سرعت خيلي پايين اومده
Printable View
سرعت خيلي پايين اومده
سرعت دانلود اومده رو ۹۰ ، اونم تازه با دانلود همزمان چندین فایل !!!!
واقعا براشون متاسفم با این اینترنتشون که اکانت ۲ مگ با این سرعت دانلود میکنه ...
سرعت اشتراک 512 طرح نوروزی شده 22 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ت ازه 6 تا فایل هم زمان شده این .فرومو با زور باز کرد. چقدر اینا وجدانن ..قطعی هاشون کم بود .... کاش وایمکس ایرانسل می گرفتم لااقل ی اعتباری دارن نه این شرکت ک تلفنشم جواب نمی ده
ادیت : الان شد 9 بعد می شه 11 بعد می شه 13 بعد 14 دوباره 9 !! :n03: 2 ساعته وضعیت اینه از من .از ساعت یک ربع ب یک اینطورا
برا من هم همین طوری شده.تا دیشب میانگین 95 بود الان شده 30!!نقل قول:
خوش بحالت 30 هستی :n03: من فکر کنم امشب کلا 200 مگ هم دانلود نزنم.نقل قول:
واقعا که نت 1 مگ داریم سرعت شده 8 الا 15 کیلو بایت
1 دوست گفت س.ا.س.ک بگیر سرعت دانلود میره بالا دوستان کسی تست کرده آیا؟:n28::n30::n29:
سرعت دانلود من که دیشب فرقی نکرده بود و رو ی همون 512 قفل شده
همه سایت ها رو هم باز می کنه احتمالا اونموقع کوسه داشته کابل رو گاز گاز می کرده
منم مجموعا دیشب 200 مگ دانلود کردم :n13:نقل قول:
پینگش نابود شده
امروز رفتم جیمیل(مبین نت) پیج گوگل و جیمیل مثل همیشه نیست بوی پیج فیک (تقلبی) میاد این رو به همه بگید! به همه ...
تورنت خیلی سرعتش پایینه ، در حد 2 ، 3 کیلوبایت ، همه اینطور شدن ؟ نکنه پورت تورنت ها رو بسته باشن ؟
یعنی فک میکنید مثل او قضیه سال پیش اتفاق افتاد " دز*دی پسورد ایمیل ها "؟!نقل قول:
چطور؟
یه چیزه دیگه دوستان من کلا نت رو زیرو رو کردم مودم های مبین نت به هیچ عنوان وجود خارجی نداره (یعنی بی ریشه)
به همیم دلیل سایت رسمی برای آپدیت نداره
کلا تا جایی که میتونید از آپدیت پرهیز کنید چون این آپدیت ها معلوم نیست از کجا اومدن و چه دست کاری هایی ممکنه توش انجام داده شده
2 ساعت اخر واسه من که سرعت خوب شده بود و 120 بود
سرعت جیمیل و https هم خوبه
مودم های مین نت و ایرانسل هردو مال یه شرکت چینی هستند. اگه بگردی مجوز وارداتشون از گمرک تو نت هست.نقل قول:
چون این مودم های چینی به سفارش این دوتا شرکت ساخته میشن پس تو سایت های دیگه ای برای فروش پیداشون نمی کنی ولی اگه بگردی مدلهای دیگه ای شبیه همین مودم ها هست رو پیدا می کنی
چند ماه پیش پیداش کردم ولی الان اسم شرکت یادم نیست ولی یه سری از مودم ها مال شرکت هاوایی بودند.
اون هایی که با BM شروع میشن مال هواوی هستند، DX350 هم مال Green Packet هست، بقیه را هم تحقیق نکردم. CPE های وایمکس سفارشی تولید میشن مثل مودم ADSL نیستن.نقل قول:
باور کنید جیمیل فیک هست! من نمیدونم رو چه مکانیسمی داره کار میکنه؟ شما لاگین کردید کار کرد؟ یعنی ایمیل هایی که داشتید رو نشون داد؟ روزهای قبل لاگین کردید تو جیمیل؟ ممکنه اطلاعات یه ماه گذشته کاربرا Save شده باشه و الان برای هر کدوم روی یه سرور Mirror دیتابیس ساخته باشن! این رو به همه بگید! تمام یوزرها در خطرند!
سرعت تورنت حسابی محدود شده با چیز پی ان درست کار میکنهنقل قول:
برای من مشکلی ندارهنقل قول:
برای من هم مشکلی نداشت.شما کلا چه مشکلی با جیمیل داری؟شاید توی ساعاتی که دسترسی به سرورهای خارجی مسدود شده بود داشتی لاگین میکردی.با یه سرویسی غیر از مبین نت تست کن.نقل قول:
دوستان همه طرح های 1مگ مبین نت رو 2مگ بسته شدن یا فقط 1مگ نوروزی اینطوریه؟؟
دومگ روزا چقدر دانلود میده؟
دوستان یه سایتی نیست که بشه تو ساعات رایگان ازش با سرعت خوب فیلم دانلود کرد؟ هرچی سایت امتحان کردم شبا بین 10 تا 30 کیلوبایت دانلود میکنه اما روزا با 140!
