آغا این چه سوالیه؟؟؟:n24:نقل قول:
مگه میشه آسایشگاه ندن؟؟؟:n04:
مگه داری میری دانشگاه؟؟؟:n17:
مگه به این راحتی هستش که بخوای از پادگان بری بیرون چه برسه که خونه ی شخصی بگیری...:n28:
Printable View
آغا این چه سوالیه؟؟؟:n24:نقل قول:
مگه میشه آسایشگاه ندن؟؟؟:n04:
مگه داری میری دانشگاه؟؟؟:n17:
مگه به این راحتی هستش که بخوای از پادگان بری بیرون چه برسه که خونه ی شخصی بگیری...:n28:
دوستان وقتی میرم اعزام نامه ای ببرم که 5سال فعال بسیج دارم یا خودشون استعلام میکنن(واسه دادن درجه)
کسری رو تقریبا میدونم باید چی کار کنم...
naser2012 عزیز. شکر خدا در چندین قسمت ناجا خدمت کردم و فقط تجربه کسب کردم. جالبه که بدونی حتی در پادگان ما ستواندوم وظیفه دژبان هم بود!!!!! و 16 ساعت پست میداد و 8 ساعت استراحت میکرد. و جالب تر که بدونی مسئول تدارکات فرمانده یگان که آدم معروفیم هست یک ستواندو وظیفه بود و به بهانه سرباز فرمانده بودن ازش کار خدماتی هم میکشیدن. در ناجا قانون تعطیله!!! حالا ان شاء الله میری و خودت میبینی. و اما در مورد شکایت به بازرسی. اگر مستقیماً بری بازرسی برای شکایت 1 روز اضاف براات میزنن و باید با نامه از فرمانده مستقیمت بری بازرسی ( خیلی مسخرست یعنی برای اینکه بخوای از مسئول مستقیمت شکایت کنی باید از خودش اجازه بگیری) من خودم 7 ماه در بازرسی خدمت کردم. کشکه کشکه. ولی حفا فرق میکنه و اگر اطلاعات و آمار بهشون بدی یه جوری باهات راه میان که خودتم باورت نمیشه. ولی با این حال 80% فوق لیسانس ها در ناجا بهشون کار اداری میدن و اکثراً 2 تعطیلن.نقل قول:
ممنون از پاسختون. والا چند ماه پیش از نظام وظیفه پرسیدم اونا هم سیستم رو چک کردن گفتن تا آخر شهریور 92 وقت داری.نقل قول:
واسه دانشگاه هم حتما حق با شماس. پس کلا وضعیتم مشکلی نداره.
من از این دانشگاه ارشد پرسیدم که این 2 ترمی رو که نبودم آیا جزو سال های تحصیلیم حساب میشن؟ یعنی مثلا اگه قراره فوق لیسانس رو توی 6 ترم حداکثر تموم کنم حالا با توجه به این یک سالی که نبودم دیگه مجبورم توی 4 ترم تمومش کنم؟! طرف هم گفت که نه! یعنی با اینکه بعد از یک سال تاخیر می خوای ثبت نام کنی, ولی این یک سال جزو سنواتت حساب نمیشن و باز هم 6 ترم وقت خواهی داشت فوق رو تموم کنی. حالا می خواستم ببینم ایشون درست گفتن و واقعا همینطوره؟!
یه سوال دیگه هم دارم اینکه من وقتی که فوق لیسانس رو تموم کنم باز هم بعد از تموم شدنش یک سال دیگه بهم فراغت از تحصیل میدن که دفترچمو پست کنم؟ یا دیگه چون واسه پایان لیسانس یک سال وقت داده بودن و منم از اون یک سال استفاده کردم, دیگه بعد از تموم شدن فوق لیسانس وقتی بهم نمیدن و سریع باید دفترچمو پست کنم؟
ممنون
سلام دوستان
منم برج 4 اعزامم الانم دارم دنبال کارای پذیرش سپاه هستم.
والله اصلا فک نمیکرم بخاطر یه خدمت اونم با مدرک لیسانس اینقدر دوندگی لارم باشه که بخوای سپاه بیفتی.
یه سوال : افرادی که تو سپاه کار میکنن بیشتر از چه نهادی حساب میبرن؟(منظورم اینکه از کدوم قسمت بیشتر میترسن)
کدوم قسمت پادگان بیفتی دیگه نمی خواد پست بدی و مثل کادر بعد از ساعت اداری میرید خونه(اصلا همچین جایی هست)
تشکر فراوان اندر فراوان
دورود بر دوستان
یه سوال دارم
به نظرتون معافیت پزشکی خوبه ؟
اصلا راحت میدن ؟
مثلا تا چه درجه ای باید مشکل پزشکی داشته باشی که معاف بشی ؟ ( چون یکی از دوستان با مشکل قلبی هم معاف نشد )
ارزش داره اینجور معافیت ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
با توجه به مطالعه نظرات دوستان آره ارزش داره چون دیگه کسی به این جور چیزا توجه نمیکنه!!!
مونده مشکل شما چی باشه و کدوم کمیسیون بیوفتی ولی کلا سخته...
داشتیم تو همین تاپیک که یه نفر اونقدر وضعش بد بود که من پیش خودم گفتم خدایی نکرده تا حالا مرده ولی بهش معاف نداده بودن و داشتیم کسی رو که واسه یه مساله کوچیک(البته به نظر من ، چون سلامتی خیلی مهمه) معاف شده بود.
دوستان منتظر باشین بزودی یه پست خیلی خیلی کامل و جامع در مورد این 1500صفحه میزنم!!!!:n19:
- آره درست گفته. اونا پول میخوان. بقیش زیاد مهم نیست :)نقل قول:
-بعد از فوق لیسانس هم 1 سال وقت خواهی داشت
دوست عزیز ممنونم از راهنماییت.نقل قول:
می خواستم ببینم به نظر تو چقدر ممکنه شهر خودم بیافتم. با توجه به اینکه خدمت قبلیم هم تو استان خودم بودم( ولی نه شهر خودم)
همچنین گفتی که 80 درصد از فوق ها معمولا تا ساعت 2 هستن و کار اداری. خواستم ببینم اگه اینطوری هم نصیب ما شد به امید خدا، بعد از ساعت اداری می ذارن بیام خونه به نظرت؟
احتمال داره بیوفتی ولی نه حتما...نقل قول:
اگه شهر خودت باشی بستگی به پادگانت آره اجازه میدن بری...
خوب بالاخره بعد 5روز مطالعه مستمر خوندن تاپیک رو تموم کردم واسه خاطر همین تصمیم گرفتم:
یه پست جامع و تقریبا کامل از نتایجی که از این 1500 صفحه گرفتم براتون بزارم تا هم جواب زحمت دوستان رو داده باشم و هم مورد استفاده بقیه قرار بگیره(امیدوارم مفید باشه)
اول از همه در مورد پادگانی که من اونجا افتادم یعنی:
پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه(ناجا)
این نظراتی که در پایین میبینید نظرات 4،3 تا از دوستانمون هست که یا تو این پادگان بودند و یا تو مرز هستن
فک کنم اگه این ها رو بخونید یه نتیجه گیری کلی از وضعیت خدمت در این پادگان از شروع تا زمانی که تقسیم میشین و یکم بعد تقسیم شدن بدست میارین...
خیلی جالب بود برام که تو این تاپیک فقط ما 3نفر هستیم که تو این پادگان افتادیم و بقیه اکثرا 01 یا 02 یا 06 ویا مالک اشتر اراک بودن(البته از همه جا بود ولی اینا زیاد بودن)
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
با تشکر از دوستان عزیز: آقا شهاب، آقا کیهان ، آقا حسام و آقا هادی
همونطور که دیدن آقا شهاب 1دی 91 اعزام شد و 1 اسفند آموزشی رو تموم کرد و به یگان رفت و آخرین پستش هم مربوط به 92/1/1هستش که 92/1/31خدمتش 5 ماه تموم میشه و امیدوارم که موفق باشه
آقا کیهان هم که 1 اسفند رفت به این پادگان و 1 اردیبهشت که من میرم به این پادگان ایشون میرن یگان که امیدوارم ایشون هم موفق باشن
آقا حسام هم که تو مرزهای شرقی تشریف دارن و دارن یکی یکی کلک افغانها رو میکنن:n25:ایشون هم موفق باشن!!!!
میرسیم به توضیحات کلی:
اول از همه باید از کاربران زیر تشکر کنم که با حوصله جواب تمام دوستان رو دادن و راهنماییشون کردن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چند تای دیگه که یادم نموندن!!!(شرمنده)
نتیجه گیری ها:
وسایلی که باید ببرین:
همون وسایلی که در پست اول این تاپیک اومده مورد تاکید همه ی دوستان بود و فقط تعداد اندکی با توجه به شرایط پادگانشون گفته بودن خیلی هاشون اضافه هستن و یا چند موردشون رو نمیذارن ببری تو و چند نفر هم 2 الی 3 قلم اضافه کرده بودن به اونها مانند چسب کاغذی و قرص جوشان و دستمال کاغذی و پنبه و چراغ قوه و ....
مقایسه یگان های بکار گیرنده:
1-ناجا: ناجا با اکثریت آرا رتبه ی اول رو بدست آورد(و به مرحله ی بعدی صعود کرد) به قول یکی از دوستان {برده داری نوین هستش}که البته انواع مختلف داره مانند راهور ، کلانتری ، یا مثل ما مرزبانی که از همه سخت تر و خرناک تره ولی خوب دیگه شاید بیشترین مرخصی رو تو کل یگان ها داره(اونطور که گفتن بستگی به جایی که میوفتی واسه 30 الی 45 روز 11 الی 15 روز مرخصی میدن و کسر خدمت هم داره!!!
2-ارتش:بله این ارتش بود که بعد ناجا تونست مقام دوم رو کسب کنه(و به مرحله پلی آف صعود کنه)که البته این هم انواع مختلفی داشت که بعضی هاشون سخت و بعضی هاشون آسون بودن ولی در کل آسون تر از ناجا بود و بهترین پادگانشون هم 01 و 02 تهران شد.
3-سپاه: متاسفانه سپاه نتونست امتیازات لازم رو کسب کنه و با مقام سومی از دور مسابقات کنار رفت. بله سپاه بهترین ارگانی انتخاب شد که میتونید خدمت کنید و البته فعلا تقریبا دست نیافتنی برای لیسانس به بالا ها. بهترین پادگانشم شهید مدرس(تهران یا کرج)بود.
معافیت ها:
با توجه به خونده های من تمامی معافیت ها برداشته شدن و یا خیلی سخت شدن، معافیت هایی که میتونین بگیرین و اکثر کاربران رو درگیر کرده بود اینا بودن:
1-جبهه و جانبازی: نتیجه این شد که مجموع امتیاز ها حتما باید 30 رو کامل پر کنه یعنی اینکه 29 ماه و 29 روز جبهه بدون جانبازی هیچی تعلق نمیگیره و باید حتما 30 ماه تموم باشه و یا اینکه مجموع امتیاز ها به30 برسه مگر اینکه قبل از قانون جدید در سیستم ثبت کرده باشین و پاک نشده باشه!!!...
2-معافیت معمولی:به این صورت شد که اگه شما تک فرزند و پسر باشین:n02:شاید بهتون کفالت بدن وگرنه میوفتین شهر خودتون و ....
3- معافیت پزشکی: باید وضعت خیلی خراب باشه تا بدن و در اکثر موارد معاف از رزم میخوری که خودش انواع مختلفی داره و بسته به پادگانتون بیشتر بدرد نمیخوره!!!!ولی از هیچی بهتره...
