سلام
دوستان الان با سیم کارت ایرانسل سرعت رو تست کردم. فوق العاده بود. 3G فعال است ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان الان با سیم کارت ایرانسل سرعت رو تست کردم. فوق العاده بود. 3G فعال است ...
تســــــــــت اینترنت 3g ایرانسل شهر ری :n09:
آره مال منم فن آواست .... مال من که تا حالا محدود نشده .... اینا نرم افزار اکانتبنگشون ترکیده ... کلا روو مشترکین شهرستانیشون مشکل دارن ... زنگ زدم دون استریم تنظیم کنن یک ساعت میگشت پورتم پیدا کنه ... گفت زنگ بزن نمایندگی کارت پورتت بگو ... داستانی داشتم ... یک ساعت رفته بود بگرده خطم پیدا کنه :n08:نقل قول:
معلوم نیست جنوب شرق تهران چشه ایرانسل سمت بلوار ابوذر. منطقه 14/ نزدیک پارک بسیج. 1 متراینور میره رو 3 جی.. 2 متر انورتر میپره.
نقل قول:
آرش جان بزن کنار :دی
:دی روزانه بالای 20 گیگ دانلود :دی
محتوای مخفی: سرعت دانلود
مش حسین هنوز هم از همون باگی که میگفتی فیض میبری ؟:n02:نقل قول:
اینم تست 12:30 شب 10 مگ مخابرات اصفهان :n08:
آخه الان دیگه کی بیداره که وضع اینترنت انقدر پوکیده
اینم یه باگه جدیده ؟؟؟ :n02: تا میتونی از این مخابرات بخور .. اصلا ازشون خوشم نمیاد ... شیراز کلی محدودیت رو سرعت و کیفیت میزارن ... بدترین روزای اینترنتیم مخابرات فارس بود ...نقل قول:
نقل قول:این باگ جدیده :دی:n09:نقل قول:
خخخخخخخخخخخ
تفاوت دانلود و آپلود رو نگاه جون من !! تو هیچ جای دنیا نمیشه همچین اختلاف فاحشی پیدا کرد الا این ایران :دی
دیگه حرف نباشه اینم سرعت من:n05:
ینی البته نمیدونم چرا بعضی موقه ها اینجوری نشون میده:n13:
تست فیکه؟؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
بله........نقل قول:
اره مگه شرکتی هم هست که این سرعت رو بدهنقل قول:
به همه نمیدن ولی تحت شرایطی این سرعت هم قابل دسترسیه !!!نقل قول:
من با مخابرات تبریز 17 مگابیت سرعت گرفتم ولی به دلیل این بود که رو سرعت ها محدودیت نمیزاشتن و تا جایی که خطت میکشید میتونستی دانلود کنی !! البته بعد از چند ماه سرعت ها رو کم کردن
والا من دیدم که مخابرات مشهد خط هارو تا جایی که امکان داشته باشه آپ میکنه.نقل قول:
توی تاپیک خودشون یه نفر تا 20 مگ خطش آپ شده بود.شاید اکانتینگشون پکیده و سرعت زیاد داده.البته مثل اینکه خودش گفت تست فیکه ..
...
ما عاشق فن اواییم.512 نامحدود 20 گیگ هم تو 3 روز دانلود کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نامحدود 512 فن اوا ماهانه چند گیگ می شه دانلود کرد ؟ سرعت دانلود چقدره ؟
اینجوری که بعد 3روز محدود میشی:n13:نقل قول:
راستی وقتی محدود بشه سرعت چند میشه؟
داداش قیمت ها تو سایت هست.فک کنم 24500 باشه نامحدود.نقل قول:
سرعت فوق العاده عالیه یعنی از داخل 600تا700 و از خارج 400تا500.تک کانکشنش داغونه.دانلود هم ساعتی 1700 مگ میانگین میشه دانلود کرد.تا حالا 20 گیگ هم تو سه روز دانلود کردم.
64.........نقل قول:
ماهانه حداکثر تا چقدر می شه دانلود کرد ؟ چند گیگ ؟نقل قول:
دانلود نسل 3 ایرانسل : تبریز : شمال شرق
دانلود تک لینک :
دانلود چند لینک :
تا 20-25 گیگ با سرعت 500 بیشتر با سرعت 64.ماهی فک کنم بشه 60 گیگی دانلود کرد.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
میگن بعد از محدودیت سرعت 2برابر اسمی میشهنقل قول:
بعد از محدودیت 64 که افتضاحهنقل قول:
من شاید بعد از مخابرات بیام فن اوا سرویس 1 مگ بگیرم قیمتش چون زیر 50 تومنه میتونم بدم که هم 40 گیگ میشه دانلود کرد
هم بعد از محدودیت سرعت دانلود احتمالا 128 میشه که خیلی خوبه :n26:
داداش مثل اینکه اقا فرشاد گفتن دو برابر(در کل خودم اصلاعی ندارم) ولی خوب عموما باید سرعت اسمی شه.اگه دو برابر شه خیلی خوبه.البته نمیدونم من 20 گیگی حدودی دانلود کردم محدود نشدم به محض اینکه محدود شدم سرعتمو همینجا اعلام میکنم.نقل قول:
راستش منم از تاپیک فن آوا شنیدم گفتن بعد از محدودیت میشه 2برابر اسمینقل قول:
به هر حال منم اصلاعی ندارم ولی گفتم عموما باید بشه سرعت اسمی اگه دو بربر شه خیلی خوبه.واقعا از فن اوا راضیم دمش گرم.نقل قول:
حذف شود.....
مخابرات کرمان سرویس 2 مگ.(با استفاده از وی پی ان ایرانی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ مخابرات تبریز ماهی 16700 همراه شبانه و ماهانه 5 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت عادی این سرویس 3 مگابیت هست ولی چون با باگ دارم استفاده میکنم سرعت بیشتره
محتوای مخفی: دانلود منیجر
داداش مخابرات کرمان هم یه باگ داره میشه ترافیک رو نامحدود کرد.فقط یه سوال شما از چه وی پی ان استفاده می کنید و از چه سایتی گرفتین؟نقل قول:
امروز مخابرات تبریز چرا قاطی کرده ؟ :دی:24:
سرعت آپلود 6 کیلو بایت
خودم چشمت زدم.:n02::n08:نقل قول:
نقل قول:
خخخخخخخ
خود به خود DC شد و وضعیت به کل تغیر کرد :دی
ولی هنوز پینگم خیلی زیاده !!
چشمم نمیتونیم بزنیم :n28:نقل قول:
قلبت که صاف باشه نمیتونی این کارا رو بکنی!! :دینقل قول:
==========
وضعیت داخل خیلی خیلی بدتر از خارج :|