رفیق نمیدونم اینو هم تو تاپیک مخابرات مشهد خوندم بفرمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
رفیق نمیدونم اینو هم تو تاپیک مخابرات مشهد خوندم بفرمانقل قول:
برا من نت از صبح قطعه هنوز هم درست نشده برا بقیه هم قطعه؟
نه مشکلی ندارم مننقل قول:
منم ساعت 9 وصل شدم ديگه وصل نشد هر دو ساعت يكبار وصل ميشه با آي پي 2.189 يه صفحه باز ميكنه قطع ميشه.نقل قول:
الان يه چند دقيقه است وصله ، توي ibsng همشون ناموفق ثبت شدن به علت Accounting Not Started
برا من هیچی ثبت نمیکنه فقط یه بار زده accounting not started اصلا هم وصل نمیشهنقل قول:
من همین الان نتم وصل شد جالبه رفتم تو پنلم تو ای بی اس دیدم کل حجمی که مصرف کرده بودم رو برگردوندن !!!
نت منم الان وصل شد رفتم ibs دیدم 130مگ ازم خوردن من کلا از دیشب باهاش کار نکردم همش قطع بوده:n21:
پینگ مخابرات امروز البته تهران. چرا اینقدر بین استانهای مختلف تو تست و نوع تعرفه تفاوت هست ؟ مگه همه یه شرکت نیستن
Sent from my iPad using Tapatalk
نت من هم از صبح قطع بود، حدود 30 دقیقه هست که وصل شده
بخاطر اینکه تهران-شیراز-اصفهان-کرج سرور دارن و هر چی فاصله از این شهر ها کمترباشه پینگ بهتر میشهنقل قول:
لینکی که گذاشتید رو دیدم، توی سایت شبانه نوشته:نقل قول:
توجه: این سرویس فقط روی ADSL های محدود و دارای ترافیک رایگان شبانه (1 تا 8 صبح) کاربرد دارد !
یعنی ظاهرا روی نامحدود که شما گفتین، کاربرد نداره
حالا ما که نامحدود هستیم ولی ترافیک رایگان شبانه از ساعت 2 تا 6 هست چی بازم کاربرد ندارد؟
بعد از از قطعی از صبح تا ساعت 7.5 عصر پینگ بالا رفته شارژ خوری هم مثل اینکه چند برابر شده همون اول که وصل شد 130مگ ازم خورد الان هم 1صفحه باز میکنم 10مگ ازم میخوره:n29:
فرشاد پس شما هم مثل ما شدی
دیدی راست می گفتیم
عجب مثل اینکه یه نفر از اکانتم داره سوء استفاده میکنه
ibs اینو مینویسه
Maximum number of concurrent logins reached
امروز اومدم چند تا کار مفید غیر از بازی کردن انجام بدم... همش نت قطع بود... ساعت 7 خوابم برد. شنیدم که داداشم میگه: "خوابیدی نت وصل شد"، ساعت 11 بیدار شدم، دوباره قطع شد، تا الان که هی داره قطع و وصل میشه :n24: من اغتشاشیدم به این کیفیتشون :n23:
تا میام سریال نگاه کنم، نت وصل میشه، ولش میکنم میام دو صفحه باز میکنم دوباره قطع میشه... :n29: ای کاش حداقل مثل اون سری، اکانتینگ بعد از قطعی خراب میشد :n10:
برا من هم قطع میشه و تو ibs یا میزنه Maximum number of concurrent logins reached یا میزنه accounting not started برا تو هم اینجوریه؟نقل قول:
سيستمشون منفجره!نقل قول:
دوستمون ديگه فوش ها رو داد :n02:
اين اولي ها مربوط به ارورهاي maximum....
دومي هم بخش كوچكي از ارور اكانتينگ نات استارتد!
باز خوبه به بعضیا بعد از قطعی شارژ اضافه میکنن از ما که فعلا داره شارژ میدزده وحشتناک امروز نزدیکای 300مگ ازم بردن
همین الان 10مگ ازم برد یدفعه
گسترش ارتباطات واقعا تکه هم سرعتش هم پینگش ولی مخابرات و آسیاتک افتضاحن
الان دوباره قطع و وصل شد...