4- معافیت چاقی و لاغری کلا حذف شده و اگه قددت زیر 150سانت باشه معاف دائمی و البته معاف 2برادری و 3 برادری هم کلا حذفه مگر اینکه قبل از قانون جدید در سیستم ثبت کرده باشین...
5-کفالت : تنها فرزند ذکور بالای 18 سال اگه پدرت 65 رو تموم کرده باشه بهت تعلق میگیره یعنی اگه از خودت بزرگتر داشته باشی و حتی ایشون خارج از کشور باشن نمیتونی بگیری....
6-کفالت پزشکی: یعنی پدرت زیر 65 یاشه ولی بطور کامل(به طور کامل)از کار افتاده بشه و شما سرپرست خانوار باشی میتونی بگیری ولی همه ی اینها رو باید تو کمیسیون ها ثابت کنی!!!
7-و....
تاریخ اعزام ها:
برای فوق دیپلم به پایین 19 هر ماه و برای لیسانس به بالا 1 ماهای زوج هستش.
اگه امروز درخواست رو ثبت کنین 24 ساعت بعد از پلیش+10 میتونین المثنی کارت سبز رو بگیرین و تاریخش رو بدونین ولی برای برگ سفید باید صبر کنین تا بیاد....
اگه خواستین زود برین باید تعجیل بزنین و اگه خواستین تمدید کنین باید دلیل داشته باشین وگرنه سخته موافقت کردنشون...
کسر خدمت و مدت خدمت:
فعلا تا امروز تمام اخبار مبنی بر افزایش به 24 ماه شایعه هستش(مطمئن باشین کاهش نداریم!!!!)
تا امروز:
الف : خدمت كاركنان وظيفه مأمور به دستگاههاي غير نظامي (امريه): 24 ماه.
ب : خدمت كاركنان وظيفه در نيروهاي مسلح و يگانهاي حفاظت در مناطق عادي: 21 ماه.
پ : خدمت كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير، مناطق عملياتي مناطق محروم و بدآبوهوا: 19 ماه
ت : خدمت كاركنان وظيفه در مناطق جنگي و امنيتي درگير: 18 ماه
همه میگن با توجه به کاهش موالید ذکور خدمت از سال 92 ، 24 ماه میشه که مطمئن باشین فعلا چنین تصمیمی نگرفتن و به احتمال زیاد امسال نمیگیرن(به دلیل و جود انتخابات و اینکه تازه 21 ماه شده) شایدم گرفتن و لی احتمالش خیلی کمه بابا یکم تفکر سیاسی داشته باشین!!!!...
کسر خدمت بسیج هم فعلا همون حداکثر 6 ماه هستش و مطمئن باشین به طور کل حذف نمیشه(بابا یکم تفکر سیاسی داشته باشین آخه اگه حذف بشه کی میره بسیج؟هان؟؟؟)فقط من شنیدم قبلا که واسه هر سال فعال 45 روز بود سال 91 کرده بودن 30 روز و 92 قراره بشه 20روز که این امکانش زیاده برای اینکه مجبور بشن خیلی زود به پایگاه برن...
نحوه رفتارها:
در طول خدمت بنابه توصیه دوستان:
1-یکم مرموز باشین.(اونطور که گفتن باید طوری باشی که هیچ کس از کارات و به شخصیتت پی نبره!!!(در عین حالی که نسبت به یه چیزی در یه موقعیتی ناراحت نشون میدی به همون چیز در یه موقعیت دیگه هیچ عکس العملی نشون نده تا به شخصیتت پی نبرن و نقطه ضعفت رو ندونن!!!)
2-به رده های بالای خود احترام بگذارید
3-با رده های پایین خود بد رفتار نکنین و البته پر روشون نکنین
4-مواظب کادری ها باشین حتی اگه ردشون از شما پایینه و در صورت اذیت های خیلی بی جا به بازرسی خبر بدین
5-هر کاری رو میگن بدون چون و چرا انجام بدین و انتظار تشکر نداشته باشین
6-سعی کنین مرتب باشین
7-زیر آب کسی رو نزنین
8-خبرای آسایشگاه رو بیرون نبرین
9-و....
