ورلد 10 هستم :دی 11 نیستم
Printable View
ورلد 10 هستم :دی 11 نیستم
چند هفته هست ایتم های اضافی رو نفروختم اینقدر جمع شد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از اول بازی هیچی رو نمیفروختم 10 برابر این آیتم داشتم :دی
از دوستان کسی تو ورلد 7 هست؟ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
باز آوری تاپیک:دی
درود
کسی تو ورد 11 بازی میکنه که شهر داشته باشه یا عضو شهری باشه ؟
ممنون
مسخره 2 ماه با پرمیوم و 1 ماه بدون پرمیوم نداد الان بعد 2 هفته دوباره یکی داد :2:
2 ماه فول پريميوم بودي ؟
عجب .... :دي
آره 4 بار اون higher income را فعال کردم تا این عصای مسخره را بده که نداد بعدش داد :2:نقل قول:
خب اين كار رو ميكنن بيشتر پريميوم فعال كنين :دي
آخه مشکل اینجاست که دیگه نا امید که شدم دیگه غیر فعالش کردم و بعد 4 روز که غیر فعال بود یکی داد و دیروزم که بازم غیر فعال بود بازم داد !!!نقل قول:
.میشه توضیح بدید چی باید بکنم تا پرمیوم گیرم بیاد کار خاصی باید انجام بدم؟نقل قول:
مسخره 2 ماه با پرمیوم و 1 ماه بدون پرمیوم نداد الان بعد 2 هفته دوباره یکی داد
و بلاخره توانستم به لول 99 یعنی به آخر بازی برسم ( فعلا :21: )
اولين مولتي باز ايرانيي كه به لول 99 رسيد !! دست دست دست دست !! :31:
اکانت های من دست کیه ؟؟؟؟؟
چیه اکانتت بگو شاید جز بن شدگان باشه:((
اگه اشتباه نکنم اینا بود یادم نیست کدومشونو بخشیدم به یکی از بچه هانقل قول:
اما 4 تا یوزر بود,GMII , GeneralM , clibanari , mortalwarrior
mortal که بن شدنقل قول:
clibanari نمی دونم دست کیه دست من که نبود
generalm که اصلا ورلد 9 نبود الانم میدونم دست کیه ولی دست من نیست :31:
gmii را که اصلا ندیدم و نمی دونم
mortal رو چرا بنش کردید بیچاره دوذلر خوبی بود
clib رو شاید به کسی ندادم اصلا لول !! اون زمان که دست من بود رنکش نزدیک 30 دوئل شده بود
generalm دست کیه ؟ تو پ.خ بهم بگو
gmii فکر کنم فقط تو و1 بود فکر کنم اینو بخشیده بودم به کسی
به همون دليل كه ام-پرو رنك يك دوئل ورلد ده رو آرش و سعيد دوتايي بن كردن ! :دينقل قول:
mortal رو چرا بنش کردید بیچاره دوذلر خوبی بود
آخرش هم تفره رفتن و نگفتن چي شد كه اين همه اكانت بن شدند !!
generalm فقط من می دونم کیه اونم از روی سوتی فهمیدم دست کیه :31: طرف خودش موند که من چه طوری فهمیدم با چه یوزری مولتی هست فقط گفته به هیچ کی نگو مخصوصا صاحب اصلیش یعنی یو :41: بهش می گم که مهرداد یوزرش را می خواهد :31:نقل قول:
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
اون کسی که ریپورت داده بود خواسته بود خیار و ویتامین بن بشه ولی دید به جز اونا چند تا یوزر دیگه بن شد :31:نقل قول:
اون ريپورت خيار و ويتامين رو داد !!نقل قول:
اون کسی که ریپورت داده بود خواسته بود خیار و ویتامین بن بشه ولی دید به جز اونا چند تا یوزر دیگه بن شد
7-8 تا يوزر بن شدند !! بجز خيار و ويتامين !! :دي
خيار هم عجب اسم باحاليه ها ... اسمشو جهاني كردم :دي الان همه تو ورلد 9 ميشناسنش :دي
تا حال 5 نفر ریپورت ویتامین را داده :31: برو تاپیک وست ورلد 9 تازگی ها یک نفرم ریپورت داده بهش جواب اومده که بررسی شد ولی چیزی پیدا نشد تاپیک گفت که یوزرای معمولی را بن می کنند این بن نمی شه با اینکه مولتی هست میگه چون از مدیرای ساپورت هست بن نمی شه :31: و گفت به ادمین ریپورت می دم که فقط این پستش تو فروم 7 ساعت دووم آورد زود پاکش کردند ( همکارای فروم ) الانم 2 تا پست داده پری روز که بازم می گه این ویتامین اکانت دیگری داره و از اونا استفاده می کنه برای جنگ های فورت :21: طرف داره سرش را می کوبه دیوار ولی چیزی نصیبش نمی شه :31:نقل قول:
شرمنده ولی واقعا شعورت در اون حدی نیست که بخوام جواب این مزخرفاتت رو بدم و الکی کار همکار انجمن رو زیاد کنم .نقل قول:
اون کسی که ریپورت داده بود خواسته بود خیار و ویتامین بن بشه ولی دید به جز اونا چند تا یوزر دیگه بن شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توهماتت خوش باش .
