اصفهان خیابان بزرگمهر کوچه شهید محسن سلطانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اصفهان خیابان بزرگمهر کوچه شهید محسن سلطانی
با نسل سه تست گرفتین اینقدر سرعت داد.میتونین بگین ساعت چند گرفتیننقل قول:
سلام بله با نسل سه ساعت پنج بعد از ظهرنقل قول:
دیروز منم اصفهان.خیابان مولوی تا 9 مگ گرفتم با تريجي.
اون تست خیابان مدرس قدیمم ساعت 2 شب گرفتم
الانم یه بار دیگه خیابون مدرس تست گرفتم نتیجش این بود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبری از اینترنت شبانه نشد؟
قرار نیست برش گردونن؟
سلام
دوستان وقتی مودم 3g با قیمت 50-60 هزار تومان هست و کیفیت خوبی هم داره چرا از ایرانسل به قیمت چند برابر می خرید؟ دلیل خاصی داره؟
میشه لینکش رو بدید.نقل قول:
تو دیجیکالا یه سرچ بکنید هستنقل قول:
ظاهرا لینک ها فیلتر می شن و نمی شه اینجا لینکی قرار داد ولی همونطور که دوستان هم اشاره کردن تو دیجی کالا هست.نقل قول:
دوستان چطوری میشه این پیامک های هدیه رو قطع کرده . خیلی رو اعصابه :n23:
سلام.
رومینگ ایرانسل به همراه اول و بالعکس در کچا ها فعال است؟
مودم 3g wifi قیمت سایت ایرانسل و دیجیکالا یکی هستنقل قول:
منظورتون را متوجه نمیشم؟
قیمت ها فرقی نداره !!!
اگر شما دنبال امکانات خاصی روی مودم نباشید و به حداکثر 4، 5 مگ سرعت برای اینترنت راضی هستید طبیعتا می تونید مودم 60 70 تومنی هم بخرید اما معمولا کسانی که دنبال 4 جی هستن میرن دنبال مودمهای ایرانسلنقل قول:
در نطر داشته باشید که خیلی از مودمهای تری جی از استادندارد دوال کریر ساپرت نمی کنند و امتیاز مهمی رو از دست میدن در حالی که هم ایرانسل و هم همراه اول dc-hspa+ هستن پس فرق مودم ها خیلی زیاده که من فقط یکیش رو گفتم پس فرق است بین 7 مگ و 21 مگ و 7 مگ و 41 مگ
ایا irn41 و irn71 وجود دارد؟
کسی به صورت پیکی سیم کارتشو یو سیم کرده از خدمت جدید ایرانسل ؟
میخام بدونم رایگانه ارسالش فقط پول سیم کارتو میگیرن یا نه؟
بسته سهماهه ام تا چند روز دیگه زمانش تموم میشه ولی چند گیگ حجمش مونده . . . راهی هست که گیگهای باقیمانده رو به ماه بعدی انتقال بدم ؟!
نه،نیست.بزن دانلود وگرنه باطل می شه.نقل قول:
تهران میدان ولی عصر
XPERIA Z3+
دوست عزیز تو پست قبلیم نگاه کنید چند صفحه قبل.گذاشتم کجا بودم گرفتمنقل قول:
فقط میدونم irn 20 رایتل هست irn 35 ایرانسلنقل قول:
سرعت دانلود نسل چهار هستنقل قول:
دوستان میشه یه تست سرعت بگیرید بزارید.متشکر
بله دارم یه فیلم دانلود میکنم.نقل قول:
البته من حداقل یه 10 باری یه فایل رو هم با Z3 و هم با +Z3 همزمان هم با اینترنت ایرانسل و هم با adsl دانلود کردم.که در هر دو حالت +Z3 با سرعت بیشتر و بالاتر دانلود کرد.
حالا یا بخاطر CAT6 بودنش هست یا بخاطر پردازندش؟
XPERIA Z3+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل دو و نسل سه
هر دو تا با تهران سرور ایرانسل
نسل سه سرعتش به خاطر گوشی کمه
Sent from my Explorer A310e using Tapatalk
ایرانسل :n34:
اول صبح تو همه ی سایتا اگهی داده که بسته های جدید اورده !!!!!!!
فکر کرده ما یادمون میره بهترین بسته ها (شبانه) رو حذف کرده :n25::n24:
سلام اقا رضا...خسته نباشین.
تو گرگان منطقه گرگان پارس که اخرای سال پیش 4G راه افتاد عالی بود کیفیتش...:n01: الان یه مدتیه که اصلا شده در حد اینترنت ADSL با سرعت 128 !
و فقط هم صبح ها حدود ساعت 8 تا 10 مثل قبل هست و بعدش افتضاح...:(
شما میدونین مشکلش چیه؟
ممنون.
تو سایتش که فعلا همون قبلی ها هستنقل قول:
عرضه سه بسته جدید هفتگی، ماهانه و 6ماهه اینترنت همراه از سوی ایرانسل
ایرانسل از عرضه سه بسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدید هفتگی، ماهانه و شش ماهه مقرون به صرفه و قابل استفاده در تمامی شبکههای نسل دو (GPRS و EDGE)، نسل سه (3G) و نسل چهار (4G/LTE) بدون محدودیت سرعت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، بسته جدید هفتگی اینترنت همراه ایرانسل شامل یک گیگابایت ترافیک اینترنت قابل استفاده در تمامی ساعات به همراه یک گیگابایت ترافیک قابل استفاده در بازه زمانی 2:00 تا 14:00 با قیمت 8 هزار تومان به مشترکین همه سیمکارت های ایرانسل عرضه شده است. این بسته با شماره گیری کد #۴*۲*۵*۵۵۵* فعال میشود.
مشترکین ایرانسل میتوانند بسته مقرون به صرفه اینترنت همراه ماهانه 3 گیگابایتی جدید این اپراتور تلفن همراه کشور را با قیمت ۱۳هزار تومان از طریق کد #۵*۳*۵*۵۵۵* و بسته اینترنت همراه ۳۰ گیگابایتی ایرانسل با اعتبار زمانی ۶ماهه را با قیمت ۶۰ هزار تومان، از طریق شمارهگیری کد #۱*۴*۵*۵۵۵* انتخاب و فعال نمایند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانسل بهعنوان متنوعترین و مقرون به صرفهترین سبد تعرفه اینترنت همراه کشور، بدون محدودیت در سرعت و فناوری در تمامی شبکههای نسل ۲ (GPRS/EDGE)، نسل سه (3G) و نسل چهار (4G/LTE) ایرانسل قابل استفاده هستند. این بستهها با شمارهگیری کد دستوری #۵*۵۵۵* قابل فعالسازی هستند.
جالبه دیشب با 3 جی 3مگ سرعت دانلود داشتم
حالا نمیدونم مشکلم و حل کردن یا شانسی بوده
شایدم به خاطر برداشته شدن شبانه باشه
کدوم ساعت.کدوم شهر هستید دوست عزیزنقل قول:
بسته های حذف شده روی *7# هنوز هست !
کسی میدونه کار میکنه یا نه ؟
مثلا سه ماه 50 گیگ 75 تومن حذف نشده از ستاره هفت :n19::n38:
فک نکنم کار کنه چون کد هاش کلن از سرور سایت حذف شدننقل قول:
خداحافظ ایرانسل ....!
اقا ینی بسته های شبانه برداشته شد؟
من همین اخرای ماه رمضون هم داشتم استفاده میکردم ...
بسته ماهانه 24 گیگ ده هزار تومن ،دو تا هشت صبح ...
ینی دیگه برداشتننش؟
در مورد سرعت هم بگم که شبا حدود 100-150 هست ولی صب ساعت 6 تا 8 به 250 -300 میرسید ...کلا راضی بودم با توجه به قیمت و حجمی که میداد ...
سلام
من مشترک ایرانسل نیستم
ولی اینو یادتون باشه که در ایران
هر سرویس دهنده ی گسترده ای که دست به اقدام سرویس های حجمی بسیار ارزان/نامحدود کرده با کله مشترکینش به زمین خوردند در باب کیفیت !
در صورتی که این تعرفه هارو ورداشته باشند مطمن باشید کیفیت شبکه ی ایرانسل بهتر خواهد شد .
والا از وقتی که برداشتند هم سرعتم پایین اومده و هم انتن دهیش ضعیف شده.نقل قول:
اینجا ایرانه و همه چی برعکسه
بنده سالهاست که مشترک ایرانسل بوده ام همیشه هم سعی کردن بدون تعصب تمامی نیازهامو براورده کنمنقل قول:
ولی با توجه به کیفیت دیگر اپراتور ها مثل رایتل رو بهتر دونستم که استفاده کنم و سرعت پایداری رو تجربه میکنم.
ولی در باره ی این افت سرعت مقطعی میتونه باشه و شک نکنید که با برداشته شدن طرحهایی که منجر به دانلود های نامتعارف میشه سرعت سرویس دهی همه ی شما بهتر خواهد شد.
بنده دوستانی میشناسم که با همین طرح ها هارد های ۲ ترابایتی پر کردند ! فکر کنم خودتون دیگه باید تا اخرش بفهمید...
سلام دوستان
من از بسته ۳۰ گیگ ۳ ماهه استفاده میکنم و خوبیش برام این بود که حجم را یکجا در مدت سه ماه میداد و تقسیم بندی نمیکرد در نتیجه در طول سه ماه هر وقت میخواستم از این سی گیگ استفاده میکردم.
ظاهرا این بسته هم برداشته شده و یک بسته جدید مشابه یعنی ۳۰ گیگ ۶ ماهه گذاشته شده. حالا سوالم اینه که مدت و حجم مانند بسته قبلی یکجا تعلق میگیره یا اینکه تقصیم بندی میکنه؟
Sent from my iPad Air