اگه یادم اومد باز اضافه میکنم.
خوب از این به بعد هر کس هر سوالی داشته باشه اول این پست رو بخونه و بعد مطرح کنه ...
من هر بار که جواب میدم این پست رو هم آپدیت خواهم کرد...
دوستان اگه اشکالی داشت حتماٌ بهم بگین...
ممنون...
عاغا یه نفر بگه پست من دیده میشه یا نه!!!!!!!!!:n04:نقل قول:
نها خوبی ناجا اینه که خیلی خیلی گستردست. شما احتمال 95% به بالا شهر خودت هستی و به احتمال خیلی بالا ساعت اداری تعطیل میشی( یا 2 یا 4) و آماده باش و .... هم داری مگر اینکه سرباز عقیدتی بشی. بله بعد از ساعت اداری اجازه میدن بری خونه. شیفت هم احتمالا نداری یا اگر هم داشته باشی ماهی 3 نوبت.نقل قول:
میشه توضیح بدی ؟نقل قول:
1-یکم مرموز باشین.
اونطور که گفتن باید طوری باشی که هیچ کس از کارات و به شخصیتت پی نبره!!!(در عین حالی که نسبت به یه چیزی در یه موقعیتی ناراحت نشون میدی به همون چیز در یه موقعیت دیگه هیچ عکس العملی نشون نده تا به شخصیتت پی نبرن و نقطه ضعفت رو ندونن!!!نقل قول:
سلام آقا شهاب مثل اینکه پستم حکمتش جوری شد که همزمان با اومدن 2باره شما به مرخصی هستش(آخه دارم میبینم که آنلاین هستین)
اگه هستین یه چند تا سوال ازتون دارم ممنون میشم جواب بدین.
1-اینکه تمام وسایلی رو که تو پست اول گفتن اجازه دارم ببرم؟؟؟
2-وضعیت امکانات و غذاهای اون پادگان چطوریه؟
3-من 1 اردیبهشت از تبریز اعزام میشم یعنی باید شب به اونجا برسم، مشکلی که نیست؟؟؟
4- از پادگان شهید رجایی تا خود ترمینال کرمانشاه ماشین هستش؟؟؟
5-شبا خاموشی رو کی میزنن و صبح ها کی بیدار میشین؟؟
6- آقا به دادم برس اگه امکانش هست یه شماره بهم پیام خصوصی کن تا اگه موردی بود ازت کمک بخوام، ممنون میشم:n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n28:
دوست عزیز کسی که میخواد بیاد خدمت فرق اقا با عاغا (اغا) رو میدونه! اگر هم روی شما با عاغا ها هست نمیتونن در زمینه خدمت راهنماییت کنن! چون از دم معاف هستن دوست گرامی.نقل قول:
در ضمن فکر نمیکنم بتونید طی یک سال هم فعالی بسیج بگیرید هم کفایت از آموزش و هم پذیرش سپاه!. ...
در صورتی که پارتی دارید اقدام کنید بدون بسیج هم امکان داره بیفتید سپاه.
همچنین در صورتی که به رشتتون علاقه دارید بهتره تا به محیط خدمت وارد نشدید ادامه تحصیل بدید .
سلام بچه ها
یه سوال؟من اول اردیبهشت اعزامم،قراره نتایج ارشد 15 اردیبهشت بیاد،میخواستم بدونم اجازه میدن موقغ اعلام(2هفته بعد از شروغ اموزشی) نتایج چند روز مرخصی بدن تا با خیال راحت بیام خونه انتخاب رشته کنم؟
سوال دیگه،من افتادم نیروی انتظامی،یه اشنا دارم توی نیروی انتظامی، میخواستم بدونم میتونه محل اموزشی من رو تغییر بده وبیاردم محل سکونتم تهران؟بهش رو بندازم؟
عاغا شوخی بود دیگه!:n01:نقل قول:
تو بسیج اشنا دارم اما سپاه نه!تو رشتم اکسپرت هستم ,علاقه ای هم دیگه به محیط کسل کننده دانشگاه هم ندارم چون تجربش رو داشتمو انصراف دادم.
