سلام و درود
الان از روی چه سایتی میشه ، باقی مانده شارژ رو نگاه کرد؟؟
من آدرس های قبلی رو میزنم ، اصلا باز نمیشن.
باتشکر:n40:
Printable View
سلام و درود
الان از روی چه سایتی میشه ، باقی مانده شارژ رو نگاه کرد؟؟
من آدرس های قبلی رو میزنم ، اصلا باز نمیشن.
باتشکر:n40:
خدا خیرتون بده.
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز:n40:
دوستان شما هم چند وقته "تایم اوت" دارید با فقط مشکل منه ؟
من همیشه تایم اوت رو دارم !! هیچوقت نبوده که تایم اوت نداشته باشم تو تایم رایگان خیلی بیشتر ترهنقل قول:
اصن تایم آوت جزوی از نت ایراننقل قول:
منم دارم
سلام اینترنت تازه گرفتیم من صد درصد مطمینم که مودم رو درست تنظیم کردم و چراغ ADSL ثابت روشنه فقط چراغ اینترنت روشن نیست
۲۰۲۰ ام زنگ می زنیم میگه مشکل از ما نیست !!! چی کار کنم به کجا زنگ بزنم ؟؟؟ خواهش می کنم کمک کنید
واسه من که همیشه هست . البته صبحها بعد از تایم شبانه کمتره و هر چی به شب نزدیک میشی بیشتر میشه .نقل قول:
صبح ها خیلی راحت میشه بازی انلاین زد . بعد از ظهرها هم مشکل نداره مگه خیلی کم . سر شب به بعد هم عملا نمیشه بازی انلاین زد . و بعد میرسیم به تایم شبانه که فقط میشه دانلود کرد و هیچ کار دیگه نمیشه انجام داد .
یعنی در کل هر چی تعداد کاربرای انلاین مخابرات بیشتر میشن افتضاح تر میشه . فکر کنم این ضریب اشتراکه که یک به هشته پدر پینگ رو در میاره . البته پینگ خوبه (200) اما تایم زیاده .
سرعت داغان استــــــــــــ
اگر چراغ ADSL روشنه , پس صد در صد مطمئن باش مشکل از تنظیمات مودمه .نقل قول:
اخیرا این طرح هم کد سازی پیش شماره ها توی مخابرات فعال شده .
که باید به جای مثلا 5118500000 باید بزنی 5138500000 ( یعنی بجای یک دوم باید سه بزنی )
با این حالت امتحان کن , بازم نشد احتمالا پسورد رو اشتباه میزنی .
سلام دوستان...خوبین؟ :n02: آقا یه یکی دو هفته ای هست که پینگ خیلی بالا رفته...الان پینگ گوگل رو گرفتم بالا300 بودم در حالی که قبلا 120 بیشتر نمیشد.تایم اوت هم زیاد شده....شما ها هم این مشکل رو دارین؟
به تازگی سرعت دانلود شبانه رایگان از ساعت 1 تا 3 - 3.30 حدود 90 هستش (طرف که استخدام کردن واسه اینکار شبرفلکه رو میبنده یکم:n02: ) و بعد از اون میره رو همون 240- 250 ( گناباد . طرح پاییز 2 MB) . مشهد چطوره ؟!
باز جای خیلی شکر داره که گناباد هم اینترنت بی دردسر و دانلود شبانه داره!نقل قول:
مدل دقیق مودم؟نقل قول:
اگر حل نمیشه بگو از طرف خودشون یکی بیاد خط رو رانژه و مودم رو درست و حسابی تنظیم کنه
یک عکس از تنظیماتی که توی مودم وارد کردی بذار تا اگه اشتباه بود بگیم
سلام
چرا نمیشه تو پنل کاربری تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد شد؟!
هر وقت که میخای لاگین کنی میگه امکان ورود به سیستم وجود ندارد. !!
یه نرم افزار گذاشتن اونم دانلود کردم بازم نشد!
سرعت دانلود شبانه چرا انقدر مسخرست؟!
من 2 مگ کمپین پاییز دارم
سرعت شبانه 764 هست!
چرا همون 2 مگ رو نمیده حداقل؟
حدود 1 ماه پیش سرعت شبانم 8 مگ بود!
چند روزیه خط 2 مگ در وقت غروب تا چندین ساعت وضعیتش اینجوری عالی میشه طوریکه خاموش و روشن کردن مودم و.... بیفایدست. یکبار حتی snr شده بود 0 !!! و سرعت روی 128 قفل شده بود و خود اوپراتور خنگ مخابرات هم هنگیده بود اینقدر احمق بود که قطع کردم
عجیبتر اینکه درون وقت ، 3G ایرانسل هم به همین وضع میفته!
فکر کنم ناشی از ترافیک عبور و مرور یوفوها در منطقه ی ما در اون ساعات باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اخه چه فایده ای داره هی میام اینجا میگیم مشکل سرعت اینه پینگ اینه فقط داریم اعصاب خودمون رو خرد میکنیم
تورو خدا بیان بریم این این سایت 195 ثبت شکایت کنیم بخدا اگه تعداد زیاد باشه جواب میده............
یه دست هم صدا نداره تو رو خدا بیان بریم شکایت تنظیم کنیم جواب میده...زیاد هم وقت نمیگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک سایت هم گذاشتم نذارید این شرکتی حصوصی که این طرح ها رو میفروشی اینجوری به حقمون ظلم کنه ( اینجا ایرانه حق هم دادنی نیست باید به زور بگیری)
دم همه بچه های مشهد گرم
مشهدی ها پرچــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــم بالا
بچه ها ممنون از پاسخ گویی توننقل قول:
دوستم شب تا صبح مودم رو روشن گذاشته و صبح بلند شده اینترنت وصل شده بوده و دوباره صبح ساعت ۸ قطع کرده و حدودا ساعت ۹ وصل شده الان مشکل از کییه؟؟؟
سلام آیا راهی هست که مودم رو تنظیم کنیم ساعت 1 ریست بشه؟مودم زایکسل؟
اره. الارم گوشی تون رو برای ساعت 12:59 تنظیم کنید. و پس از زنگ موبایل با انگشت اشاره مودم رو خاموش و روشن کنید.نقل قول:
لعنت به این مخابرات( و کل اینترنت ایران) که یه بار نشد ملت بدون دغدغه دانلود کنن. قدیم یادم میاد یه مدتی صبانت نت شبانه شو هر یه ساعت قطع میکرد باید نصف شب دستی وصل میکردی. بعد شاتل لیست سیاه پر مصرف ها درست کرد و.... اخرش هم که امید به همین مخابرات بود اینم خصوصی شد گند زد به همه چی!
آقا چرا ؟ چرا خوب ؟ آخه . .. .
من برم به کی بگم ؟ چطوری توضیح بدم ؟ خیلی وضعیت بدیه این مملکت هیچ وقت درست نمیشه ب خدا .
به خدا زبونم بند اومده نمیدونم از کجا بهتون بگم .
طی صحبتایی که با 2020 داشتم اوپراتور بهم پیشنهاد داد برم مخابرات بخش خودم و ازشون بخوام برای گرفتن پهنای باند بیشتر کابلمو عوض کن و به مسی تغییر بدم بهم گفت من خودم واسه یکی از مشترکا تو سناباد این کارو کردم . منم شال به کمر بستمو گفتم میرم هر طور شده یک کاریش میکنم حالا یک هفته آقای رئیس مرکز که اصلا نیستن یا جلسه دارن کسیو به حضور نمیپذرن یا هزارتا چیز دیگه در نهایت با هزار بدبختی رفتم پیش (((((((مسئول نظارت بر شبکه ))))))) یک پیر مرد بدخلق که من دربارش توضیحی نمیدم فقط در همین حد میگم که از شیرینگ یک به هشت هر طرح خبر نداشت باورتون میشه ؟ واقعا !!!!
کلا من سوال میپرسیدم ایشون میگفت من با این همه تجربه بهت یکچیز میگم یا میفهمی میری بیرون یا نمیفهمی که بازم میری بیرون پس به نفعته بفهمی ((((((خدا شاهده اگر کمی حتی کلمه ای اغراق تو کلامم باشه ))))))))
من : پهنای بیشتر احتیاج دارم من کارم با نت هست و سرعت میخوام
مسئول : من با این همه سابقه پول گرفتم اینجا بشینم بگم همینه شما با هر طرحی با هر خطی اینترنت بگیری همینه سرعتت تغییر نمیکنه
من : 2020 به من گفته که کابلمو میتونم از نوری به مسی تغییر بدم
مسئول : بهش بگو بره برات تغییر بده ( با لحن خیلی بد )
من : قربان قصد جسارت ندارم ازتون راهنمایی میخوام تا بتونم مشکلمو حل کنم
مسئول : نشد دیگه سر صبح اومدی اینجا داری رو اعصاب من راه میری هرچی برات منطقی توضیح میدم نمیفهمی بعد راهنماییتم بکنم ؟
من : .......