آخه به کدامین گناه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبل از تغییر قیمتها من یک مگ داشتم که همون یک مگ بود.قبلش هم که دو مگ داشتم هم دو مگ بسته شده بود.250-260 تا در روز.شب هم با تعداد لینک بالا همین سرعت رو میداد.نقل قول:
البته طرحهای من یکماهه بود و شاید یک مگ سه ماهه بالاتر بسته شده باشه(طبق تجربه)
یه مگ سه ماهه که نداره!نقل قول:
باید 6 ماهه بگیرم:n02:
دو مگ الان شبانش خوبه؟
من که 512 یک ساله دارم بعد یک ماه دیگه بالای 30 نمی ره ... . بتون پیشنهاد می کنم اصلا سمت مدت دار 6 ماه نیاین ک اون موقع مثل من نمی تونید ب خاطر پولی ک دادین برین سمت شرکت های دیگه .مجبورین بسوزید و بسازید ولی تا اونجا ک می شه نمی زارم کسی از تو این فروم دیگه گول این شرکت رو بخوره .:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعتش عالیه من با نهایت سرعتم(95 برا 512)دانلود میکنم.فقط باید ماهس 3500 بدی.
مثال گفتم :n09: چون طبق تستهایی که دیدم،طرحهای بلند مدت سرعت بالا میبندند.الان دو مگ ندارم ولی اونموقع 3-4 گیگ میدانلودیدم :n02:نقل قول:
تشکر دوست عزیزنقل قول:
بزنم به تخته دیشب سرعت خوب بود
بالاخره برای اولین بار تونستم از 1 مگ نوروزی نزدیک به 2.5 گیگ دانلود کنم
من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , و رپیدباز استفاده می کنم. اشوک سایتش فیلت.ر هست ولی لینک های دانلودش نه.نقل قول:
برا من که ساعت دو افتضاح بود!!20 30 تا بود ولی احتمال میدم برنامه ضد تبلیغات سایت که فعال شده بود نمیذاشت سرعت خوب بشه! سیستمو خاموش کردم و ساعت 6دوباره تست کردم سرعت میانگین رو 150 بود ولی احتمال میدم برنامه ضد تبلیغات سایت که فعال شده بود نمیذاشت سرعت خوب بشه!
دوستان چرا ip من عوض شده؟؟ هیچ برنامه v**n یا کریو و... اجرا نکردم اما isp عوض شده! مودم و کامپیوترم ریست کردم اما باز همین isp برام میاد! ّبرا بقیه هم همینطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خصوصیات مبین نت اینه که هرلحضه ممکنه یه ip داشته باشید و ipتون عوض بشهنقل قول:
حتی شهر شما هم عوض میشه از نظر مبین نت من اصفهان هستم :n09:
مبین نت ip فیک داره.خودتو ناراحت نکن.معلوم نیست این چند روز دارن چکار میکنن.نقل قول:
سرعت دانلود دیشب افتضاح بود
سلام دوستان
سرویس نامحدود 8 صبح تا 8 شب چطوره؟ قبلا که میگرفتم بد نبود یعنی لااقل همون سرعتی که میگرفتی رو میداد الان چی خوبه؟
دیشب هم بسیار سرعت دانلود پایین بود ، اگه ۱ فایل میزاشتی واسه دانلود بیشتر از ۲۵ نمیداد ....نقل قول:
من 1 مگ نامحدود دارم خوبه راضیم 120-130 هستنقل قول:
معلوم نیس چه غلطی دارن می کنند چن روزه سرعت افتضاحه .. الانم کریو کار نمیده !
کل کارکنان مبین نت رو از دَم ......
احتمالاً مشکل از سرویس دهنده ی شماست. من یه اکانت تست دارم کار میکنه و هیچ موشکلی ام نداره.
کریو کانکت میشه ولی فقط 2 دقیقه.از طرف مخابرات این محدودیت اجرا شده و سراسریه.
الان مشکل،پینگ بالا و محدودیت سرعت با سرورهای خارج در اتصال تک کانکشن هستش.یک تست با اروپا همه چیز رو نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته جالبی هست اونم اینکه قبلنا که ساعات رایگان افت سرعت داشت، پینگ هم بالا می رفت (حتی با همین سرورهای داخلی)، اما الان پینگ تفاوتی با ساعات عادی نداره، فقط سرعت کم میشه (اونم فقط سرعت دانلود):
اینم همون سرور، در همین ساعات، ساعات رایگان، با هات اسپات: