایی مانند آلمان، دانمارک، فرانسه، کره جنوبی، رومانی و روسیه زیر یک درصد درآمدهاست.
بچه ها کسی اینجا Battlefield V یا کلن Battlefield بازی می کنه ؟ من دیده بان دارم واقعا هیچ مشکلی نبود رو انلاین ولی از یه ماه پیش خیلی تو بازی لگ / دیلی دارم طوری که اصلا ثبات نداره و دائما بالا پایین میشه ...
با کابل هم وصل هستم و پینگ هم 90 و کاملا نرمال و بدون اسپایک هست ...
خواهشا اگر بازی می کنید یه اطلاع به من بدین .....
حذف شود. تکراری
آقا چطور میتونم درخواست تخلیه از شاتل حروم خور رو بدم که اذیت نکنن و سریع تخلیش کنن؟؟؟ همشون دزدن ولی شاتل دیگه سلطان گرونیه
از توی پنل درخواست جمع اوری بدهنقل قول:
اگر نکردن و یک هفته بیشتر طول کشید شکایت بزن 195
منی که 1 ماهه میگرفتم 175 گیگ به 100 تومن
الان 50 گیگ شده 100 تومن : ))))))))))))))))))))))))))))
خب الان کسی هم هست که شاتل بمونه خدایی؟
اگه دلیلی برای موندن روی شاتل هست جدا دوس دارم بدونم
وگرنه که تخلیه و اما مقصد بعدی کجا؟ این دفعه فرار به کجا...
یجورایی خودت جوابو دادی؛ اینکه کجا بریمنقل قول:
من بقیه رو نمیدونم ولی پایداری که شاتل واسه من داشت رو هیچ سرویس دهنده دیگه ای نداره رفتم پارس آنلاین آسیاتک همشون داغون بودن
ولی با این قیمت قیدشو زدم رفتم TD ایرانسل 8 مگ 80 گیگ 70 تومن می ارزه واقعا
دوستان واسه شبانه رایگان شاتل لازمه که مودم رو خاموش روشن کنیم یا خودش اتوماتیک انجام میده؟
و اینکه از ساعت 1 رایگان میشه؟
و تا شبی چند گیگ سرعت محدود نمیشه؟
تجربه تقریبا دو ساله با شاتل طرح نقره ای داشتم همیشه و پهنای باند طرحم هم تقریبا 90 درصد این مدت 8 مگابیت بود به استثنای یه تایم که برای فیکس پینگ 4 مگابیت استفاده میکردمنقل قول:
شبانه محدودیت سرعت جزئی و مقطعی تجربه کردم ولی دائمی خیر
تا ماهی 300-350 گیگابایت هم دانلود داشتم محدودیت حجمی یا مشکلی نبوده هیچوقت
برای سرعت 16 مگابیت و طرح های برنزی و ...شاید متفاوت بوده باشه
البته این مال قبل تغییرات یکی دو ماه اخیر بود ولی خب....
اینترنت هم ساعت یک تا 8 شبانه محسوب میشه و نه لازم به خاموش یا روشن کردن نیست!
من به اشتباه یکی از فامیل اینترنت شاتل گرفتم، نه کیفیتش بهتر از بقیه است، نه قیمتش بهتر، و الآن هم با این افزایش قیمت اصلا منطقی نبود، کاری نداره، تخلیه پورت کنید تا بفهمند الکی نیست حق کاربر رو ضایع کنند.
الان گرانترین تعرفه را شاتل داره ارایه میده و تا وقتی با ریزش شدید مشتریاش مواجه نشه تعرفه هاش را پایین نمیاره
دوستان او 5 درصد ترافیک اضافه حذف شده ؟
سال قبل واسه 16مگ یه بسته 210 گیگی بهم داده بودند
ولی امسالی خبری نیست
با پشتبانی حرف زدم گفتم امسال حذف شده گفت حذف نشده با همین 5 درصد اضافه شده 350 گیگ
من گفتم 350 گیگ بسته پایه خودمه باید 5 درصد بهش اضافه بشه اونم برمیشگت همین کسشعر ها رو دوباره میگفت , تو یه حلقه بینهایت گیر کرده بودم ;)
تو سایت هم همچنان هست
*در آستانه مصرف هر یک از سرویسها ۵ درصد ترافیک بیشتر برای ایجاد حاشیه اطمینان محاسبات مصرف کاربران افزوده شده، و مجموع ترافیک به عنوان حد آستانه مصرف، اعلام شده است.
195 هم که کلا تو این دولت تعطیل شده
فکر کنم 5% جزو قوانین زمان محمد جواد بوده باشه. انگار خیلی باهاش لج بودن سرویس دهنده ها یکی یکی قانونهای زمانشو نقض میکنن. قدرشو ندونستیم دیگه، هی تو فضای مجازی ناناز بازی در میورد همه مسخرش میکردن یه خوبیهایی هم داشت طفلک، الان باید با عیسی حال کنیم و پروژه تخیلی چند هزار پورت فیبر نوریش.
دوستان کسی تجربه شکایت و فسخ قرارداد 6 ماهه، 1 ساله و پس گرفتن وجه واریزی رو داشته؟
اگه مثلاً به 195 شکایت بشه احتمال عودت وجه هست یا اتفاق خاصی نمیفته؟
فقط وقتی فسخ میکنن و پول را عودت میدن که دیگه نتونن در مرکز مخابراتیتون سرویس ارایه بدن اینم البته چند ماه طولش میدن تا پول را پس بدننقل قول:
با ثابت نگه داشتن دستوری قیمت ها چه اینترنت و چه تعرفه پست، نفس پست و شرکت های اینترنتی رو گرفت.. به وضوح میبینیم که هیچ شرکتی تمایل به سرمایه گذاری برای گسترش اینترنت نداشت و هنوزم نداره چون قیمت اینترنت ناچیز هست.نقل قول:
درود
دوستان میخوام شاتل تخلیه بزنم بخاطر قیمت های بالا:thumbsdow
پیشنهادی از شرکت های دیگه دارین که قیمت و کیفیت خوبی داشته باشن یا جشنواره فروش داشته باشن؟
نقل قول:
در حال حاضر فقط شرکت های پیشگامان و فن آوا جشنواره فروش دارند.
شرکتهای فعلی فقط پهنای باند را وزارت ارتباطات میخرن و به مشتریان میفروشن عملا نقشی در توسعه زیرساخت کشور ندارن بعدش هم کمیته مصادیق و این طرح صیانت هدفشون محدود کردن اینترنت در کشور هست حالا شما چطوری میخوایید اینترنت را در کشور گسترش بدید اصلا اطلاع داری کمیته مصادیق که مجوز واردات پهنای باند را به دولت میده از اول دولت جاری مجوز افزایش پهنادی باند را نداده حالا با گران کردن قیمت اینترنت فقط جیب صاحبان شرکتهای اینترنتی پر میشه و هیچ توسعه زیرساختی در کشور انجام نمیدن و همینطور قشر آسیب پذیر جامعه دیگه توان خرید اینترنت نخواهند داشتنقل قول:
خب چرا طرح های ویژه رو برداشتن؟ اونا رو که دیگه کسی مجبورشون نکرده بود؟نقل قول:
باز شاتل از همشون طماع تره عملاً هیچ طرح ویژه ای تداره.
خب چرا طرح های ویژه رو برداشتن؟ اونا رو که دیگه کسی مجبورشون نکرده بود؟نقل قول:
باز شاتل از همشون طماع تره عملاً هیچ طرح ویژه ای تداره.
هزینه راه اندازی و رانژه رو هم این قدر زیاد کردن که جرأت نمیکنی همینطوری تخلیه خط کنی
شاتل سرویس گلدش رو حذف کرد...:eh:
برم بپرسم ببینم چه خبره
با پشتیبانی حرف زدم گفت حذف نشدن و سایت در حال بروزرسانیستنقل قول:
فعلانه که روی سایت نیست، البته اعتباری هم به حرفشونم نیست...نقل قول:
سرویس گلد رو حذف کردن (هرچند من الان تو قسمت تمدید دارم)
نقل قول:
بلاخره اینا شرکت های خصوصی هستن و میلیارد ها سرمایه رو گذاشتن وسط که سود ببرن.. اگر قرار باشه که سود ناچیزی ببرن چرا سرمایه بزارن وسط؟
مدیر عامل شاتل همین نخجوانی اقتصاد خونده و چند تا مشاور داره که از اون زرنگ های روزگار هستن. خب معلومه سرشون کلاه نمیره و دنبال حداکثر کردن سود خودشون هستن
ترافیک اخر هفته تو پنلتون هست؟:thumbsdow
عملا شاتل زده به سیم آخر...سرویس هاش چک کردم الان فکر نکنم گرونتر از شاتل بشه پیدا کرد...ظاهرا چاره ای نمیذارن جز تخلیه خط ...نقل قول:
فکر کنم شاتل یوزرهاش زیاد هستن که ترسی از تخلیه نداره ...وگرنه حدودا سه برابر بودن قیمتش نسبت به های وب خیلی عجیبه
- از وقتی اینترنت رو گرون کردن، وضعیت سرعت و ثبات اینترنت من بهتر شده... این نشون میده خیلی از مردم بی دلیل و برای الافی تو اینترنت چرخ میزدن و الکی ترافیک شبکه رو اشغال کرده بود.
بنظرم باید از همین قیمت فعلی هم حداقل 3 برابر بشه... تا الافی در اینترنت به حداقل برسه
- از وقتی اینترنت رو گرون کردن، وضعیت سرعت و ثبات اینترنت من بهتر شده... این نشون میده خیلی از مردم بی دلیل و برای الافی تو اینترنت چرخ میزدن و الکی ترافیک شبکه رو اشغال کرده بود.
بنظرم باید از همین قیمت فعلی هم حداقل 3 برابر بشه... تا الافی در اینترنت به حداقل برسه