یک عده آدم ........... که رفتن نشستن ......... که اندازه ....... حالیشون نیست . خدایا ظلمه به خدا ظلمه . یارو یک کلمه علمی نداشت که بگه کاملا داشت میپیچوند دید من دارم سوال پیچش میکنم به دعوا در کرد .
((( منم ول کن نیستم که نامه نوشتم به حراست مخابرات از این آقای به ظاهر متشخص شکایت کردم .علم ایشون و صلاحیتشونو واسه اون پست زیر سوال بردم ، پایین نامه هم نوشتم یک رونوشت از این متنو به حراست مخابرات مرکز هم فرستادم تا اگر پیگیری نشد . . . .)))
دارم فکر میکنم نکنه حراستم .....
موفق باشید .
بله مخابرات همینه منم توی مرکز مخابرات منطقمون تاحالا کسی رو ندیدم که چیزی حالیش بشه فقط با رابطه اومدن سرکار یک نیروی متخصص درست و حسابی ندارن شبکشون رو هم از تهران پیمانکارا میان درست میکنن یعنی یک ایراد بوجود میاد کار اوناستنقل قول:
من یک حرفهای خنده داری از این مخابراتیا شنیدم که بگم باورتون نمیشه...
کاملا موافقم که یه مشت ادم بی سوادن هم 2020 هم مسئول های بالارتبه شون. بر اساس شنیده ها نمی گم- بر اساس حرفااااااااایی هس که خودم باشون داشتم . می گی قانون شیر 1به 8 خبر نداره مسئوله، اره باور می کنم حرفتو ، علاوه بر اون چیز های ساده دیگه رو هم یاد ندارن که قبول هم نمی کنن یاد ندارن !!! خودشون هم از گندکاری های همدیگه یا خبر ندارن یا خودشونو می زنن به کوچه علی چپ و اخرشم می گن همینه که هس !!!نقل قول:
اما چه می شه کرد؟؟؟ ادم می ترسه اوضاع از اینم بدتر شه که خواهد شد، من که اصلا چشم اب نمی خوره اوضاع من جمله اینترنت بخواد بهتر شه، مخابراتای استانای دیگه رو ببین
هر استانی هر جور دلش می خواد رفتار می کنه از توزیع و قیمت و کیفیت وهمه چیش
خیلی ها ها شرایط شون از ما بهتر و چند استانی هم ظاهرا شرایطشون از ما بدتر
اما شرکت های اینترنتی ایرانی همه شون سر و ته یه کرباسن
والا تعجب می کنم گاهی در همین فروم بعضی ها خیلی هم راضی ان هم از سرعت هم سرعت دانلود شبانه حجم ترافیک هم خیلی مسائل دیگه ، خدا عالمه چه ترفند هایی استفاده می کنن.
حالام بر و بچ نظر دیگه ای دارین بسم الله !!!!
جالبه قبلا که به اوپراتور صبانت وصل میشدیم جیک و پوک خط ما رو از کنترل پنل جلوش میدید و ایراد رو سریع متوجه می شد
ولی اوپراتور مخابرات میگه توی پنل ما فقط سرعتی که به شما فروختیم رو نوشته و آنلاین یا آفلاین بودن شما رو
دیگه چه توقعی میشه از پشتیبانی مخابرات داشت؟!!
از دیروز که شاتهای ص قبل رو گذاشتم تا همین یکی دو ساعت قبل وضعیت خطم به همون شکل بود
سلم به مشهدی های گل من تبریز هستم مخابرات اینجا که وضعش خوبه خدا کنه خراب نکنه وبرای کار شما هن نرم افزار بیدار هست که تنظیم میکنید مودم ریبوت بشه راحت میخوابیدنقل قول:
بچه ها مدتی شده سرعت از 4upld خیلی کم شده
دلم فقط به همین آپلودسنتر خوش بود که به اینم گند زدند
دوست عزیز اصلا ناراحت نشو اسم طرف رو پیدا کن یک زنگ نا قابل به 195 برن چهار تا روش بزار بگو بعد ببین چی میگن.حرف از تغییر سیم نزن بگو جواب میخوام بهم توهین میکنهنقل قول:
سرویس های اسیاتک چجوری هاست ؟ طرحی که دانلود رایگان داشته باشه .
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم
اول اينكه كدوم تعرفه هاي در حال حاضر داراي شبانه رايگان هستند؟
تعرفه اي قسطي هست ك شبانه داشته باشه؟
من اگه سرويس دو مگ با حجم ٣گيگ بگيرم اين قسطي به مدت سه ماه هرماه ١٧٥٠٠مياد روي تلفن درسته؟حالا اگه ١٠گيگ حجم بگيرم بايد در يك ماه استفاده بشه يا در هر ماهي از اين مدت سه ماه امكانش هست؟
و يك سوال ديگه :بخاطر كابل برگردون گفت شما فقط ميتونيد از مخابرات سرويس بگيريد حالا زنگ زدم ٢٠٢٠ميگه شما خطتون مسيه!!تو اون مدت بعد كابل برگردون تا تخليه خط هم به صبانت وصل نميشد؟!اگر مسيه چرا صبا وصل نميشد كه مجبور ب تخليه نشم و اگر فيبر نوريه چرا ميگه مسيه؟؟ممنون ميشم ج بديد
دیشب دیدم سرعت آمده پایین روی 140 KBps مودم رو خاموش روشن کردم %30 سرعت بیشتر شد
قبلا که نیاز به این جنگولک بازیها نبود
مودم d link 2750 رو چطور خودکار ریبوت کنیم؟ دستور Tel net یا چیز موثرتری میخوام
چون با برنامه ی bidaar که جواب نداد
سلام کسی آدرس ورود به پنل کاربری اینجا قرارمیده من بعد از چند ماه میخوام اینترنت خودم شارژ کنم آدرس پایین برای من باز نمیشود ممنون :n16:
معلوم نیست دارن چکار میکنن.اینترنت مشهد کلا بی ثبات شدهنقل قول:
سلام، اطلاعاتی در مورد طرح 2m سه گیگ میخام
قیمتش گفتن 14 تومنه و دانلود شبانش هم رایگانه
آیا این طرح یک ماهه هست؟ میشه تمدید کرد؟ هزینه تمدیدچقده؟ چجوری باید اقدام کنیم؟
دوستان کسی از تعرفه بهار تا بهار استفاده میکنه؟سرعت روزانه و شبانه را لطفا بگید ممنون میشم:n16:
نه نمیشه.نقل قول:
دو هفتست هر موقع خواستم لاگین کنم نشده!
الان اصلا نمیدونم وضعیت پهنای باندم چطوره!
اینا با اینکار میخان راه دزدیشون باز باشه و کسی نتونه گزارش بگیره و بفهمه چطوری داره پهنای باندش مصرف میشه!
واقعا مسخره شده این اینترنت مخابرات
اشتباه بزرگی کردم که سرویس 1 ساله از اینا گرفتم...
من تونستم لاگین کنم.نقل قول:
البته من شهرستانم و برا خط خودم باید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنم. اما برا خط دوستام که مشهدن از لینک 2020 وارد شدم و مشکلی نداشته
2مگ 3 گیگ هست که 17 تومنه رو قبضم میاد!تا جاییم که میدونم شبانه رایگان نداره! قسطی بخواید میاد رو قبض تلفن . زنگ بزن 2020نقل قول:
من تا امروز نمیتونستم تو سامانه وارد بشم فقط میتونستم شارژ سریع انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما امروز تونستم تو سامانم وارد بشم و ریز کارکردم رو هم بگیرم
مثل سامانه قبلی گزارش ریز میده
از بخش میزان روز و ترافیک باقی مونده
همونطور که دوستان گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. بازم اگر نشد میتونید از این آدرس لاگین کنید:نقل قول:
مرسی حجت جون؛ ارزون ترین طرحی که دانلود رایگان شبانه داره کدومه؟ من اهل وبگردی نیستم فقط یه سری موضوعات گاهی پیش میاد که باید دانلود کنم......... لطفا راهنمایی کنید.