راستی لول 99 شدنت به واسطه مولتی اکانت داشتن + پرمیوم + خیانت به دوستان + سوء استفاده از دیگران تبریک میگم .
خدا رحم کرد این فقط یه بازی بود و اونم فقط یه وردش ...
شرمنده من تو را نمی گفتم چون وقتی تو ریپورت داده بودی جوجوک و ممد و ... بن شده بودند :31: پس تو را نمی گفتمنقل قول:
لول 99 شدن چه ربطی به مولتی داره ؟ مگه هر کی مولتی داشته باشه تجربه زیاد می گیره ؟؟
لول 99 شدن چه ربطی به خیانت به دوستان داره ؟ ( البته به نظر تو خیانت ... می شه بگی چه خیانتی ؟؟!! من که تا حال نفهمیدم !! )
منظور از سوء استفاده چیه ؟ ( آشکار بگو )
مگه من چی گفتم ؟؟ تو دنیای خودت باش هر کی به لول 99 رسیده من تو فروم وست تبریک گفتم بهشون. برای ایرانی ها هم برای هر کدومشون که می شناختم تبریک گفتم الانم با یکیشون جون جونی هستم :31:نقل قول:
خدا رحم کرد این فقط یه بازی بود و اونم فقط یه وردش ...
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
پس این پست چی بود :31: که دادی ؟نقل قول:
شرمنده ولی واقعا شعورت در اون حدی نیست که بخوام جواب این مزخرفاتت رو بدم
فارم کردن میدونی چیه ؟نقل قول:
لول 99 شدن چه ربطی به مولتی داره ؟ مگه هر کی مولتی داشته باشه تجربه زیاد می گیره ؟؟
اون موقعی که ما مثل اسکل ها داشتیم واسه شهر تو میجنگیدیم و ازش دفاع میکردیم تو با مولتی هات یه جایی داشتی واسه خودت حال میکردی .نقل قول:
لول 99 شدن چه ربطی به خیانت به دوستان داره ؟ ( البته به نظر تو خیانت ... می شه بگی چه خیانتی ؟؟!! من که تا حال نفهمیدم !! )
بعد هم که exp کم میاوردی کی بهتر از من ؟!
یعنی واقعا فکر میکنی من همون موقع نمیتونستم بیام دوئل کنم و نذارم لول آپ کنی ؟ حتی همین الانش تا قبل لول 99 شدنت به جرئت میتونم بگم با اینکه 25 لول پایینترم میتونم باهات دوئل کنم ! نمونش هم همین چند روز پیش که دوباره اومدی که شانس آوردی خون کم آوردم و پاس اوت شدم وگرنه هم دمیج بیشتر زده بودم هم یه ضربه کمتر (860 به 840 یادته که ... ) !! تازه دوئلر مهاجم هستم و تو دفاع بودم . ولی همون موقع که لول 60 بودی گفتم نامردیه طرف کلی پول خرج کرده واسه بازی و داره سعی خودشو میکنه .
کاملا مشخصه منظورت چیه و کیه ! حتی به اینجا هم بسنده نمیکنی و توی تاپیک های دیگه هم همین موضوع رو مطرح میکنی !نقل قول:
منم مولتی داشتم با این تفاوت که خودم و مولتی هام برای این بود که بچه ها سریعتر پیشرفت کنن نه مثل تو که به جز مولتی ها بقیه رو هم برای رسیدن به هدفت زیر پا گذاشتی . مولتی های من بن شدن من یقه کسی رو چسبیدم ؟ خلاف قوانین عمل کردم حقم بود .
این بحث رو بیشتر از این کش نده قضاوت باشه به پای بقیه .
اگه منظورت اینه که من به مولتی هام آتاک می دادم تا تجربه بگیرم کلا در اشتباهی چون مطمئن باش تا حال بن شده بودمنقل قول:
فارم کردن میدونی چیه ؟
منظور از شهر تو !!! من وقتی اومدم سیلور بود !! من هیچ شهری نزدم فقط من یک فورت با تلاش خودم و بقیه زدم تا فورت اول ورلد 9 بشه از لحاظ زود ساخته شدننقل قول:
اون موقعی که ما مثل اسکل ها داشتیم واسه شهر تو میجنگیدیم و ازش دفاع میکردیم تو با مولتی هات یه جایی داشتی واسه خودت حال میکردی .
شرمنده مولتی هام که قبلا مولتی های من نبودند من فقط یک ویتامین را داشتم بعدا حاجی خیار و مشنگ را داد بهم به صورت امانت که حاجی از من پس نخواست من چون هر کار را با حیار می کردم ( روابط عمومی با دیگران ) خودمم نمی خواستم حاجی پس بگیره
ویتامین را هم من از اول گفته بودم که هدفم رسیدم به رنک بالا هست به خاطر اون هر کار را با حیار می کردم و ویتامین داشت کار خودش را می کرد
شرمنده ولی فکر نکنم من بیشتر از 5 بار باهات دوئل کرده باشم !!!نقل قول:
بعد هم که exp کم میاوردی کی بهتر از من ؟!
مطمئن باش هیلست نمی رسه تا دوئل دوم را بکنی :31:نقل قول:
یعنی واقعا فکر میکنی من همون موقع نمیتونستم بیام دوئل کنم و نذارم لول آپ کنی ؟
من فکر نمی کردم اسکیلات را برگردوندی به شوتینگ اینا ( البته فکر کنم بازم رزیستانس داری ) به خاطر اون از سلاح دمیج کم بهت آتاک دادم تا پس اوت نشی و بتونم یک بارم دوئل کنم چون خوب تجربه می دی :31: وگرنه مطمئن باش مثل قبلیا به راند 5 هم نمی رسیدی تا بتونی 860 تا بزنی :31:نقل قول:
حتی همین الانش تا قبل لول 99 شدنت به جرئت میتونم بگم با اینکه 25 لول پایینترم میتونم باهات دوئل کنم ! نمونش هم همین چند روز پیش که دوباره اومدی که شانس آوردی خون کم آوردم و پاس اوت شدم وگرنه هم دمیج بیشتر زده بودم هم یه ضربه کمتر (860 به 840 یادته که ... )
از benben7 چه خبر :31:
ببین کی داره بهم رحم می کنه :31:نقل قول:
نامردیه طرف کلی پول خرج کرده واسه بازی و داره سعی خودشو میکنه
منظور از این را نفهمیدم !! کی را زیر پا گذاشتم !! نگو من را که غش می کنم :31:نقل قول:
مثل تو که به جز مولتی ها بقیه رو هم برای رسیدن به هدفت زیر پا گذاشتی
من مگه یقه کسی را چسبیدم ؟؟نقل قول:
مولتی های من بن شدن من یقه کسی رو چسبیدم ؟
قبل ریپورت تو اونا بن شده بودند تو می خواستی ویتامین بن بشه که نشد مثل چند نفر دیگه که ریپورت دادن و همون جوابی که به تو داده شده به اونا هم داده شد
بررسی شد ولی چیزی پیدا نشد :31:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این بحث رو بیشتر از این کش نده قضاوت باشه به پای بقیه .
ضمنا من اون همه راه را به خاطر تو نیومده بودم آپدیت جدید یک کویست داره که فقط سکتور شهر تو بود اومده بودم اون را بکنم گفتم یک 600 تجربه هم از تو بگیرم که نشد 300 تا گرفتم :31:
ضمنا چرا رفتی اون همه دور و داری از یک گوشه با اون حیوونکی ها دوئل می کنی ؟ بیا نزدیکشون دیگه :31: فکر کنم نامردی باشه تو بهشون حی آتاک بدی از دور :31:
:19: باز دعوا.....