یاد جمله ی ...ـدی آب قطه افتادم...
امروز اومدم یه کوچولو آخر پروژه رو انجام بدم و یکم ترجمه کنم... نت قطع بود :n24:
کلا به من نیومده کار مفید انجام بدم :n09: فقط باید بازی کنم :n19:
برای من همه اش Yes هست و مشکلی نداره از اون لحاظ... شاید بخاطر نامحدود بودنشه...نقل قول:
تو از اتاق فرمان برام وقت بگیر، بجای سایر دوستان هم مخابرات رو مورد عنایت قرار میدم :n10:
ما همیشه قبض برقمون خیلی بشه میشه 6-7 تومن... این سرری اومد 40هزار تومن، 32000 تومنش ارتباط بین شهری بود که با این پشتیبانی کثیف مخابرات تماس گرفتم و پشت خط موندم... خدا ازشون نگذره. همینجوری حق مردم رو میخورن آخرشم میگن از سرتون زیاده :n24:
ما هر وقت یه تست با اسپید تست میزاریم اینجا سرعتمون از این رو به اون رو میشه معلوم نیست چه خبره:n24:
2020 که رایگانهنقل قول:
توي قبض برقتون ارتباط بين شهري بود؟:n02:نقل قول:
اه بچه ها سرعتت رو مي گيره :n02:نقل قول:
طرف حواسش هست... :n02:نقل قول:
بصورت عملی میگه بیل آخ :n09:
2020 زنگ میزنم میگه بزنگ 3372525 :n24:نقل قول:
قبض برق 50ولت تلفن :n02: (50 ولت بود دیگه موقع زنگ خوردن.. یا 25؟ )نقل قول:
میخواستم ببینم متن رو میخونی یا نه :n19:
شاید یکی اینجا داره استراق سمع میکنه :n10:نقل قول:
وایرلسهنقل قول:
اینجا تمام سیستمها شبکه هستش
حدود 500 تا سیستم تو شبکه هست
اینترنت وایرلس هست
بچه ها الان سرویس های 5 مگ و 10 مگ شبانه دارن ؟
این چه وضعیه دیگه دیروز کلا نت قطع بود دیشب هم از ساعت 12 شب تا صبح نت قطع بود این قطعی ها رو هم اصلا جبران نمیکنن اصلا عین خیالشون نیست فقط تعرفه رو بالا میبرن و پول میگیرن بهترین راه تحریم کردنشونه من 15 روز دیگه نامحدود دارم دیدم نامحدود نمیدن تخلیه میکنم مردم رو مونگول فرض کردن
نت من از دیشب تا الان قطع بوده بعد گور به گور شده الانم که وصل شده خبر مرگش هیچ سایتی باز نکردم 100 مگمو خورد:n23:
بابا همه برین شکایت کنید واسه این حجم خوریها
.... اب هم قطعه همین و بس
من که با استفاده خیلی کم روزی 500 مگ ازم کم می شه
حال هم ندارم تا طالقانی برم گوشی هم برنمی دارن
قطعی نت:
از صبح دیروز قطع تا ساعت 21
21 تا 24/30 وصل
مجدادا قطع تا صبح امروز
دلت خوشه اینا شکایتارو پیگیری نمیکنن.میان تاپیک ما رو میخونن.نقل قول:
الان هم قطع و وصل میشه
Sent from my GT-I9300
نت من از صبح تا الان دوباره قطع شد الان هم بزور وصل شده ولی صفحه به زور باز میکنه ibs هم باز نمیشه
سلام سرویس های 5 مگ و 10 مگ شبانه دارن ؟
دو سه روزه که جز قطع و وصلی چیز دیگه ای ندیدیم از این اینترنت مخابرات. کی قراره درست شه؟ اصن قراره درست شه یا در اولین فرصت تخلیه کنیم؟