پس فکر میکنم فقط دو راه میمونه یا تن به این کابوس بدمو با همین مدرک برم بیگاری و ... خلاصه جهنم! یا بیخیال سربازی و تخصصم رو به خدمت جامعه بگیرم درسته؟!
بستگی به پادگانتون داره ولی طبق گفته دوستان معمولا بله میزارن....نقل قول:
شما اول مطمئن شو که قبول شدی بعد بنداز به یه روز مثلا 4شنبه رو مرخصی بگیر که با 5شنبه و جمعه بشه 3روز اونوقت بیا راحت انتخاب کن...
سلامنقل قول:
در جواب سوال اولت احتمالا یک یا نهایتا 2 روز مرخصی بدن. ولی باید از یک هفته قبلش هر روز پیگیری کنی.... 2 روز مونده بری بگی ممکنه نزارن بری
در مورد سوال دومت. مگه ناجا توی تهران پادگان آموزشی داره؟؟؟
الان کدوم پادگان افتادی؟
ببین دوست مننقل قول:
متاسفانه این مدرک یه جاهایی کاربردهایی داره که اصلا بی ربطه
همین درجه ای که میخوره روی بازو یا شونه ی شما به خاطر مدرک تحصیلی....... نه که فکر کنی خیلی مهمه. ولی اگر بخوای بری خدمت، ممکنه در بعضی یگانها به کارت بیاد
من الان دارم خدمت میکنم
اگر مختار باشم که به گذشته برگردم و از بین درس خوندن و خدمت کردن یکی رو اول انتخاب کنم، حتما درس خوندن و لیسانس گرفتن رو انتخاب میکنم
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من 1 اردیبشت اعذام دارم و افتادم 05 کرمان!:n24:
میخواستم بدونم الان وضعیت اونجا چجوریه؟ کسی هست که تازگی اونجا خدمت کرده باشه؟
مرخصیاش چطوریه؟
من فوق دیپلم هستم، درجم چه؟
کامپیوتر خوندم، فوق دیپلم، معاف از رزم دارم!
چه وسایلی ببرم؟ همه اونایی رو که تو پست اول نوشته رو الان لارمه ببرم؟
چند روزه دقیق؟
آخرش هم اگه توصیه ای چیزی دارین ممنون میشم
راستی دوستان من معتاد روبیک هستم! میذارن ببرم؟(یه بازی فکریه، برا وقتایی که مخم داغونه!):n28:
بازم خییلی ممنون:n16:
نقل قول:
افتادم مرزابادکد12
به نظرت با پارتی بازی میشه محل اموزشیم رو عوض کنم و بیفتم تهران؟
دوست عزیز تا جاییکه من می دونم ناجا تهران پادگان آموزشی نداره. شما کجا میخوای بری آخه؟نقل قول:
تف تو شانسم ، پس کاری نمیتونه بکنه؟ فکرمیکردم تهران داره:n14::n14:نقل قول:
من جای شما باشم نگرانیم رو میزارم روی 19 ماه باقی موندهنقل قول:
این 2 ماه آموزشی خوب یا بد خیلی سریع تموم میشه. اما شما باید 19 ماه خدمت کنید. احتمالا اغلبش هم کارهای تکراری و سخت
اگر ناجا آشنا داری، حتما رو بنداز
1- سعی کن خدمتت رو بندازه شهر خودت
2- جای اداری تر و کم دردسرتر، بهتر (راهور و کلانتری و پاسگاه همشون دردسر هستن)
سلام علیکمنقل قول:
1- غیر از گوشی و سیگار و چاقو و قیچی و تیزی جات همه چیز میتونی ببری. ولی چیز اضافه نبر. وسایل ضروری ببر فقط
2- غذاش خیلی جالب نیست. امکاناتش بد نیست. اگه فوق دیپلم به بالا باشی میزی گردان امام علی که خیلی تر تمیز و شیکه
3- شما دو روز دیر تر هم برسی مشکلی پیش نمیاد
4- از ترمینال برو میدان ایثار. از میدان ایثار هم بگو سراب نیلوفر. شاید تونستی توی ترمینال چند تا سرباز مثل خودت پیدا کنی با هم یه تاکسی بگیرین
5- ما زمستان بودیم 8 و نیم خاموشی بود و 4 و نیم بیدار باش. (آخرا من تا 6 میخوابیدم :دی)
توصیه من به همه ی دوستانی که دارن میرن خدمت اینه به هیچ وجه نگران آموزشی نباشین. توی جهنم هم باشین میگذره و دو ماه واقعا هیچی نیست. مهم یگانه. من خودم دو هفته پاسگاه مرزی بودم صد برابر آموزشی بهم فشار آمد و توی همین دو هفته اندازه کل آموزشی وزن کم کردم! خدا رو شکر بعدش انتقالم دادن هنگ مرزی. جالب نیست ولی از مرز خیلی بهتره. به نظر من سختی خدمت از یگان شروع میشه اگه جای بدی بیفتین. البته بعضی ها هم جاهای خوب میفتن و واقعا زندگی میکنن.
اگه منظورت مرزن آباد چالوسه اونجا مرکز آموزش مرزبانیه. شما میفتی مرز به احتمال 98٪نقل قول:
عاشقتم پسر...نقل قول:
ممنون از راهنماییت...
تو خودت بچه کرمانشاه هستی که اینطوری زود زود میای مرخصی؟؟؟(البته 1ماه نبودی!!!)
رفتار فرمانده ها چطوره؟؟؟
من لیسانش کامپیوتر هستم، اونجا به دردم میخوره؟؟؟
اکثر گردان بچه های کجا هستن؟؟؟
روز اول که برسیم اونجا بر نمیگردونن، بگن برین 3 روز دیگه بیاین؟
سلام
من آموزشی 01 تهران افتادم برای اول اردیبهشت
امریه نفت گرفتم
سوالم اینه مه آبا امن امریه صنعت نفت هستم اکان داره کد بخورم؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجا که من میدونم امریه ها فقط 2 ماه آموزشی میگذرونننقل قول:
وسلام...
سلامنقل قول:
کد بخوری که چی بشه؟
وقتی شما بعد از آموزشی نیروی ارتش نیستی، دیگه چرا هزینه اضافی برات صرف کنن؟
نقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟:n03:
آموزشی که هر هفته مرخصی میدادن. به هر کی دلش میخاست میدادن هر کی هم نمیخواست همون جا میموند. من الان هنگ مرزی قصرشیرینه خدمتم. قانونی باید یکی دو ماه وایسی تا بهت 3-4 روز مرخصی بدن. منم که میبینی بعد یه ماه اومدم با بند پ بوده! تا فقط 48 ساعت بهم دادن.نقل قول:
توی آموزشی خوبه
یه نصیحت برادرانه: اصلا فکر کن مدرک نداری! توی ناجا و به خصوص مرزبانی مدرک و درجه هیچ معنی نداره!!!
اکثرا کرمانشاهی هستن
نه چون فکر کنم شما یکشنبه اونجایید گیرتون میدن. آخر هفته میگن برید. شما اگه راهت دوره نرو. همونجا بمون.
وای پسر این حرف هات نمیدونی چه حالی داره بهم میده...نقل قول:
آخه خیلی خوبه قبل از اینکه بری یه جایی از اوضاع و احوالش خبر داشته باشی...
آره راهم دوره و اصلا صرف نمیکنه که برگردم، نگران این بودم که زوری بگن باید برگردین که خوب اینطوری بهتر شد...
کتاب به نظرت ببرم؟؟؟ اصلا وقت میشه؟؟؟
هوای کرمانشاه تو تابستون خیلی گرم میشه یا چون کوهستانی هستش همیشه تقریبا سرده؟؟؟
کمد و این چیزا که دارن وسایل رو بزاریم هان؟؟
شرمنده اینقدر سوال میکنم آخه تو نت هیچ اطلاعاتی در مورد این پادگان نیست!!!
گفتی تیزی نبر، سوزن هم نبرم؟؟؟ آخه چون چاقم لباس زود پاره میکنم!!!
چراغ قوه لازم میشه؟
پسر خيلي باحالي.نقل قول:
حدس زدم رشتهت كامپيوتره كه اينقدر خفن نشستي تمام اين فوروم را زير و رو كردي. بعد كه گفتي مطمئن شدم.
منم اول ارديبهشت پادگان شهيد دستغيب جهرم (نيروي انتظامي) افتادم. (ليسانس كامپيوتر، فوقليسانس مهندسي پزشكي، متأهل، معاف از رزم)
كاش در مورد اين پادگان هم دوستايي بودن كه توضيح بدن.
طبق چيزايي كه منم توي وبلاگا و فورومها خوندم، قيچي تاشو و سوزن و نخ مشكلي نداره. من ديشب رفتم يك سري از اين خنزل پنزلهايي كه بايد ببريم را خريدم.
من يه زنجير 40 سانتي هم گرفتم با قفل، چون يه جايي خوندم كمدها يه سوراخ رو درش داره يه سوراخ هم كنارشه كه ميشه زنجير را ازش رد كرد و قفل808 به كار نمياد.
دو تا قفل ساك هم گرفتم، البته يه قفل 808 هم گرفتم. يه جايي هم گفته بود پيچ و پيچگوشتي يادتون نره ببرين.
آقا اين كه ميگن شورت و زيرپوش سفيد و ساده، يعني چي؟ :n02:
[QUOTE=Sha7ab;7575445]اگه منظورت مرزن آباد چالوسه اونجا مرکز آموزش مرزبانیه. شما میفتی مرز به احتمال 98٪[
نههههههههههههه !!!!! جدی میگی؟؟؟؟؟از کجا میدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوریه برم خودکشی کنم
:n14::n14::n03::n03::n03::n03::n03:
واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییی:n03 ::n03::n03::n03:
جدی پیچ و پیچ گوشتی هم نوشته بودن ؟:n13:نقل قول:
بعضی وقتا به همو قیچی و سوزن هم گیر میدن ، کلا چیزهای تیز و برنده رو گیر میدن ، حتی لیوان های شیشه ای
شورت و زیرپوش سفید رو من هم از یه نفر شنیده بودم که میگفت غیر از اون نباید باشه و همه باید یه شکل باشن حتی تو لباس زیر (میگفت چک میکنن !!)، که البته جیره استحقاقی هم واسه همین این لباس هاش سفید رنگه
ولی از ما این طور نبود فقط لباس نظامی باید یه شکل میبود و لباس های زیر رو کاری نداشتن
کتاب برای آموزشی نبر ولی دفترچه خاطرات ببرنقل قول:
هوای کرمانشاه خوبه. برج 2 زیاد گرم نیست
کمد داره
سوزن ببر.
چراق قوه نه نبر
پ.ن: تا وقتی که مرخصی هستم هر سوالی داشتی بپرس من جواب میدم :)
مرزن آباد مرکز آموزش مرزبانیه دوست عزیزنقل قول:
نههههههههههههه !!!!! جدی میگی؟؟؟؟؟از کجا میدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوریه برم خودکشی کنم
افرادی که دوره های پیش مازاد بودن، لطفا بگن کجا ها افتادن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه. اصولا میدون سپاه چه جوری تقسیم نیرو می کنه برای مازد ها. هر کی تجربه شو بگه بی زحمت.
با تشکر