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
مشت اول تو دماغ یک بسته کوانتم
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
کوانتم همون نرم افزاری هست که تازه پی سی ورلد داره پیش فروششو تبلیغ میکنه :دی
ای بابا بس کنید دیگه !! کندشو ر اوردید با این همه دعوا !! همینه که دیگه هیشکی اینورا نمیاد دیگه
راستی حاج عمو ازش کسی خبری داره ؟؟؟
من که چیزی نگفتم خودش به قول یک نفر خارش داشت :31: خودش یهویی پرید وسط تا منم جوابش را بدمنقل قول:
حاجی آخرین بار که باهاش صحبت کردم بازم نگفت برای چی رفت !! :41:
لوگو من آخر نفهمیدم این چاقال چرا اینقدر عصبانی از ما ها.
تو بازی هم جواب مارو نمیده.راستی مشخصات یوزرت این بود:
user: MortalWarrior
pass: پ.خ بده بگم
نه بابانقل قول:
ای بابا بس کنید دیگه !! کندشو ر اوردید با این همه دعوا !! همینه که دیگه هیشکی اینورا نمیاد دیگه
آقا دعوا كنين !
ديدين همين كه دعوا دارين ميكنين بازديد رفت بالا ؟
دعوا كنين كار خوبيه !
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
زودتر ويرايش كن !نقل قول:
لوگو من آخر نفهمیدم این چاقال چرا اینقدر عصبانی از ما ها.
الان بهت صد تا فحش ميده !! بايد بگي لوگوس يا مهرداد !! لوگو از صد تا فحش خواهر مادر هم براش بدتره !! :دي
+
بابا علي به اين خوبي شماها چرا انقدر به هم ديگه گير ميدين ؟
میدونم قبلا هم گفته بو من لوگو بیشتر تو مغزم پردازش میشه :دینقل قول:
الان بهت صد تا فحش ميده !! بايد بگي لوگوس يا مهرداد !! لوگو از صد تا فحش خواهر مادر هم براش بدتره !! :دي
شرمنده دیگه مهرداد جان :دی
راستی خبر رسید باگ جدید ایرانسل پیدا شد اینترنت مجانی سقف 7 مگ
lol داری جک تعریف میکنی ؟ یا فیلم تخیلی زیاد میبینی ؟ :دی
عجب عقده ای داری از من که دم به دم آدم میفرستی :27:نقل قول:
من دیگه میدیم میای دوئل میکنی خودت پاس اوت میشدی گفتم نیازی نیست کسی رو بفرستم خودش هی میاد خودشو پاس اوت میکنه :دی
اینم خودش فرستاده ! (اینقدر **** نداشت که 15 لول پایینترشو با لباس کار نزنه که بعدش اینو بگه) :دی
بزودی تصاویری از این بنده خدا میذارم برو به آدمایی که اجیر میکنی منو بزنن نشون بده .نقل قول:
Sorry.
I didn't mean to pass you out.
I didn't know you had so little hp.
If you want to try me in Oddville, let me know when you are coming so i can gear up.
عجله نکن نوبت خودت هم میرسه :21:
تاپیک وست = مهدکودک پی سی ورلد
عزیز دل برادر صحبت از خارش نکن که حتی از افراد خارجی استفاده میکنی تا خارشت بر طرف شه . تو تاپیک های دیگه هم میای آدم پیدا کنی بخارونن :21:نقل قول:
من که چیزی نگفتم خودش به قول یک نفر خارش داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودش یهویی پرید وسط تا منم جوابش را بدم
من ميگم حاجي مولتي چاقال بود چون از همون اول خيلي باهم جون جوني بودن :دي
این اکانتی بوئ که بن شد ؟؟؟
پس بزار یکم ضایع بشی چون من هیچ کسی را به سراغ هیچ کس نمی فرستم خودش یکی از دوستای این جانب هست و خودش بهم تلگرام داد که بهت آتاک داده اونم اومده اون طرف برای زدن اون کویست دیده یکی هست 440 تجربه می ده :31: پس من چی کار کنم زیادی لول دوئلت رفته بالا همه را وسوسه می کنی :31: فکر کنم الان عطسه بکنی می گی من کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:)))))
دهنتو سرویس :))))))))))))))))))))))))))))))))
ولی من یادم نمیاد حاجیو چاقال چطور باهم دیگه با اینجا آشنا شدن:دی
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
آرهنقل قول:
این اکانتی بوئ که بن شد ؟؟؟
اما ورلد2 هست هنوز
نقل قول:
دقيقا !
هر 2 تا با هم اومدن و يهويي با هم خيلي خوب شدن :31: